01 / 05 / 2024

Eşin Life satışları

Eşin Life satışları

Kuşadası'nda Davutlar Beldesinde yapımı devam eden ve Eşin Grup tarafından hayata geçirilen Eşin Life projesinin yüzde 90'ının satışını tamamlayan Grup, yeni projesini de Kuşadası merkezde yapıyor.

Konut fiyatları yıllık olarak arttı! Satışlar neden geriledi?

Vatandaşın konut alma hayalleri neredeyse suya düşerken piyasadaki alıcılar yatırımcılar ya da yabancılar oldu. Ekonomistler, konut fiyatlarını, yüzde 15'e varan yabancı satışlarının katladığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

İnşaat maliyetlerindeki artış tam gaz! Konut satışları maliyetlerden nasıl etkilenecek? Sektörü neler bekliyor?

Dünya Gazetesi köşe yazarı H. Bader Arslan, bugünkü köşesinde inşaat maliyetlerini ve konut satışlarını kaleme aldı. H. Bader Arslan, yakın zamanda yeni konut satışlarının artışa geçeceğine ilişkin bir sinyal olmadığına dikkat çekti. 

Asmalı Bahçe Şehir Projesi'nin satışları tamamlandı! 

Dekar Yapı imzasıyla Bahçeşehir’de hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir projesinin satışları tamamladı.

Çip kıtlığı Alman VW Grubu'nun Çin'deki satışlarını düşürdü!

Alman otomobil üreticisi Volkswagen (VW) Gurubu'nun en büyük pazarlarından biri olan Çin'deki araç satışları, 2020 yılına göre yüzde 14 azalarak geçen yıl 3,3 milyon adede geriledi.

Peşin ve senetli satışlar, ipotekli konut satışlarını üçe katladı!

Yüksek faiz ödemek istemeyen vatandaşlar peşin konut alımına yöneldi. 2021 senesinin ilk yarısında peşin ve senetli satışlar üçe katlandı.

İzmir'in konut satışlarında Buca ilk sırada!

TUİK  Şubat ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Açıklanan rakamlara göre; İzmir'de 4 bin 659 konut satıldı. Konut satışlarında il genelinde en çok satış Buca'da gerçekleşti.

Bodrum'da konut satışları yüzde 83.1 arttı!

Bodrum'a yabancı ve yerli yatırımcıların pandemiye rağmen ilgisi devam ediyor. İlçe merkezinde konut satışları Haziran-Ağustos döneminde yüzde 83.1 arttı. 

Dekar Kıyıbahçe 4. Etap satışları başladı!

Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli'deki projesi Dekar Kıyıbahçe'de dördüncü etap satışları başladı.

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

Konut satışları 13 ay aradan sonra yükselişe geçti!

2018 Haziran’dan bu yana düşüş eğiliminde olan konut satışları kamu bankalarının faiz oranlarını 0,99’a indirmesiyle 13 ay aradan sonra yükselişe geçti. İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi ve KAMDER Başkanı Niyazi Gültekin konut satış istatistiklerini değerlendirdi. ..

Aynı evde ikamet edenler TOKİ konut satışları için başvuru yapabilir mi?

TOKİ alt ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam ediyor. Kurum bu kapsamda bu ay 1.697 konutu hak sahiplerine teslim edecek. Peki aynı evde ikamet edenler TOKİ konut satışları için başvuru yapabilir mi?

İnşaat sektörü hareketlenecek, satışlar artacak!

İzmir ve çevre illerde çok sayıda konut ve işyeri inşa eden işadamı Latif Aydemir, Eylül ayından itibaren inşaat sektörünün canlanacağını, satışların artacağını söyledi.

Toparlanma eğilimi konut satışlarına yansıdı!

Ekonomideki toparlanma güven endeksini 8 ayın en yükseğine çıkardı. Bakan Albayrak, toparlanma eğiliminin hızla gerileyen konut satışlarına yansıdığını açıkladı.

Eşin Life satışları Haberi

Eşin Life satışları

Aydın'ın Didim ve Akbük bölgesinde bine yakın yazlık yapan Eşin Grup, Kuşadası'ndaki konumunu güçlendiriyor. 


Kuşadası'nda Davutlar Beldesinde yapımı devam eden Eşin Life projesinin yüzde 90'nının satışını tamamlayan Grup, yeni projesini de Kuşadası merkezde yapıyor. 


Eşin Grup Başkanı Rıdvan Eşin, "Eşin Park ismini verdiğimiz yeni projemizin çalışmalarım tamamladık" dedi. Yazlık evlerin artık bir ihtiyaç haline geldiğini söyleyen Eşin, "Yazlık bir lüks olmaktan çıktı. Çünkü her yıl ailesi ile tatil yapan vatandaşımız 10 bin TL'ye yakın bir harcama ile eve dönüyor. Bunu düzenli olarak yaptığım varsayarsak, 100 bin TL tatil için harcanıyor. Bu nedenle yazlık almak artık bir ihtiyaç" diye konuştu. 


Takvim 


Telefon: +90 (256) 212 70 60

Web: