13 / 05 / 2024

Eşik değerler ile parasal limitler ve tutarlarları

Eşik değerler ile parasal limitler ve tutarlarları

KİK tarafından düzenlenen Kamu İhale Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ, 1 Şubat 2022 tarihinden sonra yürürlüğe girecek.

A101'e şimdi de tiny house geliyor! A101 Aldın Aldın ile 25 Nisan'da 400 bin TL'ye ev fırsatı!

Türkiye’nin önde gelen zincir marketleri arasında yer alan A101'e şimdi de tiny house geliyor. Peki satışların 25 Nisan 2024 tarihinde başlayacağı tiny house ne kadara satılacak?

Çeşme'de Gücücek Koyu kiralama ihalesinde karar çıktı! 

İzmir Çeşme'de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, ücretsiz denize girilen yerlerden biri olan Gücücek Koyu için kiralama ihalesine çıkması ile başlatılan hukuki mücadele sonuçlandı. Buna göre, mevcut bölgeye beş yıldızlı halk plajı yapılacağı kaydedildi.

Hazır beton güven endeksi eşik değerin üzerinde! 

İnşaat sektörünün büyüme hızını gösteren öncü göstergelerden biri olan Hazır Beton Endeksi eşik değerin üstüne yükseldi.

Pier Çeşme'de son 10 daire fırsatı! Kasım sonunda teslim!

Mega İnşaat tarafından Ege'nin yükselen yıldızı Sakızlıkoy mevkiinde yükselen Pier Çeşme projesinde son 10 dairenin satışı devam ediyor. Peki Pier Çeşme'de daire fiyatları ne kadar? Pier Çeşme'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Pier Çeşme ile ilgili detaylar...

DAP Çeşme'de topraktan satışlar başladı! Yeni proje!

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde topraktan satışlar başladı.  DAP Çeşme'de hangi konut tipleri yer alıyor? DAP Çeşme projesi nerede? İşte DAP Çeşme projesi ile ilgili detaylar...

Çeşme’de ortalama konut fiyatı 13 milyon TL'yi geçti!

Yapay zeka ve büyük veri analizleri ile gayrimenkul değer hesabı sunan ve bu sayede  de kullanıcıların güvenle gayrimenkul satışı yapmalarına imkan sunan Endeksa verilerine göre, Çeşme’de ortalama konut fiyatı 13 milyon TL'yi geçti...

Merkez Bankası'ndan TL'ye dönüşüm için yeni eşik!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bankalara gerçek kişi hesaplarının TL'ye dönüşümü için yeni eşik belirledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Anket tuzağına dikkat! E-posta veya SMS ile gelen anketlere karşı uyanık olun! Kişisel bilgileriniz çalınabilir!

İnternette gezinirken her gün karşımıza yeni bir anket çıkıyor. E-posta veya SMS ile gönderilen anketlerin doldurulması karşılığında bazen para ödülü veya cep telefonu gibi cazip hediye vaatleri de sunuluyor ancak her zaman bu tip gönderilere karşı dikkatli olmakta yarar var.

Türkiye ihracatta kritik eşiği aştı! Haziran'daki seviye ortaya çıktı

İSO Türkiye İhracat İklimi Endeksi haziranda 51,8 oldu. Türkiye İmalat Sektörü İhracat İklimi Endeksi'nde eşik değer olan 50'nin üzerinde ölçülen tüm rakamlar ihracat ikliminde iyileşmeye, 50'nin altındaki değerler ise bozulmayı ifade ediyor

Yazlığa artan ilgi fiyatları yükseltiyor! Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası!

Pandemi ile beraber ‘yazlıkçılık’ trendi yeniden gündeme geldi. Sahil şehirlerinin hemen hepsinde yazlık kalitesi taşımayan konutlar bile kiralanıyor. Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası'nı buldu.

Kamu ihalelerinde parasal limitler ve eşik değerler yüzde 79,89 artırıldı!

KİK tarafından düzenlenen Kamu İhale Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ, 1 Şubat 2022 tarihinden sonra yürürlüğe girecek.

Swissotel Residences Çeşme'de teslimler 2022'de!

Swissotel Residences Çeşme'de konut teslimlerinin 2022'de yapılması planlanıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 563 bin Euro ile 10 milyon Euro arasında değişiyor.

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sözleşme imzalandı.

Eşik değerler ile parasal limitler ve tutarlarları Haberi

Eşik değerler ile parasal limitler ve tutarlarları

KİK Kamu İhale Tebliği'ni yayınladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kamu İhale Kurumu'nca (KİK) düzenlenen Kamu İhale Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kamu İhale Kanunu tarafından belirtilen parasal limitler ve eşik değerler, Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) tarafından açıklanan Aralık 2021 tarihli dönemi Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yıllık değişim oranında yüzde 79,89 yükseltilerek kaydedildi.

Söz konusu tebliğ, 1 Şubat 2022 tarihinden sonra yürürlüğe girecek.

Eşik değerler ile parasal limitler ve tutarların geçmiş dönemle karşılaştırması şu şekilde:

Kamu ihaleleri için yeni düzenleme!

Kamu İhale Tebliği...