29 / 04 / 2024

Erzurumda altyapı seferberliği

Erzurumda altyapı seferberliği

Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne (ESKİ) bağlanan Palandöken, Aziziye ve Yakutiye merkez ilçelerindeki mahallelere 2.5 milyon lira maliyetli içme suyu ve kanalizasyon yatırımı yapıldı.

11 ilde başlatılan konut seferberliği inşaat izinlerine de yansıdı!

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerin etkilediği 11 şehirde başlatılan konut seferberliği yapı ruhsatlarına da yansıdı. Açıklanan rakamlara göre geçen seme bu bölgede alınan inşaat izni sayısı 68 bin 202'ye çıktı.

AK Parti'nin seçim beyannamesi tamam: Öncelik 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği!

AK Parti'nin 30 Ocak tarihinde Ankara'da duyuracağı seçim beyannamesi, 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği ön plana alınarak tamamlandı. İşte beyannamede yer alanlar...

Firmalarda kentsel dönüşüm seferberliği başladı!

Kentsel dönüşüm seferberliği, pek çok sektörü de harekete geçirdi. Domino etkisi oluşturarak, inşaat başta olmak üzere diğer yan sektörlerde de üretim ve büyüme artması bekleniyor. 

'Ev almak zorlaşıyor, konut üretim seferberliği başlatılmalı'!

Türkiye’nin 3. büyük kenti İzmir’de kooperatifler aracılığıyla 150 bin kişinin barınma sorununa çözüm getiren Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ev almanın zorlaştığını ve konut üretim seferberliğinin başlatılması gerektiğini belirtti.

TOKİ'den Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işi için ihaleye çıkıyor. İşte detaylar...

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

Kentsel dönüşüm mağduru olmayın! İşte kentsel dönüşüm sürecinde izlenmesi gereken adımlar

6 Şubat Kahramanmaraş’ta meydan gelen ve 11 ili etkileyen depremler, dayanıksız yapı stoku gerçeğini ortaya çıkarırken İstanbul olmak üzere bir çok şehirde kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Ancak bu süreçte mağdur olmamak için dikkat edilmesi gerekiyor. İşte kentsel dönüşüm sürecinde izlenmesi g

Depremzedelere Turkcell’den dev istihdam seferberliği! Turkcell, 1100 kişiye iş imkanı sağlayacak!

Turkcell, depremden etkilenen 11 ildeki afetzedelere ve bölge dışında olup birinci derece yakınları afetzede olanlara yönelik istihdam seferberliği başlattı.

Türkiye İMSAD'tan Deprem Haftası açıklaması: Bilinç seferberliği oluşturmalıyız!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, güvenli bina için güçlü denetim vurgusu yaparak, "Deprem konusunda bilinç seferberliği oluşturmalıyız" dedi.

İstanbul’da deprem seferberliği! Ekrem İmamoğlu canlı yayında tek tek açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Deprem Dirençli İstanbul İçin Seferberlik" başlıklı toplantıda önemli açıklamalar yaptı. Ekrem İmamoğlu, "İBB olarak inisiyatif aldıklarını belirterek, "Düzeni değiştiriyoruz. Her şeyi sıfırdan başlatıyoruz" diye konuştu.

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Depremzedeler için istihdam çalışmaları başladı! 'Deprem İstihdam Seferberliği' projesi hayata geçti!

Merkez üstü Kahramanmaraş olan iki büyük deprem 10 ili de derinden etkiledi. Bu illerdeki vatandaşlar için istihdam çalışmaları başladı. İşte detaylar!

Kaç kişi bağış yaptı? e-Devlet üzerinden yapılan bağışlarda tarihi rekor!

Tüm Türkiye, geçtiğimiz pazartesi günü sabah yaşanan büyük depremin ardından yek vücut olup, tarihi bir yardım seferberliği başlattı. Son olarak depremden mağdur olanlar için e-Devlet Kapısı üzerinden başlatılan kampanyada büyük bir rekor kırıldı!.. İşte detaylar.

Erzurumda altyapı seferberliği Haberi

Erzurumda altyapı seferberliği

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki su ve kanalizasyondan oluşan altyapıya dev bir yatırım yaptı.

6360 Sayılı yeni yasayla Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne (ESKİ) bağlanan Palandöken, Aziziye ve 


Yakutiye merkez ilçelerindeki mahallelere 2.5 milyon maliyetli içme suyu ve kanalizasyon yatırımı yapıldı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, altyapıya büyük önem verdiğini ifade etti. Sekmen, altyapı çalışmalarını şöyle anlattı:


“ESKİ Genel Müdürlüğü mahallelerde sağlıklı bir altyapı için hummalı bir şekilde çalışıyor. Ekiplerimiz, Yakutiye ve Palandöken ilçelerine bağlı Taşlıgüney, Yazıpınar, Uzunyayla, Değirmenler, Altıntepe ve Güzelova mahallelerinin aralarında bulunduğu 14 mahallede yatırım değeri 1 milyon 150 bin TL olan 15 bin metre içme suyu isale ve şebeke hattı ile 10 bin metre atık su kanal hattı ve muhtelif büyüklükte olan su...