29 / 04 / 2024

erzincan merkez fatih mahallesi satılık arsa

erzincan merkez fatih mahallesi satılık arsa

Erzincan Geçit Belediye Başkanlığı tarafından Erzincan Merkez'de bulunan arsa 2 milyon 247 bin 810 TL bedelle 13 Ağustos günü açık artırmayla ihale edilecek.

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

Merkez Bankası resmen açıkladı! Yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 36 seviyesinde sabit kaldı!

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, 2024 yılının ilk Enflasyon Raporu sunumunda yeni yılın ilk enflasyon raporu sunumunu değiştirmedi ve yüzde 36 seviyesinde sabit tuttu. 

Merkez Bankası'nın yeni başkanına dolardan ilk tepki! Dolar rekor tazeledi! 5 Şubat 2024 dolar/TL ne kadar?

Merkez Bankası'nın Başkanı Hafize Gaye Erkan hafta sonu görevinden istifa etmesinin ardından yerine Fatih Karahan atandı. Kritik kararın ardından dolar yeni haftada rekor tazeledi. Bugün dolar ne kadar? 5 Şubat 2024 dolar kuru kaç lira? 5 Şubat 2024 dolar kuru.

Son dakika! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda yeni Başkan Fatih Karahan oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yeni Başkanı Dr. Fatih Karahan olduğu açıklandı. Fatih Karahan, 28 Temmuz tarihinde TCMB Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti.

Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Yüksek Fener İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Yüksek Fener İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yüksek Fener İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Albeşar Emlak Gıda Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Albeşar Emlak Gıda Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Albeşar Emlak Gıda Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Merkez Bankası'nın elindeki rezervler son 20 yılın en düşük seviyesinde

Türkiye 2001 kriziyle kıyaslanamayacak bir ekonomik türbülansın içine girdi. Eski Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Özatay, krizin derinliğini önceki gün yaptığı açıklamada dikkat çekmişti. Ortaya çıkan veriler bankanın elindeki rezervlerin son 20 yılın en düşük seviyesinde olduğunu o

Erzincan Belediyesi 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1, 3+1, 4+1 konut satıyor! Ev alacaklar bu fırsat kaçmaz!

Erzincan Belediyesi, Erzincan ili, Merkez ilçesinde yer alan 263 konutu 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ev alacakları dikkatini çeken satışa ilişkin tüm ayrıntılar...

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Efk Organizasyon Hizmetleri Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efk Organizasyon Hizmetleri Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efk Organizasyon Hizmetleri Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

erzincan merkez fatih mahallesi satılık arsa Haberi

erzincan merkez fatih mahallesi satılık arsa

ARSA SATILACAKTIR


Erzincan İli Geçit Belediye Başkanlığından: 


1 - Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda özellikleri belirtilen Erzincan Merkez Fatih Mahallesi sınırları içerisinde 1572 ada, 10 nolu parselinde bulunan 6.916,34 m2'lik arsanın satış işinin ihale edilmesine karar verilmiştir.

2 - İhale, 2886 sayılı Devlet İhale Yasasının 45. maddesine göre Açık Teklif Artırma Usulüne göre yapılacaktır.

3 - İhalesi Yapılacak Arsanın


Mahallesi: Fatih Mahallesi


Niteliği: Arsa


Ada: 1572


Parsel: 10


Yüzölçümü: 6.916,34 metrekare


Hisse Oranı: Tam


Muammen Bedeli: 2.247.810,50 


Geçici Teminat: 67.435,00 


4 - İhale 13.08.2015 tarihinde Perşembe günü saat 10.30'da Belediye Encümen Salonunda yapılacaktır.

5 - İhale ile ilgili şartname Yazı işleri Müdürlüğünde görülebilir veya 500,00 TL karşılığında satın alınabilir.

6 - Teklifler ilanda belirtilen saate kadar sıra numaralı alındılar karşılığında Yazı işleri Müdürlüğüne verilir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Posta ile gönderilecek tekliflerin ihale...