03 / 05 / 2024

Esenler dev park

Esenler dev park

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, geleneksel mimari ile modern yeni bir şehir kurulacağını belirterek, "Bu şehir insan yüzlü bir şehir olacak. Tarihi projenin anahtarı ise siyasi istikrardır" diye konuştu.

Esenler'e yapılacak dev park Central Park'a rakip olacak!

Milli Savunma Bakanlığı'na tahsisli arazinin devredildiği Esenler Belediyesi, bu alanda "İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi"ni hayata geçirmek için çalışmalara başladı.

Esenler'e 2,5 milyon metrekarelik dev şehir parkı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilçenin kuzeyinde yer alan 8,7 milyon metrekarelik askeri alanda dünyanın en büyük kentsel dönüşüm çalışması ile 2,5 milyon metrekare alana sahip dünyanın en büyük üçüncü şehir parkının yapılacağını söyledi.

Malatya'daki dev şehir parkı 2023'te açılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’ya dev bir şehir parkı inşa ediliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 300 dönümlük mega şehir parkının Cumhuriyetin 100’ncü yılı olan 2023’te hizmete sunulacağını belirtti...

Esenler Otogarı İBB Emlak Müdürlüğü'ne geçti! 

Esenler Otogarı İBB Emlak Müdürlüğü'ne geçti. Yüzlerce dükkan, ofis ve yazıhane bulunan otogardan dev kira geliri bekleniyor. 

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı Ankara'da açıldı! 

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Wonderland Eurasia Ankara'da açıldı. Asya ve Avrupa'nın sentezi olarak tasarlanan dev tema parkta pek çok farklı konsept yer alıyor. 

Park World Çocuk Oyun Grupları Zemin Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Park World Çocuk Oyun Grupları Zemin Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güldür tarafından kuruldu.

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor!

Türkiye yatırımlarına devam eden Edelstaal Group ve Orka Hotels yeni proje imza atıyor. Hollanda merkezli Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor. 

10 soruda TOKİ Esenler projesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Esenler'de dev kentsel dönüşüm projesine başlıyor. TOKİ Esenler projesi için düğmeye basıldı. TOKİ Metris kışlasına inşa edilecek konutlar hak sahiplerine verilecek.

Esenler'e 350 araçlık otopark!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Esenler Belediyesi’nin  hayata geçirdiği park, zemin altı otopark ve Pazar yeri projesinin inşaat çalışmaları tamamlandı. 

Adana'da dev mangal park açıldı!

Adana'da vatandaşların rahatça piknik yapabilmesi için Menekşe Köyü civarındaki 16 bin metrekare alanda inşa edilen dev mangal parkı hizmete açıldı.

Ankara Millet Bahçesi için çalışmalar 2019'da başlayacak!

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Avrupa'nın en büyüğü olacak Ankara Millet Bahçesi'yle ilgili açıklamalarda bulundu. İşler, dev park alanı için çalışmalara 2019'da başlanacağını söyledi.

Esenler’de 40 bin konut metris kışlası arazisine taşınıyor!

Binalarının yüzde 70’i risk altında bulunan ve 500 bin vatandaşın yaşamını sürdürdüğü Esenler’de 40 bin konut metris kışlası arazisine taşınacak. İmara kapalı olan donatı alanları üzerine yapılmış 16 bin konutunda taşınmasını kapsayan dev proje ile Esenler 2 millet bahçesine kavuşacak.

Esenler İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi'ne onay!

İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi için çalışmalara başlanacak. Esenler Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokol Meclis'ten onay aldı. Proje 8,7 milyon metrekarelik askeri alanda inşa edilecek.

Trabzon Botanik Park görücüye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Trabzon’a kazandırdığı dev eserler arasında yer alan Trabzon Botanik Park projesi görücüye çıkıyor.

Esenler dev park Haberi

Esenler dev park

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, geleneksel mimari ile modern yeni bir şehir kurulacağını belirterek, "Bu şehir insan yüzlü bir şehir olacak. Tarihi projenin anahtarı ise siyasi istikrardır" diye konuştu


Milli Savunma Bakanlığı'nın tahsis ettiği 8.7 milyon metrekarelik arazide Esenler Belediyesi'nce yapılacak dev park için çalışmalar başladı. Alanın 2.5 milyon metrekarelik alanına yapılacak park, dünyanın en büyüklerinden biri olacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan ve Esenler'in talihini değiştirecek nitelikteki projenin detaylarını Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu'yla konuştuk. 


istanbul Esenler Yeni Kentsel Dönüşüm Projesi