05 / 05 / 2024

Esed rejimi idlib arazi

Esed rejimi idlib arazi

Beşşar Esed rejimi güçlerinin İdlib ve Hama illerinde yerinden ettiği çiftçilere ait en az 440 bin dönümlük araziye el koyarak, açık artırmaya çıkardığı belirtildi.

Alanya'da inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor! Tapularda büyük düşüş!

Yeni ikametgah rejimi sebebiyle Alanya ekonomisinin can damarı olarak bilinen inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan son dakika dolar kuru açıklaması! Hareketlilik beklemiyoruz!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dolar kuruna yönelik tahmin ve açıklamalarda bulundu. Kurda herhangi hareketlilik beklemediklerini belirten Yılmaz, "Serbest kur rejimi var, son dönemlerde önemli hareketlilik oldu, önümüzdeki dönemde böyle yüksek ölçüde hareketlilik beklemiyoruz. '' dedi.

Edinilmiş mallara katılma rejimi nedir? Edinilmiş mallar nelerdir?

Edinilmiş mallara katılma rejimi, Türk Medeni Kanunu'na göre evlilik konusunda düzenleyici bir hukuki kavramdır. Bu rejime göre evlilik sürecinde edinilen mal ve kazançlar eşler arasında paylaştırılır. Edinilmiş mallara katılma rejimi nedir, edinilmiş mallar nelerdir?  

Dolar zirveninde zirvesine fırladı! 23 Haziran 2023 güncel döviz kurları: 1 dolar ne kadar? Euro ve sterlinde son durum!

TCMB'nin faiz kararı ve Hazine Bakanı'nın serbest kambiyo rejimi açıklamalarıyla dolar/TL yeni bir rekor kırdı. Peki, dolar kaç TL, euro ve sterlin ne kadar? 23 Haziran 2023 Cuma güncel döviz kurları...

MÜSİAD'dan İdlib'e kalıcı konut müjdesi!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Suriye İdlib'de kalıcı konut projesi hayata geçirecek...

Hindistan kripto para gelirlerine vergi getirdi!

Hindistan Maliye Bakanı Nirmala Sitharaman son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralarla ilgili olarak yaptığı açıklamada" Yapılan transferlerin büyüklüğü özel bir vergi rejimi uygulanması gerekliliğini doğurdu." şeklinde konuştu.

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun mal paylaşımı davası başladı!

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Tanıkların dinlendiği dava 2 Kasım tarihine ertelendi.

İdlib'de 450 briket ev inşa edildi!

Bağcılar Belediyesi Suriye'nin İdlib kentinde 450 briket ev inşa etti. 

Kuneytra'da 150 kişilik 30 aile yerlerinden edildi!

Beşşar Esed rejimi tarafından, ülkenin güneyinde bulunan Kuneytra'da bir kasabadan 150 kişilik 30 aile, ülkenin kuzeyinde konumlanan ve muhaliflerin kontrolünde olan İdlib'e zorla gönderildi.

İdlib'de 35 bin konut inşa edildi!

Millet Kütüphanesi'nde 'Kütüphane Söyleşileri'nin ikincisine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'de Türkiye tarafından inşa edilen konutlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Süleyman Soylu: İdlib'de 1 yılda 35 bin evin nihayete erdirildi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye İdlib'de AFAD koordinesinde inşa edilen briket evlerde inceleme yaptı, burada 1 yılda 35 bin evin nihayete erdirildiğine dikkat çekti. 

Türk Kızılayı'ndan İdlib'e 1.300 kalıcı briket konut!

Hürriyet gazetesi yazarı Özgür Altuncu, köşe yazısında Türk Kızılayı'nın Suriye’nin İdlib kentine bağlı Meşhad Ruhin bölgesinde 1300 kalıcı briket konutu ihtiyaç sahiplerine teslim ettiğini yazdı. İşte Altuncu'nun o yazısı...

Mardinli lise öğrencileri İdlib'de 6 briket ev yaptırdı!

Mardinli lise öğrencileri biriktirdiği harçlıklarıyla Suriye'nin İdlib şehrinde 6 briket ev yaptırdı.

Esed rejimi idlib arazi Haberi

Esed rejimi idlib arazi


Beşşar Esed rejimi güçlerinin 2019 ve 2020 yılında anlaşmaları ihlal ederek ilerlediği İdlib ve Hama illerinde yerinden ettiği çiftçilere ait en az 440 bin dönümlük araziye el koyarak, açık artırmaya çıkardığı belirtildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Suriye'de sivillere yönelik hak ihlallerini belgeleyen Suriye İnsan Hakları Ağı (SNHR), Esed rejiminin İdlib ve Hama kentlerinde yerinden ettiği sivillerin mal varlığına el koyduğunu gösteren bir rapor yayımladı.

Hazırlanan raporda, rejim güçlerinin 2019 ve 2020 yıllarındaki yoğun saldırılarının ardından İdlib ve Hama'da karadan ilerleyerek yerinden ettiği çiftçilere ait en az 440 bin dönüm araziye el koyduğu bildirildi.

Rejime bağlı güvenlik komisyonlarının el konulan söz konusu arazileri 1 seneliğine kiralanması için açık artırma yönetimlerine başvurduğu belirtildi.

"Açık artırma yöntemiyle 1 yıllığına başkasına devredildi"

Hazırlanan raporda açıklamaları yer alan...