01 / 05 / 2024

eski istanbul Köşkler

eski istanbul Köşkler

1971 yılında tarihi beş köşk turistik otel, lokanta olarak kullanılacakmış. Boğaz'da harap haldeki Pembe Köşk, Beyaz ve Sarı Köşkler, Çadır Köşkü, Hidiv Kasrı restore edilerek turistik tesis haline getirilecekmiş.

Sağlık Bakanlığı duyurdu: 419 eski hükümlü ve TMY statüsünde işçi alınacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre;  419 eski hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılamayacak Şekilde Yaralananlar (TMY) statüsünde işçi alımı gerçekleştirilecek.

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Küçükşabanoğlu ve Yunus Küçükşabanoğlu ortaklığında kuruldu.

Sağlık Bakanlığı eski hükümlü statüsünde 1468 sürekli işçi alacak! Başvurular resmen başladı! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Sağlık Bakanlığı'nın eski hükümlü statüsündeki 1468 sürekli işçi alımı için başvurular resmen başladı... Fırsatı sakın kaçırmayın...

Hazine Bakanı Nebati'den ilginç ekonomik kriz açıklaması: Küçükler debelenmeye devam etsin

Türkiye'de son bir haftada yatırımcının yönünü dolardan Türk lirasına çevirmesi için peş peşe ekonomi paketleri açıklandı. Yaşanan ekonomik krizi ve enflasyonla ilgili açıklamalar yapan Bakan Nebati, 'Bırakın küçükler debelensin büyükler vizyon sahibidir büyük karar alır' dedi.

Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Batman'da kira desteği başvuruları!

Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Batman illerinde gelir kaybı desteği ve kira desteğine başvuranlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler kura sonucu 20.05.2020!

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler kura sonucu 20.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler kura sonucu 20.05.2020 ve TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kura sonuçları 2020...  

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor.  

İstanbul Üniversitesi'nin merkez kütüphanesi yenileniyor!

İstanbul Üniversitesi'nin (İÜ), Beyazıt Meydanı'nda yer alan eski Merkez Kütüphanesi'nin olduğu alanda inşa etmek için açtığı ihale sonuçlandı. Yaklaşık 47 milyon TL'ye ihale edilen yeni “İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphane ve Gençlik Merkezi” bu yıl içerisinde tamamlanacak.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler 2020 başvuru detayları!

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler 2020 başvuru şartları nedir? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler 2020 başvuru tarihleri ne zaman?

Kocaeli'de atıl durumdaki eski okul köy konağına dönüştürüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Kandıra Kırkarmut Köyü’nde atıl durumda olan eski köy okulu onarılarak köy konağı olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Üsküdar'da eski bina kısmi çöktü!

Üsküdar'da eski bir binada kısmi çökme meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi geldi.

Yozgat'ta eski hükümet konağı yıkılıyor!

Yozgat Belediyesi tarafından eski hükümet konağı yıkılıyor. Belediye ekipleri, binanın etrafında genişletme çalışmalarına başladı.

Bensu Soral Alaçatı’dan eski köy evi aldı!

İçerde dizisinin yıldızı Bensu Soral, kazandığını gayrimenkule yatırdı. Oyuncu Alaçatı’dan eski bir köy evi satın aldı.

eski istanbul Köşkler Haberi

eski istanbul Köşkler



Tarihi beş köşk turistik pansiyon, lokanta olacak


  YILLAR önce padişahların ve sultanların en saltanatlı günlerini geçirdikleri İstanbul'daki beş tarihi köşkte bundan sonra turistler yemeklerini yiyecekler, Boğaz'a karşı kahvelerini yudumlayacaklardır.

  İstanbul'a gelen yabancıların Topkapı ve Dolmabahçe Saraylarını gezdikten sonra Osmanlı İmparatorluğu devrine ait diğer yerleri de görmek, fazla bilgi edinmek istediklerini tespit eden Turizm ve Tanıtma Bakanlığı, bu konuda çalışmalara başlamıştır. 

  Boğaz'da bir kısmı harap durumda bulunan beş köşk onarılarak turizm hizmetlerine tahsis edilecek, pansiyon, lokanta, kafeterya haline getirilecektir.


  KORULARDAN DA İSTİFADE EDİLECEK


  Emirgan'daki Pembe Köşk, Yıldız'daki Çadır Köşkü, Çubuklu'daki Hip Ali Paşa Köşkü, Emirgan'daki Beyaz ve Sarı Köşklerde...