06 / 05 / 2024

Esenyurt Koza Arena kaça mal oldu

Esenyurt Koza Arena kaça mal oldu

Garanti Koza projesi Esenyurt Koza World Of Sports Arena, TEB BNP Paribas İstanbul Cup tenis turnuvasına hazır durumda. Koza Spor Akademisi inşaatı da bitiyor… İşte Danimarkalı raket Caroline Wozniacki’nin de korta çıkacağı o tesisler...

Garanti Koza Kozapark projesinde ipotek krizi bitti, 3 bin 500 tapudan 1.500’ü sahiplerine verildi!

Garanti Koza’nın İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt’taki Kozapark Projesi’nde 3 bin 500 tapudan 1.500 tanesi sahiplerine verildi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Akkoza’da da hukuki süreç sürüyor. 

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Güray Gayrimenkul'den Esenyurt'a yeni otel!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat A.Ş, Esenyurt Koza Mahallesi'nde hayata geçireceği otel yatırımı için düğmeye bastı.

Garanti Koza mağdurları Akbank'a dava açtı!

Garanti Koza'nın İstanbul Esenyurt'ta yürüttüğü projesi Kozapark Evleri'nden konut alan yüzlerce kişi Akbank'a dava açtı. 5 bin kişinin mağdur edildiği iddia edildi...

Porto Koza Emlak ve Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Porto Koza Emlak ve Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Garanti Koza, Barclays ATP World Tour Finalleri’ne sponsor oldu!

Dünyanın en prestijli tenis turnuvaları arasında gösterilen ve Londra’daki The O2 Arena’da düzenlenen Barclays ATP World Tour Finalleri’ne Garanti Koza, 1+3 sene olmak üzere turnuvanın gold sponsorluğuna imza attı.

Merhabaa Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhabaa Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Daha tarafından 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Esenyurt, Koza Mahallesi, 1655 Sokak, Akbatı Yeşilkule Residence'da kuruldu.

Boğaziçi İnşaat yeni projesini Adana Sarıçam'da hayata geçiriyor!

Yeni Stadyuma komşu olmaya ne dersiniz? Adana'nın parlayan yıldızı Sarıçam İlçesi'nde yapımı devam eden 33 bin kişilik Koza Arena Stadı'na komşu olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat.

Mimarsinan Mühendislik İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimarsinan Mühendislik İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Kanaa, Solaıman Slee Alhrakı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Esenyurt, Koza Mahallesi, 1638 Sokak'ta kuruldu.

Beyoğlu Yatırım Yapı Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Yatırım Yapı Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Güldür ve Şaban Güldür ortaklığıyla 2 milyon TL sermaye ile 12 Ocak'ta Esenyurt, Koza Mahallesi, Hoşdere Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Abdulrahman Hakkı Gayrimenkul Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

Abdulrahman Hakkı Gayrimenkul Ticaret ve Limited Şirketi, Abdulrahman Hakkı tarafından 200 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Esenyurt, Koza Mahallesi, 1655 Sokak P1 Apartmanı'nda kuruldu.

Maya Emlakçılık İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maya Emlakçılık İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Alkazak, Mohamad Ayham, Maya Jandalı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Esenyurt, Koza Mahallesi, 1638.Sokak'ta kuruldu.

Luxuryhouse Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxuryhouse Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bahaa Bamıe tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da Esenyurt, Koza Mahallesi, E.Bahçeşehir Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Esenyurt Koza Arena kaça mal oldu Haberi

Esenyurt Koza Arena kaça mal oldu


Esenyurt, dünya çapında bir tenis turnuvasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor… Esenyurt Belediyesi’nin yer tahsis ettiği ve desteklediği Esenyurt Koza World Of Sports Arena’da 13-20 Temmuz 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek TEB BNP Paribas İstanbul Cup Tenis Turnuvası için geri sayım başladı…


Dünya tenisinin kadınlar kategorisinde ülkemizin temsil edildiği ilk ve tek WTA turnuvası olan TEB BNP Paribas İstanbul Cup tenis turnuvası Esenyurt’ta inşa edilen yeni tesisleriyle tenis dünyasında heyecan yaratıyor. 




Toplam 8 bin kişilik seyirci kapasitesine sahip Koza World Of Sports Arena, 70 milyon TL’lik yatırım… Esenyurt Koza World Of Sports Arena, 28'i kapalı toplam 64 korttan oluşuyor ve içinde birçok spor alanı barındırıyor. Koza World Of Sports Arena’nın hemen yanında Koza Spor Akademisi inşaatı da tamamlanmak üzere… 



Esenyurt Belediye Başkanı...