07 / 05 / 2024

erzurum eğitim merkezleri

erzurum eğitim merkezleri

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Rıdvan Canım Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Cezaevlerinde lise ve mesleki eğitim merkezleri açılacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, cezaevlerinde lise ve mesleki eğitim merkezleri açılmasına ilişkin "Eğitim ve Öğretim İş Birliği Protokolü"nü imzaladı...

Samsun Atakum'a okul öncesi eğitim merkezleri inşa edilecek!

Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, "Hayata geçireceğimiz teknoloji, bilgi erişim, yetenek, üstün çocuklar, okul öncesi eğitim merkezleri ve dijital kütüphaneler ile Atakum'u eğitimin üssü haline getireceğiz" dedi

Erzurum Rıdvan Canım Eğitim Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Rıdvan Canım Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Şehit Ahmet Kocabay ve Engin Tilbaç Eğitim Merkezleri açıldı!

Malatya'da hayata geçirilen Şehit Ahmet Kocabay Eğitim Merkezi ile Şehit Engin Tilbaç Eğitim Merkezi açıldı.

Öğrenci etüt eğitim merkezleri kapatılacak!

OHAL kapsamında hazırlanan 687 sayılı yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK), Resmi Gazete'de yayımlandı. KHK'ya göre kurum açma izni düzenlenmeyen öğrenci etüt eğitim merkezleri hakkında sürekli kapatma işlemi uygulanacak.

Kaçak eğitim merkezleri kapatılacak!

MEB ve İçişleri Bakanlığı, kaçak işletilen merkezler için harekete geçti. Etüt merkezi, eğitim danışmanı gibi isimlerle kaçak çalışan merkezlerin, örgütlerin “ödev evi” haline geldiği belirlendi.

ESMEK Mahallebaşı Eğitim Merkezi ve Spor Salonu açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’un her alanda kalkınıp gelişeceğini söyledi. Başkan Sekmen, Mahallebaşı semtinde bulunan Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESMEK Mahallebaşı Eğitim Merkezi ve Spor Salonu’nun açılışını yaptı.

Erzurum’daki DAP-Çiftçi Eğitim Merkezi'nde sona gelindi!

DAP Bölge Kalkınma İdaresi’nin finanse ettiği ve 2 yıl önce temeli atılarak inşasına başlanan Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ne bağlı Çiftçi Eğitim Merkezi’nde sona gelindi.

Erzurum Şükrüpaşa Eğitim Kompleksi erken teslim edilecek!

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, yapımı devam eden Şükrüpaşa eğitim Kompleksi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yüklenici firmadan erken teslim sözü aldı.

Erzurum Şükrüpaşa Eğitim Kompleksi 2016'da tamamlanacak!

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, yapımı devam eden Şükrüpaşa Eğitim Kompleksi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yüklenici firmadan erken teslim sözü aldı.

Erzurum Bilim, Doğa ve Eğitim Parkı'nın temeli atıldı!

Atatürk Üniversitesi’nin tarihi projelerinden biri daha hayata geçti. Uzun zamandır üzerinde çalışılan Bilim, Müze, Doğa, Tarih ve Eğitim Park Projesi’nin temel atma merasimi, muhteşem bir törenle gerçekleşti.

Erzurum Bilim, Müze, Doğa, Tarih ve Eğitim Park projesinin temeli atıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Atatürk Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan Bilim, Müze, Doğa, Tarih ve Eğitim Park Projesi’nin temeli atıldı.

Erzurum'da dağcılık kamp eğitim merkezi yapılıyor!

Türkiye'de buz tırmanışıyla kaya tırmanışlarının aynı anda yapıldığı Erzurum'un Uzundere ilçesinde, dağcılık ve doğa sporlarının geliştirilmesi amacıyla kamp eğitim merkezi yapılıyor.Dünya Dağcılar Birliği ile ortak gençlik kampları gerçekleştirilecek.

erzurum eğitim merkezleri Haberi

erzurum eğitim merkezleri

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin önemli eğitim yatırımları arasında yer alan Prof. Dr. Rıdvan Canım Eğitim Merkezi, Sanayi semtinde düzenlenen törenle hizmete açıldı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, eğitim merkezinin açılışına TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım ile diğer yetkililer ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Canım, adının eğitim merkezine verilmesinden ötürü duyduğu memnuniyeti belirterek “Başkanımız Mehmet Sekmen ve Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi böyle önemli bir yere adımı layık görmüş. Aile olarak onur ve gurur duyduk” dedi. Prof. Dr. Canım, on bini aşkın kitabın yer aldığı kütüphanesini de eğitim merkezine bağışlayacağını bildirdi. AK...