30 / 04 / 2024

esenyurt belediyesi başkanı necmi kadıoğlu temmuz 2014

esenyurt belediyesi başkanı necmi kadıoğlu temmuz 2014

Esenyurt Belediye Meclisi Temmuz ayı gündeminde de Necmi Kadıoğlu'na taksitli nakdi kredi alma yetkisinin verilmesi var. Esenyurt Belediye Meclisi, Haziran'da da aynı gündemle toplanmıştı. İşte bu haftaki toplantının maddeleri...

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

İBB Başkanı İmamoğlu’ndan Kentsel Dönüşüm Kanunu'na tepki: Vatandaşlar tapusunun elinden alınacağını düşünüyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kentsel Dönüşüm Kanunu'nu değerlendirdi. İmamoğlu, vatandaşların yerinden yurdundan olacağını, tapusunun elinden alınacağını düşündüğünü belirtti.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'tan metro tepkisi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne Sefaköy-Beylikdüzü metro hattı için 1 yıldır izin verilmemesine tepki gösterdi.

Yalova Belediyesi davasında başkan yardımcısı ve müteahhit tahliye edildi!

Yalova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde çalışan Reşat E.'nin zimmetine para geçirdiği iddiasına ilişkin 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 5. duruşmada tutuklu yargılanan belediye başkan yardımcısı Halit Güleç ve müteahhit Bekir Bilgi'nin tahliyesine karar verildi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den metro tepkisi!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne metro inşaatları konusunda tepki gösterdi. 

Pakistan'ın Karaçi Belediye Başkanı Esenler'deki kentsel dönüşüme hayran kaldı!

Pakistan'ın en kalabalık ve en önemli şehri Karaçi'nin Belediye Başkanı Iftikhar Ali Shallwani, Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti.

Kayseri Büyükşehir ihalesinde flaş gelişme: Başkan yardımcısı istifa etti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 10 Mart’ta kapalı ihale usulü ile tanesini 100 bin liraya sattığı villa parsellerinden alan AKP’li Talas Belediye Başkan Yardımcısı İlker Sülev görevinden istifa etti.

Ekrem İmamoğlu'ndan Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı ile ilgili de çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ekrem İmamoğlu: Esenyurt bir imar faciasıdır!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt’ta can kaybına neden olan sel felaketle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı...

Konut mağdurları CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda!

Esenyurt Konut Mağdurları platformu üyeleri, CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ve Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Bozkurt bir araya geldi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Esenyurt projelerine destek!

Esenyurt Belediyesini ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’tan aldığı brifing sonrası, ilçeyle ilgili sağlık, eğitim, alt yapı projelere destek verileceğini söyledi.

esenyurt belediyesi başkanı necmi kadıoğlu temmuz 2014 Haberi

esenyurt belediyesi başkanı necmi kadıoğlu temmuz 2014


Esenyurt Belediye Meclisi, 2014 yılı Temmuz ayı olağan toplantısını 7 Temmuz 2014 Pazartesi günü gerçekleştirecek. Belediye Meclisi'nin 1. birleşiminin 1 oturumunun gündemini "taksitli nakdi kredi alınabilmesi için belediye başkanına yetki verilmesine ilişkin etüd proje müdürlüğünün başkanlık teklifi" oluşturuyor. 


Esenyurt Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantısının gündeminde de Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün taksitli nakdi kredi alınabilmesi için belediye başkanı Necmi Kadıoğlu'na yetki verilmesi teklifini görüşmüştü.


Esenyurt Belediye Meclisi Haziran ayı gündemi için tıklayın!


Esenyurt Belediyesi Meclisi Temmuz ayı gündemi!


Gündem:


1- Açılış 


2- Taksitli Nakdi Kredi Alınabilmesi İçin Belediye Başkanına Yetki Verilmesine İlişkin Etüd Proje Müdürlüğünün Başkanlık Teklifi.


3- Birleşmiş Kentler Orta Doğu Ve Batı Asya Bölge Teşkilatı Üyeliğinin İptaline İlişkin Yazı İşleri Müdürlüğünün Başkanlık Teklifi.


Emre Kulcanay /...