06 / 05 / 2024

ESBAŞ havaray

ESBAŞ havaray

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, havaray çalışmalarınına başladıklarını söyledi. Havarayın ilk hattı 2.3 kilometrelik mesafede ESBAŞ ile fuarizmir arasında olacak.

Esba Yapı Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Esba Yapı Taahhüt Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Sümeyye Bayraktar tarfından kuruldu.

Esba Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esba Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Köseoğlu tarafından kuruldu.

İzmir havaray projesinin detayları belli oldu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Havaray sisteminin ilk yapılacağı yeri açıkladı. Soyer, Havaray için ilk denemenin yapılacağını söyledi

İzmir'e havaray geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, havaray çalışmalarınına başladıklarını söyledi. Havarayın ilk hattı 2.3 kilometrelik mesafede ESBAŞ ile fuarizmir arasında olacak.

Kartal'a havaray müjdesi!

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, "Türkiye’nin ilk Havaray projesi Kartal’da hayata geçirilecek. 16 kilometre uzunluktaki proje Kartal Merkez, Spor Caddesi, Sanayi Caddesi, Kartal Metrosu, Uğur Mumcu durakları şeklinde tasarladık" dedi...

Esba Mühendislik Elektrik Otomasyon Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esba Mühendislik Elektrik Otomasyon Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Başaran Çuhadar tarafından kuruldu. 

Gaziemir'in sağlık üssü hizmete açıldı!

Ege Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi AŞ (ESBAŞ) desteğiyle Gaziemir'de bin 300 metrekarelik kapalı alanda inşa edilen sağlık üssü hizmete açıldı.

Sefaköy-Başakşehir Metro hattı hangi hatlarla entegre olacak?

Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yaptıklarını söyleyen İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Bu hattı Aksaray–İkitelli Hattıyla Mimar Sinan İstasyonu’nda, Kirazlı–Halkalı hattıyla Halkalı Merkez’de Mecidiyeköy-Mahmutbey Hattıyla Mehmet Akif İstasyonu’nda birleştiriyoruz." dedi

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosu 20 gün sonra açılıyor!

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 15-20 gün sonra açılacağını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yapıyoruz. Bu hattı bazı metro hatlarıyla birleştireceğiz. " dedi.

Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı neden iptal edildi?

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Sefaköy-Başakşehir Havaray projesini neden iptal ettiklerini açıkladı....

Sefaköy-Başakşehir Havaray Sistemi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Sefaköy-Başakşehir Havaray Sistemi'nin iptal edildiğini, yerine metro ve hafif raylı sistemin hayata geçirileceğini açıkladı.

Ege Yapı Kordon İstanbul güncel ev fiyatları!

''İzmir'in Kordon'u varsa İstanbul'un da var'' sloganıyla tanıtılan Kordon İstanbul projesi konum olarak Levent ve Maslak’a komşu, TEM’e 2 dakika, havaray ve metroya yürüme mesafesinde bulunuyor... 

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı imar planı tadilatı askıda!

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı 13 Ekim 2017 tarihine kadar askıda kalacak..

ESBAŞ havaray Haberi

ESBAŞ havaray

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  havaray, kentsel dönüşüm ve diğer hayata geçirmeyi plandıkları projeleriyle ilgili konuştu. Milliyet Gazetesi'de yer alan haberde, İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmalarının yakında başlayacağının ve mülk sahiplerinin neredeyse tamamıyla anlaşma sağlandığı belirtildi. Ayrıca İzmir'e üç yeni meydan ve suni gölet yapılması planlanıyor.

Başkan Soyer, kentsel dönüşüm çalışmalarının Ege Mahallesi'nden başlayacaklarını ve bölgenin üçte ikisinin tapulu mülk olduğunu belirtti. Ayrıca, çalışmalarla ilgili kentsel dönüşüme girecek olan mülklerin tamamına yakınıyla anlaşma sağladıklarını belirten Soyer, "Üçte biri işgal alan, mülkiyet yok ve bu nedenle mutabakat yapılamıyor. Vatandaş, ‘Çıkarsam sokakta mı kalacağım, bana ev verecek misin?’ diye soruyor, evinden çıkmıyor. Bu sorun için harekete geçtik. İşgal alanının yanı başında bu üçte birlik kısım için bina yapacağız. Her şey hazır, ihale...