03 / 05 / 2024

Esenyurt Milpark iki etap askıya mı alındı

Esenyurt Milpark iki etap askıya mı alındı

Milpark Projesi'nin fiyatlama riskiyle ilave finansman yükünü göz önünde bulundurarak, 2'nci ve 3'üncü etaplarının yapılmasından vazgeçilmiştir. Aydın Doğan'ın Esenyurt'taki projesi, imarda değişiklik yapılmasıyla bozuldu.

25 binanın boşaltıldığı Esenyurt'ta kriz masası kuruldu!

İstanbul Esenyurt'ta iki sokakta ve bazı yapılarda çökme ve çatlaklar oluştu. Olay sonucunda 25 bina tahliye edildi. Olayla ilgili kriz masası da oluşturuldu.

Esenyurt'taki tüm inşaatlar 1 Aralık’a kadar bitmiş olacak!

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ilçede şu anda belediye olarak 30-35 şantiyede inşaatların sürdürdüklerini söyleyerek. "2018 yılı 1 Aralık itibarıyla bir iki okul ve cami hariç devam eden tüm inşaatlar bitecek." dedi.

Esenyurt Evim Yüksekdağ 2018 fiyatları!

Esenyurt Evim Yüksekdağ 2018 fiyatları peşinde 315 bin TL'den başlıyor. Proje 20 katlı iki blok ve 21 katlı bir blok olarak yükseliyor...

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın ihalesi yapıldı!

İhalesi şimdiye kadar iki kez ertelenen Mahmutbey Bahçeşehir Esenyurt metro hattı 31 Mart 2017 tarihinde ihaleye çıktı. Metro hattının yapım ihalesine 12 şirket ön yeterlilik başvurusunda bulundu.

2016'da en çok konut Beylikdüzü ve Esenyurt'ta arandı!

Emlakjet.com'un verilerine göre 2016 yılında İstanbul'da en çok konut araştırması yapılan iki ilçe Beylikdüzü ve Esenyurt oldu.Emlakjet.com, TÜİK Aralık ayı konut satışı verilerinin açıklanması paralelinde 2016 yılına ait genel verilerini değerlendirdi.

Esenyurt HEP İstanbul daire fiyatları 2017!

Esenyurt HEP İstanbul daire fiyatları 370 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. HEP İstanbul Evleri'nde iki blok bu ay sonu teslim ediliyor...

Mresco, Esenyurt'a iki yeni projeyle girdi!

Kuveyt merkezli Mresco Türkiye, Esenyurt'ta iki adet rezidans projesi inşa ediyor. Projelerden Dizayn Residence 2016'nın sonunda teslim ediliyor.

Abdi İbrahim, Esenyurt’taki 2 tesis yatırımını öne çekti!

İlaç şirketi Abdi İbrahim, Esenyurt’taki üretim kompleksinde 2017 yılı içinde temelini atacağı iki yeni tesis yatırımını öne çekme kararı aldı.

Esenyurt'taki termal tesisler Temmuz'da açılıyor!

İstanbul'un emlakta yıldızı parlayan ilçelerinden biri olan Esenyurt, şimdi de sağlık turizmiyle gündeme geliyor. Esenyurt'ta hayata geçirilen iki yeni termal tesis kapılarını bayramdan sonra açıyor.

HEP İstanbul Esenyurt’ta son iki blok satışa çıktı!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinde son iki blokta satışlar başladı.

Tekfen HEP İstanbul'da son iki blok satışları başladı!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinde son iki blokta satışlar başladı. 11 bloktan oluşan projede toplam 1424 ünite bulunuyor.

HEP İstanbul'un son iki bloğu satışa çıktı!

Tekfen Emlak Geliştirme'nin Avcılar- Beylikdüzü-Esenyurt ilçelerinin kesişim noktasında hayata geçirdiği HEP İstanbul'da son iki blok satışa sunuldu.

HEP İstanbul'da son iki blok satışa sunuldu!

Tekfen Emlak Geliştirme'nin Avcılar- Beylikdüzü-Esenyurt ilçelerinin kesişim noktasında hayata geçirdiği HEP İstanbul'da son iki blok satışa sunuldu.

Esenyurt Milpark iki etap askıya mı alındı Haberi

Esenyurt Milpark iki etap askıya mı alındı

Aydın Doğan, 2010 yılında Esenyurt'ta üç etap olarak yapmayı planladığı Milpark konutları, 2012 yılında yapılan imar değişikliği nedeniyle yarıda kaldı. Sadece bir etap olarak yapılan Milpark'ın ikinci ve üçüncü etapları projenin yapıldığı alandaki konut fazlalığı ve fiyatlama riski gerekçe gösterilerek askıya alındı. Doğan'ın 2010 yılında yapımına başlanan Milpark projesi üç etap olarak yapılması planlanıyordu.

İLK ETABI HEMEN BİTİRDİ 

Doğan, projenin ilk etabını 1,5 yıl gibi sürede bitirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2009 yılında Esenyurt'un imar planlarında değişikliğe gitti. Bu değişiklikten sonra kurmaylarını toplayan Aydın Doğan, yeni emsallerle zarara uğrayacağını söyleyerek projenin iki etabının askıya alınmasına karar...