13 / 05 / 2024

Erzurum Emekli TOKİ evleri

Erzurum Emekli TOKİ evleri

TOKİ'nin Erzurum'da emekliler için inşa edilen projeler için başvurular 25 Mart tarihinde başlayacak. Vatandaşların  2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için ise bin TL yatırmaları gerekiyor. 

Erzurum'da 1013 deprem konutunun yapımı tamamlanıyor!

Erzurum'da TOKİ tarafından yapımı devam eden 1013 konutun inşaatı tamamlanmak üzere. Konutlar 7.8 büyüklüğündeki depreme bile dayanıklı.

Erzurum Aziziye TOKİ kura sonucu 2+1 ve 3+1!

Erzurum Aziziye TOKİ kura sonucu 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Projede 1000 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi?

TOKİ 2019 emekli başvuruları başladı. Peki TOKİ, başvuru yapacak emeklilerde hangi şartları arıyor? İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi? TOKİ emekli başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? 

Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi?

Ev hayali kuran emeklinin bu hayalini gerçekleştirmek için başlattığı kampanyaya adeta talep yağan TOKİ, emekliyi 116 bin 400 TL'ye ev sahibi yapacak. Peki TOKİ emekli başvuru şartları neler? Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi? Hangi belgeler isteniyor? İşte yanıtı...

TOKİ Erzurum emekli konutları için başvurular 25 Mart'ta başlayacak!

Toplu Konut idaresi Başkanlığı, Erzurum'da emeklilere konut için başvuruların 25 Mart tarihinde başlayacağını açıkladı.

Erzurum Emekli TOKİ için başvurular 25 Mart'ta başlıyor

TOKİ'nin Erzurum'da emekliler için inşa edilen projeler için başvurular 25 Mart tarihinde başlayacak. Vatandaşların  2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için ise bin TL yatırmaları gerekiyor. 

Murat Kurum'dan Erzurum Emekli Konutları projesine destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Erzurum'daki kentsel dönüşüm projelerini incelemek üzere hafta sonu geldiği Erzurum’da emekliler için yapılacak olan konutlar içinde destek sözü verdi.

Erzurum Aziziye TOKİ başvuru tarihleri 2018!

Erzurum Aziziye TOKİ başvuru tarihleri 2018 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 126 adet konut bulunuyor.

Erzurum Palandöken Emekli Konutları'nın sahipleri belirlendi!

TOKİ Erzurum’un Palandöken İlçesi, Mal Meydanı’nda hayata geçirilen konutların sahipleri belirlendi

Erzurum Mal Meydanı 89 konut emekli kura sonuçları!

Erzurum Mal Meydanı 89 konut emekli kura sonuçları henüz açıklanmadı. Erzurum Mal Meydanı 89 konut emekli kura sonuçlar açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

89 konut Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli sonuçları!

89 konut Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli sonuçları henüz açıklanmadı. TOKİ Erzurum Palandöken 3. Etap emekli kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Erzurum Malmeydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları açıklandı mı?

Erzurum Malmeydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları açıklandı mı? Erzurum Malmeydanı 3. Etap Emekli kura çekilişi 10 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Erzurum Malmeydanı emekli kura sonucu 10 Temmuz 2017!

Erzurum Malmeydanı emekli kura sonucu 10 Temmuz 2017 henüz açıklanmadı. Erzurum Malmeydanı emekli kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Erzurum Emekli TOKİ evleri Haberi

Erzurum Emekli TOKİ evleri

Toplu Konut idaresi Başkanlığı, Erzurum'da emeklilere konut için başvuruların 25 Mart tarihinde başlayacağını kaydetti.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Başkent Ankara'nın yolunu tutan Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, emeklilerin merakla beklediği konutlar ile ilgili müjdeli haberi verdi.

Beraberinde şube yöneticileri ile birlikte Ankara'da Toplu Konut İdaresi, (TOKİ) yetkilileriyle buluşan Dernek Başkanı Ahmet Degen, yaptıkları görüşmeler sonucunda üyelerin emekliler için sevindirici olduğunu kaydetti.

Başkan Ahmet Degen, "Toplu Konut İdaresinde finansman Daire Başkanı Ayhan karaca, uygulamacı Hüseyin Ayhan ve imar şube müdürü Hakan Kayhan ile görüşmeler yaparak üyelerimizin merakla beklediği konut çalışmalarının akıbetini sorduk. TOKİ yetkilileri yaptığımız yoğun görüşmeler neticesinde bir planlama yaparak emeklilere konut yapımı için müracaat tarihlerini belirlediler. Alınan karar neticesinde emeklilerimize konut için müracaatların 25 mart tarihinde...