28 / 04 / 2024

Erzincan Emekli Kent Konutları

Erzincan Emekli Kent Konutları

TOKİ tarafından Erzincan'a 3 bin konut inşa edilecek. Erzincan'da TOKİ konutları için çalışmalara başlandı.

Erzincan'da kira ücretleri İstanbul ile yarışıyor!

Erzincan'da kira ücretleri ve konut fiyatları neredeyse İstanbul'a yaklaştı. Kent sakinleri ise artan fiyatlar karşısında oldukça tepkili.

Erzincan 250 yataklı devlet hastanesinde inşaat sürüyor!

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Kent Konseyi Danışma Meclisi Toplantısı’nda açıklamalar yaptı. Erzincan 250 yataklı devlet hastanesindde inşaat yüzde 43 seviyesinde tamamlandı. 

Erzincan Emekli Kent Konutları için çalışmalar başladı!

TOKİ tarafından Erzincan'a 3 bin konut inşa edilecek. Erzincan'da TOKİ konutları için çalışmalara başlandı.

Erzincan'a bin günde 100 milyonluk yatırım!

Erzincan Belediyesi kent genelinde altyapıdan, yeni yol yapımına bir çok alanda bin günde 100 milyonluk yatırım gerçekleştirdi.

Erzincan'ın yolları genişletiliyor!

Erzincan Belediyesi kent genelinde yürüttüğü yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak İnönü Mahallesi Osman Pelen caddesinde yol düzenleme çalışması ile bu alandaki trafik akışının daha sağlıklı hale getirilmesi sağlanacak.

Sarıçam Emekli Kent Evleri'nin temeli 9 Eylül'de atılacak!

Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şube başkanı Nakış Kocatürk 'Bütün yasal işlemleri tamam olan bu muhteşem projeden bazı çevrelerin rahatsız olmasını anlayamadığını' söyledi.

Erzincan'da tramvay çalışmaları başladı!

Erzincan Belediyesince kent içi ulaşımdaki trafik yoğunluğunun hafifletilmesi amacıyla yapılması planlanan tramvay projesinin zemin etüt çalışması başladı.

Emekli TOKİ Erzincan Çağlayan Konutları başvuru işlemleri!

Toplamda 44 adet daienin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daire fiyatları 90 bin TL 'den başlıyor. Emekli TOKİ Erzincan Çağlayan Konutları başvuru işlemleri başladı.

TOKİ Erzincan Çağlayan Emekli Konutları başvuruları!

TOKİ Erzincan Çağlayan Emekli Konutları başvuruları 44 adet konuttan oluşuyor. Taksitlerin 300 TL olarak belirlendiği projede toplam 44 adet konut emekliler için satışa sunuldu.

TOKİ Erzincan Çağlayan emekli fiyat listesi!

2 oda 1 salon şeklinde tasarlanan Erzincan Çağlayan TOKİ Konutları başvuruları T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek. İşte TOKİ Erzincan Çağlayan emekli fiyat listesi...

Erzincan Çağlayan TOKİ Emekli Evleri başvuruları!

Erzincan Çağlayan TOKİ Emekli Evleri başvuruları 14 Mart 2016 tarihi itibariyle başlayacak. Fiyatların yaklaşık olarak 90 bin TL'den başladığı projede 10 bin 300 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Erzincan Yoğurtlu emekli kura sonuç listesi!

Yoğurtlu Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen TOKİ Erzincan Yoğurtlu kura çekilişi kapsamında 24 adet konut için hak sahipleri belirlendi. İşte TOKİ Erzincan Yoğurtlu emekli kura sonuç listesi...

Erzincan Yoğurtlu TOKİ Emekli Konutları kura çekimi!

Erzincan Yoğurtlu TOKİ Emekli Konutları kura çekimi bugün saat 10.00'da gerçekleşecek. Daire fiyatları 102 bin 500 TL'den başlangıç gösteren projede 240 ay vade fırsatı sunuluyor.

Erzincan Emekli Kent Konutları Haberi

Erzincan Emekli Kent Konutları

İşçi emeklilerine yönelik TOKİ Tarafından yapılacak olan konutların müracaatları İşçi Emekliler Derneği Erzincan Şubesine yapılıyor. Konu hakkında bir açıklama yapan İşçi Emekliler Derneği Erzincan Şube Başkanı Fehmi Kaya; "Başbakanımız Binali Yıldırım Türkiye genelinde evi olmayan emeklilere 65.000 konut yapılacağını bildirdi. Türkiye genelinde yapılacak olan konutlar için Erzincan Emekliler Derneği olarak bizde Erzincan'da yapacağımız "'Emekli kent konutları" çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız. Erzincan genelinde yaklaşık 3 bin konut yapılacak. Bu çalışmalar doğrultusunda Erzincan Milli Emlak Müdürlüğüne ve Erzincan Belediyesine başvurularımız yaptık. Erzincan Emekliler Derneğine başvuran emekli sayımız 5000'ni geçmiş durumda ve hala başvuruları alıyoruz. TOKİ konutlarına başvuru yapacak emeklilerimizin Tapu Müdürlüğüne giderek üzerlerine konut olup olmadığını beyan etmeleri gerekiyor' dedi.



Gündem...