16 / 05 / 2024

Eskidji franchise

Eskidji franchise

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama, kendine özgü "Eskidji Bölge Ortaklığı" adlı franchise sistemiyle yeni şubeler açıyor. 34 ilde 90 şubeye ulaşan şirket Türkiye genelinde yeni ortaklar arıyor...

Kasap Döner franchise bedelini TL’ye çevirdi!

58 şubeli döner zinciri Kasap Döner'in sahibi Global Restoran Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Sarıtaş, Türk Lirası'nın güçlendirilmesi ve korunması kampanyasına dâhil olarak franchise bedelini dolardan TL'ye çevirdiklerini dile getirdi. 

Giovane Gentile franchise atağında!

Erkek giyim markası Giovane Gentile, bu yılın sonuna kadar Türkiye'de dört franchise mağaza daha açacak. Mağazaların yatırım bedellerinin 24-36 ay arasında geri alınabileceği ifade ediliyor. İşinin başında durabilecek girişimciler tercih ediliyor.

Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor!

Halihazırda 128 restoranı bulunan Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor. Şirket, franchise giriş bedeli olarak 50 bin dolar + KDV talep ediyor. Bir Baydöner şubesi açmanın toplam yatırım maliyetinin ise 200 bin dolar + KDV olduğu ifade ediliyor.

Türkiye'nin 101 popüler franchise markası!

Franchising sektörünün popüler markalarını "Bayim Olur Musun?" dergisi derledi. İşte Türkiye'nin 101 popüler franchise markası...

Demlik, franchise verecek yeni girişimciler arıyor!

Bir çay mağazası zinciri olan Demlik, franchise verecek yeni girişimciler arıyor. Bu yıl Türkiye'de 12 ilde 25 yeni şube açılması planlanıyor. Bunun yanı sıra yurtdışına yönelik planlar da var. Şirket, Berlin, Nurnberg, Amsterdam gibi şehirlerde de mağazalar açacak.

Eskidji, Fortis İstanbul'un gayrimenkullerini satacak!

Yiğit Group tarafından inşa edilen Fortis İstanbul projesinde yer alan gayrimenkuller, Eskidji Müzayedecilik tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. 

Eskidji, Özyurtlar'ın ticari gayrimenkullerini satacak!

Özyurtlar’ın konutta satış başarısını yakalamış projelerinde yer alan ticari gayrimenkullerini,Eskidji Müzayedecilik açık artırma ile satışa çıkaracak.

RealtyCo İşletme Tipi Franchise Sistemi ile büyüyecek!

Türkiye’de girişimciler arıyor. Beş kıtada 47 ülkede ofisleri bulunan şirket getirdiği sistem ile Türkiye’de 250 franchise ofise ulaşmayı planlıyor.

RE/MAX Türkiye 6 ayda 41 franchise ofisi açtı!

Her ay 40'ın üzerinde franchise başvurusu ve 750'den fazla gayrimenkul danışmanlığı başvurusunun geldiği RE/MAX Türkiye, son 6 ayda 41 franchise verdi..

Bayim Olur Musun Fuarı’nda franchise sistemi anlatıldı!

Bayim Olur musun Fuarı'nın 15’incisi CNR Expo’da düzenlendi. Girişimci adayları bir araya getiren ERA Gayrimenkul avantajlı franchise sistemini anlattı. 

Turyap franchise sayısını artırıyor!

Yeni yatırımcıları bünyesine katmaya devam eden Turyap, 2018 yılında 150 franchise açmayı hedefliyor.

Dumankaya'nın stoktaki gayrimenkullerini Eskidji satacak!

İnşaat çalışmaları yeniden başlayan Dumankaya İnşaat, stoklarında bulunan gayrimenkullerin satışı konusunda ESKIDJI Müzayedecilik A.Ş. ile sözleşme imzaladı.

Turyap Franchise Atina temsilciliği ile emlak sektörü canlanacak!

TURYAP Franchise Satış Müdürü Sezer İkizoğlu: "Atina temsilciliğimizden sonra burada yaşayan Türklerden ve orada yaşayan Yunanlardan gelen ev alma talepleri emlak piyasasının da canlanması adına iyi bir gelişme oldu. İnanıyoruz ki önümüzdeki aylarda bu talepler iki katına çıkacak" dedi.

Eskidji franchise Haberi

Eskidji franchise



Eskidji Gayrimenkul Pazarlama, kendine özgü "Eskidji Bölge Ortaklığı" adlı franchise sistemiyle yeni şubeler açıyor. 34 ilde 90 şubeye ulaşan şirket Türkiye genelinde yeni ortaklar arıyor... 



ESKİDJİ 1997'de kuruldu. 2003'te Eskidji Gayrimenkul Bölge Ortaklığı sistemini kuran şirket bu tarihten sonra hızlı bir büyüme trendi yakaladı. Firma, gayrimenkul pazarında benzeri olmayan ve yatırımcılara çeşitli avantajlar sunan bölge ortaklığı sistemiyle Türkiye genelinde yeni şubeler açmaya devam ediyor. 


SİSTEMİN AVANTAJLARI 


Eskidji Gayrimenkul Bölge Ortakları Departman Başkanı Taylan Çiğvitaşlı, sistemin özelliklerini şöyle sıralıyor: "Bu sistem gelişmiş teknolojik özelliklere sahip. Bu sayede kullanıcılarına yani emlak işletmelerine çok önemli avantajlar sunuyoruz. Örneğin özel ofis yönetim sistemini de içeren etkin pazarlama, kolay yönetim, müşteri odaklı hizmet, online katalog ve raporlamalar bunlardan ilk akla gelenler." 


Eskidji Gayrimenkul, partnerlerine ücretsiz ajans hizmeti, insan...