18 / 07 / 2024

Erzurum Mahallebaşının çehresi değişiyor

Erzurum Mahallebaşının çehresi değişiyor

İl genelinde var olan nitelikli göçle birlikte o eski önemini yitiren Mahallebaşı’nın altyapı, kentsel ve sosyal gelişimi için Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilgili semti bağlantı yollarıyla birlikte güzelleştirdi.

Erzurum Hınıs TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Erzurum Hınıs 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzurum Hınıs ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzurum Hınıs ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzurum Hınıs sosyal konut projesi... 

Diyarbakır Bağlar'ın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Diyarbakır Bağlar'da "riskli" olarak ilan edilen ve yapıların yıkımına başlanan 54 dönümlük alanda Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiriliyor.

Galataport, Karaköy'ün çehresini değiştiriyor!

İstanbul'un en eski yerleşim yerleri arasında yer alan Karaköy, ticaretin kalbinin attığı bölgeler arasında bulunuyor. Bir dönem Borsa İstanbul ve İstanbul Altın Borsası'na da ev sahipliği yapan Karaköy'ün çehresi Galataport'la değişecek.

Zonguldak’ın çehresi değişiyor!

Uzun Mehmet Camii ve Parkı, TOKİ'nin yapımına başladığı kıyı düzenlemesi, millet bahçesi ve Emlak Konut GYO'nun hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesiyle Zonguldak yenileniyor.

Erzurum'da arazi kavgası! 5 kişi hayatını kaybetti!

Erzurum Çat'ın Köseler köyünde, iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Kavga sonucunda 5 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Köyde, jandarma geniş güvenlik önlemleri alırken, kaçan 2 kişi aranıyor.

Osmangazi Demirtaş'ın çehresi yeni yatırımlarla değişti!

Bursa’nın yeni gelişim bölgelerinden Demirtaş’ta Osmangazi Belediyesi’nin yatırımlarıyal planlı şehirleşmenin en güzel örneklerinden biri ortaya çıktı.

Alanya'nın çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’nın batı mahallelerinde devam eden, yol ve proje çalışmalarını denetledi. Başkan Yücel, “Projelerimiz tamamlandıktan sonra batı bölgemizin çehresi değişecek” diye konuştu.

Kayseri Kocasinan'ın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar hayata geçirdikleri Kentsel Dönüşüm Projeleriyle birlikte hem Kocasinan’ın çehresini değiştirdiklerini söyledi.

Kayseri Kocasinan'ın çehresi yatırımlarla değişiyor!

Göreve geldiği günden bu yana Kocasinan’ı adım adım gezerek sıkmadık el, almadık gönül bırakmayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan'ın çehresinin yatırımlarla değiştiğini söyledi.

Muğla'nın çehresi yeni yatırımlarla değişti!

Çalışmalarına son sürat devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi yatırım ve hizmetleri ile kısa zamanda Muğla’nın çehresini değiştirdi.

Van Gürpınar'ın çehresi değişti!

Van'ın Gürpınar ilçesinde hayata geçirilen yatırımlar bölgeyi modern bir görünüme kavuşturdu. Gürpınar'a kazandırılan yatırımlar vatandaşların takdirini topladı.

Antalya'nın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresi değişiyor. 

Bingöl'ün çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bingöl Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan ihalede 2 etabın yapım işini üstlenen firma ile sözleşme imzalandı.

Erzurum Mahallebaşının çehresi değişiyor Haberi

Erzurum Mahallebaşının çehresi değişiyor

Erzurum’un en eski yerleşim yerlerinden biri olan ve “Mahallelerin Başı” olarak tanımlanan Mahallebaşı’nın çehresi değişiyor. Şehir tarihiyle eş değer bir özelliğe sahip olan Mahallebaşı, bir dönem Erzurum’un sosyal, kültürel ve toplumsal yapısını, Dadaşların gelenek ve göreneklerini yansıtan önemli bir semtiydi.


İl genelinde var olan nitelikli göçle birlikte o eski önemini yitiren Mahallebaşı’nın altyapı, kentsel ve sosyal gelişimi için Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilgili semti bağlantı yollarıyla birlikte güzelleştirdi. Başkan Sekmen’in talimatıyla Mahallebaşı ve güzergâhında bulunan Tahtacılar ve Gülahmet caddelerinde hummalı bir çalışma sergileyen Büyükşehir’in ekipleri, asfalt, kaldırım, bordür başta olmak üzere alt ve üstyapıya yoğunlaştı. Mahallebaşı, Tahtacılar ve Gülahmet caddelerini kapsayan 52 bin 500 metrekarelik alana toplam 10 bin ton asfalt döküldü. 2 kat asfaltın döküldüğü çalışma alanında...