02 / 05 / 2024

eşbah yatırım Tem 34

eşbah yatırım Tem 34

Akyapı, Eşbah Yapı ve Nil Yapı ortaklığı ile inşa edilen Tem 34 projesinde satış süreci devam ediyor. Proje, tek katta 400 m2’den 25.000 m2’ye kadar geniş bir iş imkanı sunuyor.

Tem 34 fabrika - depo sahibi olmaya davet ediyor!

İstanbul’un sanayi ve depolama ihtiyacına cevap veren Tem 34, modern ve teknik altyapısı ile verimliliğin ve kalitenin artırılması için zemin oluşturuyor. Proje Akyapı, Eşbah Yapı ve Nil Yapı ortaklığı ile inşa ediliyor.

Yunanistan 'altın vize' için değişikliğe gidiyor! Yatırım tutarında sınır 800 bin euro olacak!

Yunanistan'da yatırım yapma karşılığında kişilere oturma izni sağlanmasını öngören 'altın vize' için gereken minimum tutarın 800 bin euroya çıkarılacağı söyleniyor. 

Yüzde 30 ile yüzde 1400 arasında kâr etmek mümkün! İşte yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Yatırım yapmak isteyenler en kolay yöntem olan faiz, altın ve döviz gibi alanlara yöneliyor. Ama araştırma ve uzman görüşleriyle ilerlendiği zaman çeşitli yatırım araçları da bulunuyor. Profesyonel ekiplerce yönetilen ve amacı kâr ettirmek olan fonlara para girişi günden güne artıyor. İşte detaylar.

Ona yatırım yapanlar 1 ayda 36 bin TL kazanıyor! Banka şubesine gidenler parasını ikiye katlayacak!

Nakit parası olan vatandaşlar parasının değerini korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneliyor. Son dönemde en popüler yatırımlar ise mevduat hesapları oldu. Öyle ki aylık getirisi 36 bin TL'ye ulaştı...

Ne altın ne de dolar... Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Milyonlarca kişi paralarını enflasyona karşı korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneldi. Nisan ayında en çok buna yatırım yapanlar kazandı. Ne altın ne de dolar...Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Çukurova Havalimanı için 2.3 milyar TL'lik yatırım teşvik belgesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Nisan 2021'e ait yatırım teşvik belgelerinin olduğu liste Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında açıklandı. Nisan 2021'in en yüksek bedelli teşvik belgesi Mersin ilinde hayata geçirilecek olan Çukurova Havalimanı için verildi. 

Millet bahçelerinin yatırım değeri 16 milyar TL'ye ulaşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, toplam millet bahçesi rakamının 2021 sonu itibarıyla 278'e ulaşacağına dikkat çekti, yatırım değerinin de 16 milyar Türk Lirasına ulaşacağını duyurdu.

Konya Seydişehir'e 5 yılda 153 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi tarafından Seydişehir’e kazandırılan yatırımları inceleyerek geçtiğimiz son 5 yılda Seydişehir’e 153 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Antalya Büyükşehir’den Kepez’e 2.2 milyar TL’lik yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 4.5 yılda Kepez’e 2.2 Milyar TL’lik yatırım yaptığını dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Kepez’in Antalya’nın arka bahçesi olmaktan çıkıp Antalya’nın ön bahçesi haline geldiğini söyledi

Bahçeköy Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçeköy Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 17 milyon TL sermaye bedel ile Mehmet Nevzat Pisak ve Mehmet Levent Selamoğlu ortaklığında kuruldu. 

Znc Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Znc Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kale'den Balıkesir’e 35 milyon liralık fabrika yatırımı!

Kale Grubu bünyesinde bulunan Kalekim, Balıkesir’e yani fabrika yatırımı yaptı. Firma, 35 milyon lira yatırımla 7’nci fabrikasını kurdu.

Balıkesir'e 15 yılda 954 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

Sağlık yatırımları ve bölge projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Demiraslan, “Sağlık yatırımlarıyla tüm ilçeler şantiyeye döndü” diye konuştu. Demiraslan, son 15 yılda Balıkesir’e 954 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

E Efendi İnşaat Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Efendi İnşaat Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Salameh tarafından kuruldu.

eşbah yatırım Tem 34 Haberi

eşbah yatırım Tem 34

Tem 34 projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Akyapı, Eşbah Yapı ve Nil Yapı ortaklığı ile inşa edilen proje, İstanbul Esenyurt’un Kıraç bölgesinde, Mahmutbey gişelerine yalnızca 10 dakika mesafede, Bahçeşehir-Hadımköy gişeleri arasında, 3. Köprü ve 3. Havalimanı bağlantı yolları arasında yer alıyor.


200.000 m2 kapalı alanlı projede üretim ve depolama yapan firmaların tüm ihtiyaçlarını sağlamayı hedefleyen tem 34, tek katta 400 m2’den 25.000 m2’ye kadar geniş bir iş imkanı sunuyor.


İstanbul’un sanayi ve depolama ihtiyacına cevap veren Tem 34, modern ve teknik altyapısı ile verimliliğin ve kalitenin artırılması için zemin oluşturuyor.


Tem 34’te iş yükünüzü azaltan çözümler ve profesyonel mimari ile brüt 2 bin 500 TL/m2’den başlayan uygun fiyatlarla ve faizsiz taksit imkanları ile sizleri fabrika - depo sahibi olmaya...