19 / 05 / 2024

Esenler arpa ekmeği

Esenler arpa ekmeği

Esenler Belediyesi, tarihimizin en büyük destanlarından biri olan Çanakkale Zaferi'ni çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılı kapsamında Esenler’de 100 bin kişiye "Arpa Ekmeği" ikram edildi.

Bankalar açıkladı: Para çekme ve yatırma işlemlerine limit getirildi!

Bankalar aldıkları yeni kararla, vatandaşın para yatırma ve çekme işlemlerine limit sınırı getirdi. Son dönemde online  işlemlerin çoğalmasıyla artık  isteyen istediği parayı banka veznesine yatırıp çekemeyecek. Kararla birlikte ATM’den para çekme limitleri de değişti.

Çiftçilere müjde: Buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için ne kadar mazot gübre desteği verilecek?

Çiftçilere bu sene için ödenecek tarımsal destekleme ödemeleri tek tek açıklandı. Peki buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için ne kadar mazot gübre desteği verilecek? İşte o rakamlar..

Çiftçiler dikkat! Buğday ve arpa üretimi arttı: Yurt içinde buğday, arpa, mısır fiyatları katlandı! Son dakika!

Türkiye'nin buğday üretimi 21,5 milyon tona, arpa üretimi ise 9 milyon tona ulaştı. Yurt içinde buğday, arpa, mısır fiyatları da resmen katlandı. İşte buğday, arpa, mısır 10 Eylül 2023 fiyat listesi...

Buğday fiyatlarında son dakika yükselişi! Rusya fitili ateşledi: Buğday, arpa, mısır fiyatları bugün kaç TL oldu? 

Buğdayın Chicago borsasında işlem gören vadeli kontratları, Rus savaş gemilerinin Karadeniz’de yük gemisine uyarı ateşi açması sonrasında yükseldi. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte 14 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Halk ekmeğe yüzde 70 zam!

Manisa’da halka daha ucuz ve sağlıklı ekmek ulaştırmak için Yunusemre Belediyesi tarafından üretilen halk ekmeğe yüzde 70 oranında zam geldi. Peki, Halk ekmeği fiyatı ne oldu? İşte detaylar...

TOBB Tarafından Güncellenen Buğday ve Arpa Fiyatları Ne Kadar? Zam Gelen Hububat Ürünleri İşte Listede

TOBB tarafından buğday ve arpa fiyatları güncel olarak açıklandı. Buğday ve arpa fiyatları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından belirlenmeye devam ediyor. Temmuz ayında zamlanan birçok gıda ürünün arasında arpa ve buğday da yer aldı. İşte güncel arpa ve buğday fiyatları…

En ucuz ekmeği hangi belediye satıyor? 240 gram ekmek 2.5 TL!

Ekmek fiyatları son günlerde sık sık zamlarla gündeme geliyor. En ucuz ekmeği satan belediye belli oldu. Peki en ucuz ekmeği hangi belediye satıyor?

Esenler Kemer Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Kemer Mahallesi, 6153 Parsel, 370 Ada 11 ve 12 Parsellerin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bugün buğday fiyatları ne kadar? Bugün arpa fiyatları ne kadar? İşte 20 Mayıs 2023 arpa ve buğday fiyatları!

Buğday ve arpa fiyatlarında meydana gelen değişimler TMO tarafından kayıt altına alınmaktadır. İşte 20 Mayıs 2023 arpa ve buğday fiyatları!

OKX'den Türk lirası hamlesi! Para yatırma ve çekme işlemleri başladı

Küresel kripto paralar OKX, Türkiye ekosistemindeki kripto parayı değerlendirenlere önemli bir ilerlemeyi ilan etti. Borsa aracılığı ile yapılan açıklamaya göre Türk yatırımcılar bundan böyle Türk lirası ile para yatırma ve çekme işlemlerini yapabilecek. 

Emlak Konut GYO Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı 1. Etap için imzalar atıldı. Söz konusu proje için sözleşme Bedeli 6 milyar 396 milyon TL+KDV şeklinde açıklandı.

Halkbank kesenin ağzını EYT’liler için açtı! 100 bin TL’ye kadar çekme imkânı!

EYT’den emekli olmak için eksik primlerini borçlanma yoluna gidenlere müjde Halkbank’tan geldi. Aylık 2 bin TL’den başlayan geri ödeme olanağı sunan banka, kredi çekme koşullarını da uygun hale getirdi. Peki EYT kredisine nasıl başvurabilirsiniz?

2023 TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kuraları için heyecanlı bekleyiş sürerken başvuruda bulunan vatandaşlar, TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna cevap bulmak için araştırmalar yapıyor.

Esenler arpa ekmeği Haberi

Esenler arpa ekmeği

Esenler Belediyesi, tarihimizin en büyük destanlarından biri olan Çanakkale Zaferi'ni çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılı kapsamında Esenler’de 100 bin kişiye, Çanakkale Şehitlerinin hoşafa katık ettiği "Arpa Ekmeği" ikram edildi.


Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılında Lübnan, Bosna, Arnavutluk, Bulgaristan, Makedonya, Yunanistan, Kosova, Romanya, Ürdün, Filistin, Suriye ve Libya’dan gelen Çanakkale şehitlerinin torunları ile Barış Ekmeği pişiren Esenler Belediyesi, büyük destanın isimsiz kahramanlarını bir kez daha yâd etti.


Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Dörtyol Meydanı'nda düzenlenen Arpa Ekmeği Dağıtım Programına; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mahmut Doğan ile vatandaşlar katıldı.


KAHRAMANLARIN BİR GÜNLÜK KUMANYASI

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik...