25 / 07 / 2024

Eski Maltepe Pazarı

Eski Maltepe Pazarı

Maltepe Park AVM’nin yüzde 57’si geçtiğimiz yıl Çankaya Belediyesi tarafından satın alınmıştı. Belediyenin, ‘Çankaya Çarşı’ adıyla hizmete sunduğu bina, beklenen talebi görmeyince kaderine terk edildi.

AK Parti, İBB Başkan adayını pazar günü açıklayacak: Kulislerde konuşulan isim Murat Kurum! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti'nin İBB Başkan Adayını Pazar günü açıklayacaklarını duyurdu. AK Parti kulislerine göre, partinin İstanbul adayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum olacak...

Maltepe Başıbüyük 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi, 15674 ( Eski: 1690 ) ada, 47, 49 ve 54 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Maltepe'de müteahhite silahlı saldırı davasında son durum!

Maltepe'de 19 Ekim'de otomobilinde beklerken motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayan müteahhit Aytekin Meral olayının azmettiricisi olarak hakkında soruşturma başlatılan Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski yöneticisi Metehan Berktaş, ek ifade verdi.

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, eski hal pazarında TOKİ tarafından hayata geçirilen ticaret merkezini inceledi.

OMM Odun Pazarı Modern Müze 7 Eylül'de açılıyor!

Eskişehir'de Polimeks Holdin'in sahibi, koleksiyoner Erol Tabanca'nın kurduğu OMM Odun Pazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de kapılarını açıyor.

Maltepe'de tapular dağıtılacak!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Mart Pazar günü Maltepe’de, 40 yıl sonra imar sorunu çözüme kavuşan Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerindeki hak sahiplerine tapularını dağıtacak. 

Beylikdüzü Beylik Pazarı eski yerine taşınacak!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylik Pazarı’nın eski yerine taşınacağını müjdeledi.

Eskişehir Odun Pazarı'na ticari kompleks inşa ediliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde ‘Tarihi Odunpazarı Bölgesi Kentsel Gelişim Projesi’ kapsamında Sanat Sokağı, Hamam ve Hamam Müzesi, Kitabevi, Modern Sanatlar Müzesi, Avlu Odunpazarı ve ticari kompleksleri inşa ediyor.

Eskişehir yeni kent meydanına kavuştu!

Büyük Park önünde atıl durumda bulunan ve saman pazarı olarak bilinen alan, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilerek modern bir meydana dönüştürüldü.

Maltepe Bağlarbaşı'na kapalı pazar yeri geliyor!

Maltepe Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Mahallesi'nde inşa edilecek kapalı pazar yerinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Maltepe Bağlarbaşı Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Maltepe Belediyesi, Bağlarbaşı Mahallesi'ne yeni bir pazar yeri inşa ediyor.

Essenora'da Eski Evini Getir Yeni Evinde Otur kampanyası!

Gaziosmanpaşa Essenora projesinde yabancı ve gurbetçilere gayrimenkul satışında KDV muafiyetinden sonra hareketlenen emlak pazarında 'Eski Evini Getir Yeni Evinde Otur, Bugün Al Bugün Otur' kampanyasıyla konut alacaklara fırsat sunuluyor.

Maltepe'nin 11'nci semt pazarı Girne Mahallesi'nde açıldı!

Maltepe Belediyesi, binlerce kişinin imzası ve talebi üzerine ilçe genelindeki 11. semt pazarını Girne Mahallesi’nde açtı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Bizim için aslolan vatandaşa hizmet etmektir. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Eski Maltepe Pazarı Haberi

Eski Maltepe Pazarı

Eski Maltepe Pazarı’nın bulunduğu alana kurulan Maltepe Park AVM’nin yüzde 57’si geçtiğimiz yıl Çankaya Belediyesi tarafından satın alınmıştı. Belediyenin, ‘Çankaya Çarşı’ adıyla hizmete sunduğu bina, beklenen talebi görmediği için kaderine terk edildi.


Demirtepe Camisi’nin üst tarafında bulunan ve Ankaralıların Maltepe Pazarı olarak bildiği alan, pazarın taşınması ile alışveriş merkezine dönüştürüldü. 2008 yılında hizmete giren Maltepe Park AVM’de hizmet veren büyük markalar, ilgisizlikten dolayı teker teker kepenk kapattı. Küçük çaplı işletmelerin de terk ettiği AVM’nin yüzde 57’si geçtiğimiz yıl Çankaya Belediyesi tarafından satın alındı. Dönemin Belediye Başkanı Bülent Tanık, Çankaya Çarşı adı verilen binanın doğal gıda ile el emeği ürünlerin satılacağı bir merkez olarak hizmet vereceğini açıkladı. Aradan geçen 1,5 yılda ilgiyi üzerine toplayamayan Çankaya Çarşı da, Maltepe Park AVM ile...