29 / 07 / 2024

eski gemlik yolu hal kavşağı

eski gemlik yolu hal kavşağı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kısa sürede inşaat çalışmalarına başlanacak olan ‘Hal Kavşağı’ projesi ile kent içi trafiğin rahatlayacağını ve Bursa’nın vizyon bir meydana kavuşacağını söyledi...

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir yolu olacak!

Ankara’nın büyüme yönünün batıda olduğunu belirten Besa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 5 yıl içinde bölgenin yeni merkezinin Eskişehir yolu olacağını söyledi.

Ankara Eskişehir Yolu'nda yapılaşma hız kazandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Çağrı Erkut Şen, Eskişehir Yolu üzerinde yaşanan hareketliliğin konut ihtiyacını da beraberinde getirdiğini belirterek bölgede yapılaşmanın hız kazandığını söyledi.

Yalova-Çınarcık-Armutlu-Gemlik Yolu'nda son durum!

Yalova - Çınarcık - Armutlu - Gemlik yolu yapım çalışmaları kapsamında Esenköy geçişinde bulunan 6 tünelde kazı çalışmaları tamamlanan 2065 metrelik en uzun tünelde kaplama izolasyon ve kemer betonu çalışmalarına başlandı.

Hicaz Demir Yolu restore ediliyor!

Ürdün Hicaz Demir Yolu Genel Müdürü Luzi,"Hicaz, Orta Doğu'daki en eski demir yolu. Hala kullanılıyor. Suriye'ye yapılan seferler ise son olaylar nedeniyle durduruldu" dedi.

Ankara Samsun Yolu cazibe merkezine dönüşecek!

Gecekondu siluetinden kurtulan Samsun Yolu, modern binaları ile Ankara’nın Manhattan’ı olarak bilinen Eskişehir Yolu gibi başkentin cazibe merkezine dönüşecek.

Moment Beştepe ofis fiyatları!

Moment Beştepe ofis fiyatları konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 2 blok halinde inşa edilen proje Çevre Yolu'na 17 kilometre, Eskişehir Yolu'na 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

ODTÜ 2. yol dava karmaşası!

ODTÜ arazisinden geçirilmesi planlanan tek güzergah var. Bunlardan birinci etabı, ODTÜ ormanı ile 100. Yıl ve Çiğdem mahallelerinden geçerek Eskişehir Yolu ile Konya Yolu'nu, birbirine bağlaması planlanan ODTÜ Yolu projesi.

Bursa Küçükbalıklı'da kamulaştırılan binalar yıkıldı!

Bursa'da sürdürülen 30 metrelik yol çalışmaları kapsamında, Eski Yalova Yolu İnönü Caddesi ile Küçükbalıklı Caddesi’ni birbirine bağlayan güzergah üzerinde kamulaştırılan binanın yıkımı yapıldı.

Eski Manisa Yolu modernleşiyor!

Yatırımlarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, daha önce asfaltlama yaptığı Turgutlu ile Manisa'yı birbirine bağlayan Eski Manisa Yolu'nda ışıklandırma çalışması başlattı.

Mahall Ankara'da teslimler için geri sayım başladı!

Ankara'nın Eskişehir Yolu'nda inşa edilen Mahall Ankara'da teslim için geri sayım başladı. 3 bin kişinin yaşayacağı, günde 10 bin kişinin de ziyaret edeceği projede teslimatlar 2016'nın ilk yarısında yapılacak.

Ankara Golf Kent projesi 144.6 milyon TL'ye satılıyor!

TURYAP Ankara'nın Eskişehir Yolu'nda yer alan Ankara Golf Kent projesini satışa çıkardı. Satışa konu olan gayrimenkullerin toplam bedeli 144 milyon 640 bin TL olarak belirlendi.

DB Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DB Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğan Bulut tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Eski Ankara Yolu Caddesi'nde kuruldu.

eski gemlik yolu hal kavşağı Haberi

eski gemlik yolu hal kavşağı


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kısa sürede inşaat çalışmalarına başlanacak olan ‘Hal Kavşağı’ projesi ile kent içi trafiğin rahatlayacağını ve Bursa’nın vizyon bir meydana kavuşacağını söyledi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ankara Caddesi üzerinde yapılacak olan ‘Hal Kavşağı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar ile Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da katıldığı incelemede Hal Kavşağı projesini tanıtarak, “Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’nın sağlıklı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Özellikle kentin daha ulaşılabilir olması adına kent içi trafiğini rahatlatacak yoğun faaliyetlerimiz devam ediyor. Yıllardır Bursa’mızın beklentisi olan sıkıntılı bölgelerimizin sorunlarını bir bir çözüyoruz. Büyükşehir Belediye binasının yapıldığı Ankara Yolu üzerindeki sıkıntılı noktalardan biri de eski ‘Hal Kavşağı’ydı. Yaklaşık 25 yıl önce yapılan köprüyle, o günden...