05 / 05 / 2024

eski halkbankası genel müdürünün mal varlığına konulan tebdir kalktımı

eski halkbankası genel müdürünün mal varlığına konulan tebdir kalktımı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen 17 Aralık' taki soruşturma kapsamında tutuklanan eski Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan' ın mal varlığına konulan tedbir kararı, kısmi olarak kaldırıldı...

Vakıflar Genel Müdürlüğü açıkladı! Kiralara yüzde 1000 zam yapıldı...

Hükümet kira zammına yüzde 25’lik tavan uygulaması yaparken kamu kurumları ise fahişin de ötesinde zam istiyor. Daha önce Hatay Arsuz konutlarında 1800-2400 lira olan kiraları 18 bin liraya çıkarken Vakıflar Genel Müdürlüğü şimdi de Eskişehir’deki kiracılarından yüzde 1000 zam istediği açıklandı.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli alımında bulunacak! İşte kadro ve şartlar!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli ve eski hükümlü işçi alacağını duyurdu. İşte şartlar!

Dikkat çeken yazı! Yeni bir vergi ve imar affı mı gelecek?

Eski Gelirler Genel Müdürü Saygılıoğlu, 2 bin liraya kadar olan icralık fatura borçlarının ilgili şirketlerin vergilerinden düşülmesi, kredi yurtlar kurumu borçlarının faizlerinin silinmesi gibi düzenlenmelerin öncül bonuslar olduğunu asıl büyük balıkların sonraki torbalarda olacağını söyledi.

Borsa İstanbul'un eski genel müdüründen şok iddialar

Borsa İstanbul'un eski genel müdürlerinden Tuncay Dinç şok bir iddia da bulundu. Dinç'e göre dolardaki 20 Aralık operasyonunun ardındaki ekip borsaya da operasyon çekti. Dinç, Bakan Nureddin Nebati  hakkında da şok bir iddia ortaya attı.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıları cezbeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

BOTAŞ eski Genel Müdürü konuştu: Bedeli bizler ödeyeceğiz

BOTAŞ eski Genel Müdürü Gökhan Yardım BOTAŞ’ın tartışmalara neden olan ve Deutsche Bank’tan aldığı 929 milyon dolarlık krediyle ilgili açıklamalarda bulundu. “Keşke Türkiye’deki bankalardan alınsaydı bu kredi” diyen Yardım, “Sonuçta buradaki bedeli bizler ödeyeceğiz”  dedi.

Arsa almak isteyenlere müjde! Milli Emlak Eskişehir'de konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Erbab Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Milli Emlak Eskişehir'de 108 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:20'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Eskişehir'de imarlı arsa fırsatı!  

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022  tarihinde saat 15:15'te yapılacak.

Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor! 107 bin TL'ye!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir Çifteler Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi  düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:25'te yapılacak.

Eskişehir'de 185 bin 300 TL'ye satılık konut alanı imarlı arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir'de arsa satıyor. Arsanın satış ihalesi 5 Temmuz'da gerçekleştirilecek. 

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti! Tarhan Erdem kimdir?

KONDA Araştırma Şirketinin kurucusu, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Eski CHP Genel Sekreteri Tarhan Erdem, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ziraat Bankası eski üst düzey yetkilisinden konut paketi uyarısı! Nasıl zarar edileceğini tek tek açıkladı

Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi bu haberi bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dar gelirlilere yönelik konut kredisi paketlerini açıklarken Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu, konut kredisi için uyarıda bulundu. İşte detaylar…

eski halkbankası genel müdürünün mal varlığına konulan tebdir kalktımı Haberi

eski halkbankası genel müdürünün mal varlığına konulan tebdir kalktımı


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen 17 Aralık'taki soruşturma kapsamında tutuklanan eski Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın mal varlığına konulan tedbir kararı, kısmi olarak kaldırıldı. 


Aslan'ın avukatı Ersan Şen, müvekkilinin mal varlığına konulan tedbir kararına itiraz etti. İtirazı değerlendiren İstanbul 14. Sulh Ceza Mahkemesi, Aslan'ın 14 Ekim 2012 tarihinden önceki mal varlığına konulan tedbiri kaldırdı, söz konusu tarihten sonraki mal varlığına ilişkin tedbir kararının ise devamına hükmetti. 


Süleyman Aslan, 21 Aralık 2013'te tutuklanmış ve mal varlığına tedbir kararı...