06 / 05 / 2024

erzurum eğitim parkı

erzurum eğitim parkı

Atatürk Üniversitesi’nin tarihi projelerinden biri daha hayata geçti. Uzun zamandır üzerinde çalışılan Bilim, Müze, Doğa, Tarih ve Eğitim Park Projesi’nin temel atma merasimi, muhteşem bir törenle gerçekleşti.

Dilek Emil kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Eğitim hayatı nasıl?

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız  Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Emil kimdir? Kaç yaşında? Dilek Emil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dilek Emil'in eğitim hayatı nasıldı?

Antalya Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi içerisinde kurulması planlanan "Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi" için çalışmalara hızla devam ediliyor.

Erzurum Rıdvan Canım Eğitim Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Rıdvan Canım Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Gölbaşı'na kent meydanı ve eğitim kampüsü geliyor!

Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokol İmza Töreni gerçekleştirildi. Projeyle ilçeye büyük bir kent meydanı ve park inşa edilecek. 

Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenlerine katılmak için İstanbul'a geldi. Erdoğan, aralarında belediye binası, hastane, orman parkı ile eğitim ve kamp merkezlerinin de bulunduğu birçok tesisin açılışını gerçekleştirecek.

Bayrampaşa Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi açıldı!

Down sendromlu ve otistik çocuklar için Bayrampaşa Şehir Parkı’nda inşa edilen Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in katıldığı törenle hizmete açıldı.

İzmir Selçuk'a modern eğitim merkezi geliyor!

Selçuk Belediyesi, eski Halk Eğitim Merkezi'nin bulunduğu alana modern kütüphane, etüt merkezi ve çocuk trafik eğitim parkı yaptıracak.

Bağcılar'da öğrencilere trafik eğitim parkı inşa ediliyor!

Bağcılar’da ilköğretim çağındaki öğrencilere trafik kurallarını eğlenerek öğretmek amacıyla Trafik Eğitim Pisti ve Parkı inşa ediliyor.

Mega projeler Erzurum'u zirveye taşıyacak!

Erzurum'un Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ''Bilim, Müze, Doğa ve Eğitim Parkı Projesi kentimizi zirveye taşıyacak. Kar müzesi de kuruyoruz. Deprem Eğitim Araştırma Merkezi kuruyoruz. Ayrıca dünyanın ilk Tarih Duvar Müzesi’nde 111 bin 111 taşla tarihi yeniden yazacağız. Bir Doğa Parkı yapacağız''ded

ESMEK Mahallebaşı Eğitim Merkezi ve Spor Salonu açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’un her alanda kalkınıp gelişeceğini söyledi. Başkan Sekmen, Mahallebaşı semtinde bulunan Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESMEK Mahallebaşı Eğitim Merkezi ve Spor Salonu’nun açılışını yaptı.

Silifke'nin yeni imar planlarında sağlık ve eğitim alanları öncelikli!

Yeni imar planları çerçevesinde sağlık, eğitim ve park alanlarının öncelikli hizmet alanlarını teşkil ettiğini belirten Başkan Turgut, "Halkımızın dinleneceği, çocukların oynayacağı alanların arttırılması için imkanlar dahilinde çaba harcıyoruz. " dedi.

Erzurum’daki DAP-Çiftçi Eğitim Merkezi'nde sona gelindi!

DAP Bölge Kalkınma İdaresi’nin finanse ettiği ve 2 yıl önce temeli atılarak inşasına başlanan Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ne bağlı Çiftçi Eğitim Merkezi’nde sona gelindi.

Malatya'da Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesi hazırlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından okul öncesi çocuklar ile ilk ve ortaöğretim öğrencileri için Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesi hazırlandı.

erzurum eğitim parkı Haberi

erzurum eğitim parkı

Erzurum-Aziziye karayolu üzerinde bulunan Bilim, Müze, Doğa, Tarih ve Eğitim Park Projesi yerleşkesinde gerçekleştirilen temel atma törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin yanı sıra, Eski İç İşleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, birim amirleri akademisyenler ve çok sayıda davetli katıldı.


Törenin açılış konuşmasını yapan ev sahibi ve projenin en büyük takipçisi Atatürk Üniversitesi Rektörü Hikmet Koçak, Erzurum’un, tarihi İpek Yolu üzerinde kurulmuş en eski kültür ve medeniyet merkezlerinden biri ve Anadolu’nun ilk ilim merkezine sahip olduğunu hatırlatarak, bugün Erzurum’un son yıllarda yaşadığı değişim ve gelişim ivmesinin önemli kavşak noktalarından birine tanıklık ettiklerini...