26 / 07 / 2024

Esenyurt Ntown kaç blok

Esenyurt Ntown kaç blok

Dairelerin satış sürecine devam edilen Esenyurt Ntown iletişim bilgileri kapsamına projenin satış ofisi telefon numarası şöyle: 444 40 27-0850 460 27 27. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor...

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Demir tarafından kuruldu.

Büyük İstanbul depreminde en riskli üç ilçenin röntgeni çekildi: Kaç bina hasar görecek? Mahalle mahalle açıklandı!

Esenyurt, Büyükçekmece ve Küçükçekmece'deki deprem riskli rakamlarla açıklandı. Peki beklenen büyük İstanbul depreminde bu ilçelerde kaç bina hasar görecek?

Kaçkar Taahhüt Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Taahhüt Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyup Arslangörür tarafından kuruldu.

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Kaızen Kök Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kaızen Kök Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Kök tarafından kuruldu. 

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Başka Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başka Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Çağrıhan Araç  ve Adem Karadoğan tarafından kuruldu.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı nereden geçecek? Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı kaç istasyondan oluşuyor? Proje hangi hatlara entegre edilecek? İşte tüm detaylarıyla Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı...

Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Esenyurt'taki 37 katlı gökdelen için kaçak iddiası!

İçişleri Bakanlığı harekete geçti. Esenyurt'ta 37 katlı gökdelenin 17 katının kaçak olarak inşa edilmesi nedeniyle harekete geçti. Yapılan çalışmalarda Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt hakkında soruşturma izni verildi.

Esenyurt'ta kaçak hastane mühürlendi!

İstanbul Esenyurt'ta bulunan 4 katlı hastane kaçak olduğu gerekçesiyle Esenyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından mühürlendi. 

Zamur Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zamur Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Osman Zamur ve Recep Samet Zamur ortaklığında kuruldu.

Kiler GYO İstanbul Esenyurt'taki deposunu 47 bin TL'ye kiraya verdi!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,  İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, 347 ada 10 parselde kayıtlı gayrimenkul bünyesindeki 2 ve 6 nolu bağımsız bölümün 2 bin 250 metrekare depo alanını Rempap Kağıtçılık'a 5 yıllık kiraya verdi...

Esenyurt Ntown kaç blok Haberi

Esenyurt Ntown kaç blok

Fiyatların 159 bin TL'den başlangıç gösterdiği Esenyurt Ntown iletişim bilgilerine geçmeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. Projede yer alan dairelerin alanları 62 ile 109 metrekare arasında değişiyor. 


3 blok halinde konumlanan Ntown Esenyurt Evleri, Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Konutların teslimlerinin hemen gerçekleştiği projede satış sürecine devam ediliyor. 


Esenyurt Ntown iletişim bilgileri dahilinde projenin telefon numaraları şöyle: 444 40 27-0850 460 27 27. Projede yer alan daireler; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 



Ntowers projesinin etabı olarak yaşama geçirilen Esenyurt N Town Konutları'nda banka kredili ve peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Proje, Atatürk Havaalanı’na 15, okula 3, AVM'ye 1, toplu taşımaya 3, hastaneye 2 ve belediyeye 1 dakika uzaklıkta yükseliyor.


Tem Otobanı...