30 / 06 / 2024

Erzurum Aziziye Göleti

Erzurum Aziziye Göleti

DSİ 8. Bölge Müdürlüğü artık alışılmışın dışına çıkarak, bölgenin çehresini değiştirecek ve turizmin canlanmasını sağlayacak olan yatırımlara katkıda bulunuyor.

Tekirdağ Ferhadanlı Göleti'nin yapımı mecliste!

Tekirdağ'da bulunan Ferhadanlı Göleti'nin yapımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Karaman Üzümlü Göleti projesi TBMM gündeminde!

Karaman'ın Başyayla ilçesinde yapımına devam edilen Üzümlü Göleti projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kars Şeker Fabrikası'ndan Erzurum Aziziye'de kiralık gayrimenkul!

Kars Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Erzurum Aziziye'de yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Lalapaşa 1 Göleti ne zaman tamamlanacak?

Yapımı yarım kalan Lalapaşa 1 Göleti'nin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Lalapaşa 1.Göleti sulama inşaatının akıbeti TBMM gündeminde!

Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde bulunan Lalapaşa 1.Göleti sulama inşaatının akıbeti ve Lalapaşa 2.Göletinin tarla bağlantılarının yapılmaması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Akpınar göleti projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapılması planlanan Akpınar göleti projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erzurum Aziziye'de Termal Aquapark'ın temeli atıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde inşa edilecek olan Termal Aquapark Projesi'nin temeli törenle atıldı.

Erzurum Aziziye'de 50 kaçak yapı yıkıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde izinsiz olarak inşa edilen garaj ve depoların da aralarında bulunduğu 50 yapı, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

TOKİ Erzurum Aziziye 1013 konut ihalesi 10 Haziran'da!

Erzurum İli Aziziye İlçesi Gezköy Mahallesi 1013 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 10 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Erzurum Aziziye'ye 1052 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Aziziye'de 1052 yeni konut inşa edecek.

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

TOKİ'den Erzurum Aziziye'ye 1052 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Aziziye projesi için düğmeye bastı.

Erzurum Aziziye Göleti Haberi

Erzurum Aziziye Göleti

Erzurum ili Aziziye ilçesi Dadaşkent Yolu 5. km yapımı planlanan Bilim, Kültür, Doğa, Tarih ve Eğitim Parkı işi kapsamında bulunan Aziziye Depolaması (Göleti) projesini Orman ve Su İşleri Bakanı Prf. Dr. Veysel Eroğlu'nun talimatları ile hayata geçirmeye hazırlanıyor. 18.05.2016 tarihinde ihale edilecek Rekreasyon ve depolama amaçlı yapılacak olan bu büyük projenin içerisinde yer alan Aziziye Depolaması, hem inşasında hem de hizmete alınmasında yöre halkı için iş imkanı oluşturması konusunda önemli bir değere sahip olacaktır. Söz konusu proje ile Erzurum ili modern bir tesise kavuşacak olup, kentin tarihi ve turistik tesisleri arasında yerini alarak, ülke ekonomisine ve Erzurum turizmine katkı sağlaması konularında birçok yeniliği de beraberinde getirecek.


İnşaa edilecek olan; Aziziye Depolamasının Maksimum Göl Alanı 85 000 m2 ve Maksimum Göl...