17 / 05 / 2024

esentepe Astroia AVM

esentepe Astroia AVM

Astoria AVM’de yapılan yeni düzenlemeleri, basın mensuplarıyla özel olarak paylaşmak üzere, Astaş Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşçı ve Astoria AVM Genel Müdürü Ümit Teoman’ın katılacağı basın toplantısı 22 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek.

Kanyon AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Ünlülerin sıkça ziyaret ettiği Şişli Esentepe’de yer alan Kanyon AVM’nin piyasa değeri şaşırttı. Lüks markaların yer aldığı ve 2006 yılında hizmete açılan Kanyon AVM, rakiplerine göre geri kaldı. Peki Kanyon AVM’nin piyasa değeri ne kadar?

Astoria AVM'de mağazalar ofise dönüyor!

Yaklaşık 10 yıl önce açılan Astoria AVM, bulunduğu bölgede bir heyecan yaratmıştı. İstanbul Esentepe'de konumlanan AVM, ofislerin yer aldığı iki ikiz kuleden oluşuyor.

Esentepe Emekli Subay Evleri'ni Astaş Holding dönüştürecek!

Astaş Holding, Esentepe'de Astoria AVM karşısındaki Emekli Subay Evleri'ne talip. 312 dairelik sitede hak sahipleri ile prensipte anlaştıklarını belirten Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, 500 milyon dolarlık proje planladıklarını söyledi.

İzmir Optimum AVM 2.etap geliyor!

İzmir Gaziemir'de, Esentepe Gayrimenkul tarafından yapılıp, işletilen İzmir Optimum AVM'de kapasite artışı yapılacak. 2. etapta 53 adet dükkan, 7 adet restoran ve fitness merkezi olacak.

Astoria AVM girişinin üstünde kalan katlar ofise çevrildi!

İstanbul Esentepe’de 2008 yılında kapılarını açan Astoria AVM, 8 aylık renovasyon çalışmalarının ardından, logosunu da yenileyerek ziyaretçileri ile buluşuyor. Eski halinden farklı olarak Astoria AVM girişinin üstünde kalan katları ofislere çevrildi...

Yenilenen Astoria AVM ziyaretçilerini bekliyor!

İstanbul Esentepe'de yer alan ve 5 dakikalık mesafede 50 bin ofis çalışanının bulunduğu Astoria AVM, altıncı yılında renovasyona girdi ve 8 aylık çalışma sonrası yenilenen yüzüyle kapılarını açtı...

Astoria AVM 15 milyon TL yatırımla yenilendi!

İstanbul Esentepe'de yer alan ve 5 dakikalık mesafede 50 bin ofis çalışanının bulunduğu Astoria AVM, altıncı yılında renovasyona girdi ve 8 aylık çalışma sonrası yenilenen yüzüyle kapılarını açtı...

Astoria AVM yüzde 50 ziyaretçi artışı hedefliyor!

İstanbul Esentepe'de 2008 yılında kapılarını açan Astoria AVM. 8 aylık renovasyon çalışmalarının ardından, logosunu da yenileyerek ziyaretçileri ile buluşuyor. Tuncay Aşçı. ziyaretçi sayımızda yüzde 50 oranında artış hedefliyoruz" dedi.

Astoria AVM yenilenen yüzüyle ziyaretçilerini bekliyor!

Astoria AVM zamanın değerini bilenler için yeniden tasarlandı. İstanbul’un buluşma noktası olan Astroia AVM, 22 Nisan Salı günü yenilenen yüzünü gösteriyor. Astoria AVM yenilenen yüzüyle ziyaretçilerini bekliyor.

Astoria AVM’nin ofis katları Şubat’ta açılıyor!

Esentepe’de 27 katlı ikiz kulelerden oluşan Astoria AVM’nin bir kısmı ofise dönüşüyor. +1 ve +2’de yer alacak 8 bin metrekare ofis katının Şubat ayının sonlarına doğru hizmete açılması planlanıyor…

Astoria Avm'nin havadan en yeni görüntüleri videosu!

Astaş Gayrimenkul Yatırım ve Turizm AŞ tarafından Şişli Esentepe bölgesinde hayata geçirilen Astoria Avm projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Astoria AVM, girişe 1.5 milyon dolarlık ekran kuracak

Esentepe'de 2 yıl önce hizmete giren ve beyaz yakalıların tercih ettiği bir AVM haline gelen Astoria, 'markaların iletişim' mekanı olmaya soyundu

Müşteriler mescidi olmayan AVM'lerden şikayetçi!

AVM'lere giden ve ibadetlerini de ihmal etmek istemeyen müşteriler, önemli bir hizmetin yapılmıyor olmasından dolayı şikayetçi

esentepe Astroia AVM Haberi

esentepe Astroia AVM


Astoria AVM zamanın değerini bilenler için yeniden tasarlandı. İstanbul’un buluşma noktası olan Astroia AVM, 22 Nisan Salı günü yenilenen yüzünü gösteriyor.


Bu sene 6. yaşını kutlayan Astoria AVM’de yapılan yeni düzenlemeleri,  basın mensuplarıyla özel olarak paylaşmak üzere, Astaş Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşçı ve Astoria AVM Genel Müdürü Ümit Teoman’ın katılacağı basın toplantısı 22 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek.

Yer: Astoria AVM /Esentepe

Tarih: 22 Nisan 2014, Salı

Saat: 10.00 -...