22 / 05 / 2024

Esenler Belediyesi yıllık faaliyet raporu

Esenler Belediyesi yıllık faaliyet raporu

Esenler Belediyesi’nin 2013 yılını kapsayan Yıllık Faaliyet Raporu, meclis trafından kabul edildi. Mecliste faaliyet raporunun sunumunu yapan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 2013 yılında yapılan çalışmaları anlattı.

15 yıllık hasret son buldu! Ankara Büyükşehir, Mamak'taki 342 konutun kuralarını çekti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak'taki 342 konutun kura çekilişini gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kura çekilişiyle 15 yıllık hasret de son buldu...

Sultangazi'deki 40 yıllık mülkiyet sorunu çözüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, ilçedeki 40 yıllık mülkiyet sorununu da çözdü. Sultangazi'de riskli olduğu tespit edilmiş olan binaların yerine, depreme dayanıklı yapılar inşa edildi.

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa'ya bağlı Saruhanlı Belediyesi tarafından Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında hayata geçen 6 yıllık imar uygulaması sonuçlandı. 

800 yıllık Kaleiçi Çarşısı yeniden canlandırılacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 800 yıllık Kaleiçi Çarşısı'nın yeniden canlandırılarak ekonomiye ve turizme daha fazla katkı sağlaması için düzenleme projesine başlandı. 

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye İlçesi Eyüpnebi mahallesinde yaşayan vatandaşların 40 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturdu.

Kastamonu'daki 449 yıllık han Gastronomi Merkezi oluyor!

Kastamonu Belediyesi tarafından "Gastronomi Merkezi" olarak kullanılacak 449 yıllık Acem Hanı restore ediliyor.

Bursa'da 200 yıllık bina yeniden inşa ediliyor!

Bursa'da 19'uncu yüzyılda Osmanlı mimarisiyle inşa edilen ve 1994 yılında Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağışlanan 200 yıllık binanın restorasyon çalışmaları tamamlanıyor.

Silivri'de 40 yıllık binanın yıkımı başladı!

İstanbul'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor. Çalışmalar sonucunda Silivri Belediyesi, 26 Eylül 2019’da Silivri açıklarında yaşanan 5.8’lik deprem sonrasında 40 yıllık bir binanın yıkımına başladı.

400 yıllık Bursa Mevlevihanesi küllerinden yeniden doğuyor!

Kaderine terk edilen 400 yıllık Bursa Mevlevihanesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan yapım çalışmaları ile yeniden özgün kimliğine kavuşuyor.

Mersin Yenişehir'in 5 yıllık planı açıklandı!

Mersin Yenişehir Belediyesi, katılımcı belediyecilik yolunda eşine az rastlanır bir uygulamaya imza attı ve 5 yıllık stratejik planını oluşturmadan önce vatandaşlara, "Nasıl bir Yenişehir'de yaşamak istersiniz" diye soruldu.

125 yıllık Aynalı Köşk kurtarılmayı bekliyor!

125 yıllık tarihe sahip ve Kars Belediyesi tarafından borcu karşılığında icara yoluyla haraç mezat satıldığı günler boyunca kamuoyunda tartışmalara neden olan Aynalı Köşk, dibinde ve üzerinde biten ağaçlar tarafından her geçen gün eriyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi yıllık 6 milyon kira ödüyor!

Geçmiş 5 yıllık gelir-gider tablosu hakkında açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, belediyenin çeşitli kalemlere yıllık 6 milyon lira kira ödendiğini açıkladı.

590 yıllık Şerefiye Sarnıcı kiraya verilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 yıldır restore edilen Bizans'tan kalma bin 590 yıllık Şerefiye Sarnıcı kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 12 Aralık 2018 tarihinde düzenlenecek.

Esenler Belediyesi yıllık faaliyet raporu Haberi

Esenler Belediyesi yıllık faaliyet raporu


Esenler Belediye Meclisi’nin 5. Seçim yılı 1. Dönem Meclisi Nisan ayı toplantılarının ikinci birleşiminde Esenler Belediyesi’nin 2013 yılını kapsayan Yıllık Faaliyet Raporu görüşüldü. 


Birlik Mahallesi’ndeki yeni Esenler Belediye Meclisi Salonu’nda Meclis Başkan Vekili Murat Gülkıran’ın başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısı, tüm meclis üyelerinin katılımıyla yapıldı. 


Bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okutulmasıyla başlayan meclis toplantısı, Esenler Belediyesi’nin 2013 yılına ait faaliyet raporu görüşülmesiyle devam etti. 2013 Yılı Faaliyet Raporuyla ilgili sunum yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Esenler Belediyesi’nin faaliyet raporuna hem de 2013 yılı değil; 5 yıllık faaliyet raporuna Esenler halkı, zaten onayı vermiştir ve yaklaşık yüzde 63’e varan bir oranla Esenler Belediyesi’nin faaliyetleri onaylanmıştır. En önemli şey de halkın ibrasıdır. Halkın ibrasının olduğu yerde biz sadece onları temsilen belki...