16 / 05 / 2024

Esenler kapatılan eğitim kurumları

Esenler kapatılan eğitim kurumları

Esenler'de, haklarında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar"dan işlem başlatılan 5 eğitim kurumunun faaliyetleri durduruldu.

MEB açıkladı! 850 öğrenciyi yurt dışına lisansüstü eğitim için burslu gönderecek...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), tarafından yapılan açıklama kapsamında, Türkiye'nin nitelikli insan kaynağı ihtiyacını karşılamak amacı ile 850 öğrenci, resmi burslu statüde lisansüstü öğrenim görmek üzere yurt dışına gönderileceğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Bakan Tekin'den destek ödemesi duyurusu! Özel eğitim veren okullara yapılan destek ödemeleri belli oldu!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından, özel bireylere özel eğitim veren kurumlara bu yıl yapılan destek ödemeleri açıklandı.

İsmail Ergun kimdir? İsmail Ergun ne iş yapar? İsmail Ergun eğitim ve kariyeri nedir?

İsmail Ergun'un kim olduğu ve İsmail Ergun'un hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında bulunuyor. Bu kapsamda İsmail Ergun kimdir? ve nerelerde görev almıştır? İsmail Ergun'un eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Cantekin Dinçerler kimdir? Eğitim ve kariyeri nedir?

Cantekin Dinçerler kimdir? Cantekin Dinçerler 'in kim olduğu, eğitimi hangi alanda çalışmalar yürüttüğü ve şu anda nerede göre aldığı, kariyeri araştırılan konular arasında. Cantekin Dinçerler kimdir ve nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Adıyaman Milletvekilleri depremde yıkılan okullar için Milli Eğitim Bakanı’ndan talepte bulundu!

Adıyaman Milletvekilleri Milli Eğitim Bakanı’nı ziyaret ederek depremde yıkılan okullar için 7 maddelik talepte bulundular. 

Eğitim Bakanlığı’ndan kararlı adım: 2000’e yakın merdiven altı kurs kapatılacak

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), izinsiz ve yasal olmayan şekilde faaliyet gösteren toplam 1.825 kurs hakkında denetim ve kapatma işlemleri başlatma kararı aldı. Yasal izni olmadan faaliyet gösteren bu yerlere hem mühürleme işlemi uygulanacak hem de işletme sahiplerine idari para cezası kesilecek. 

Son dakika… Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı! Okullar yaz tatiline ne zaman girecek?

Deprem nedeniyle ara verilen eğitime,  afetten etkilenen illerdeki okullarda bugün tekrar başlanırken, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, pek çok veli ve öğrencinin merak ettiği o sorunun yanıtını açıkladı.

Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Üniversite açılış tarihi belli oldu mu?

Yaşanılan deprem felaketi sonrası üniversiteler uzaktan eğitime geçti. Pandemi döneminden alışılmış bir eğitim olan uzaktan eğitim 2023 bahar dönemi için yeniden geldi. Bu durumdan memnun olmayan öğrenciler ise okullarına yüz yüze kavuşma haberini bekliyor.

Milli Eğitim Bakanı Özer’den okul kayıt paralarına ilişkin açıklama geldi!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer son zamanlarda yaşanan okul kayıt parası adı altında zorunlu bağışlara ilişkin yapılan şikayetler üzerine konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı! Sürücüler dikkat! İşte trafiğe kapatılan o yollar...

İstanbul'da, 57'inci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun son etabı bugün gerçeleştiirliyor. Bu nedenle megakent İstanbul'da bazı yolların trafiğe kapatıldığı açıklandı. Peki İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapatıldı? İşte trafiğe kapatılan o yollar...

Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'yle ilgili araştırma önergesi verildi!

Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kapatılmadan yerinde yenilerek hizmetlerine devam etmesi için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

Esenler kapatılan eğitim kurumları Haberi

Esenler kapatılan eğitim kurumları


Milli Eğitim Bakanlığı'nın, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından "Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar"dan haklarında işlem başlattığı eğitim kurumları ülke genelinde kapatılmaya başlandı. Yürütülen çalışmalar kapsamında Esenler'de de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)/Paralel Devlet Yapılanması (PDY) ile irtibatlı tüm özel eğitim kurumları ve okullar ile barınma merkezleri kapatılıyor.

İlçe genelinde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren Özel Bakış İlkokulu/Ortaokulu, Özel İstanbul Ümit Ortaokulu, Özel Marmara Temel Lisesi, Özel Süheyla Küçükoğlu Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu ve Özel Atışalanı Etüt Eğitim Merkezi'nin kapıları mühürlendi.

5 eğitim kurumunun faaliyetlerine, Esenler Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık Grup Başkanlığı ve İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu yetkililerinden oluşan komisyonun kararı ile son verildi.   


Esenler...