02 / 05 / 2024

Esenyurt konut fiyatı

Esenyurt konut fiyatı

İstanbul'un satılık konut fiyatlarında metrekare fiyatı en düşük ilçesi belirlendi. Esenyurt, metrekare değeri bin 576 TL ile İstanbul'un en uygun fiyatlı ilçesi oldu. 

Esenyurt konut satışında zirvede: Ortalama konut fiyatı 1 milyon 949 bin 90 TL!

Endeksa verilerine göre Türkiye'de en çok konut satışı yapılan yer İstanbul Esenyurt oldu. Esenyurt'ta metrekare fiyatı 17 bin 719 lira, ortalama konut fiyatı da 1 milyon 949 bin 90 lira. Peki konutta fiyatlar düşüyor mu? 

Hedonik Konut Fiyat Endeksi Ocak ayında artış gösterdi!

Hedonik Konut Fiyat Endeksi bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 10,12 oranında artarken, reel olarak ise yüzde 0,21 oranında azalış kaydetti.

Satılık konut fiyat endeksi Şubat'ta yüzde 0,85 arttı!

REIDIN tarafından hazırlanan, Türkiye genelinde 81 şehrin tamamını kapsayacak nitelikteki Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi açıklandı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Şubat 2018!

GYODER, Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Şubat 2018 Raporu'nu açıkladı.

Nidapark Ayyıldız konut fiyat listesi!

Toplam 95 daireden meydana gelen Nidapark Ayyıldız konut fiyat listesi kapsamında fiyatlar 689 bin RL'den başlıyor ve 2 milyon 687 bin TL'ye kadar ulaşıyor...

Küresel konut fiyat artışında Türkiye 5’inci sırada!

2017’de küresel konut fiyat artışına göre Türkiye dünyada 5’inci sırada geliyor. Raporda, Türkiye’de fiyatların 1 yılda yüzde 11.2 arttığı görüldü.

Hedonik Konut Fiyat Endeksi Aralık ayında arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Aralık 2017 dönemine ilişkin konut fiyat endeksi sonuçları açıklandı.

Satılık konut fiyat endeksi Ocak'ta yüzde 0,85 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. el konutlar fiyat endeksleri 2018 Ocak ayı sonuçları yayınlandı.  Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 0.85 oranında arttı.

Yeni Konut Fiyat Endeksi Ocak'ta yüzde 0,22 arttı!

GYODER, Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Ocak 2018 Raporu'nu açıkladı.

Konut Fiyat Endeksi Kasım'da yüzde 11,33 yükseldi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, 2017 yılı Kasım ayı ’Konut Fiyat Endeksi’ verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre, Konut Fiyat Endeksi Kasım ayında yüzde 11,33 yükseldi.

Hedonik Konut Fiyat Endeksi Kasım 2017'de yüzde 0,48 arttı!

Hedonik Konut Fiyat Endeksi (HKFE), Kasım ayında Ekim ayına göre yüzde 0,48 artarak 213,49'a yükseldi.

Yeni Konut Fiyat Endeksi 2017 Aralık'ta yüzde 0,39 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Yeni Konut Fiyat Endeksi Aralık 2017'de yüzde 0,39  oranında arttı. 

İzmir konut fiyat artışında 1. sırada!

Merkez Bankası’nın konut fiyat endeksleri incelendiğinde konut fiyat artışında Türkiye’nin 3 bölge olarak farklılaştığını ortaya çıkıyor. 

Esenyurt konut fiyatı Haberi

Esenyurt konut fiyatı

İstanbul'da uygun fiyata ev sahibi olmayı düşleyenler için en uygun bölge araştırıldı. İstanbul'un en uygun fiyatlı konutları Esenyurt ilçesinde bulunuyor. Esenyurt'u sırasıyla Arnavutköy, Beylikdüzü, Silivri ve Sancaktepe takip ediyor.

Her keseye göre uygun konut

İstanbul’da konuta yatırım yapanların rağbet ettiği bölgelerin başında gelen Esenyurt’ta her keseye göre konut bulmak mümkün. Bölge, tapu işlemlerinin en çok gerçekleştiği ilçe.

Metrekare değeri bin 576 TL

Artan konut fiyatları ev sahibi olmak isteyenleri zorluyor. İstanbul'un uygun fiyatıyla öne çıkan bölgesi sizler için mercek altına alındı. Tapusor'un verilerine göre; Esenyurt'ta satılık metrekare değeri bin 576 TL olurken, kiralık metrekare değeri 6.6 TL oldu.

Kira dönüşü 238 ay

Yüksek prim potansiyelinin olduğu Esenyurt’un yatırım puanı yüzde 59 seviyesine ulaştı. Birçok konut projesinin bulunduğu bölgede kira dönüşü 238 ay olarak belirlendi.


Nuran...