16 / 05 / 2024

eskişehir itfaiye binası

eskişehir itfaiye binası

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 3000 metrekarelik alana yeni itfaiye hizmet binası yaptı.

Deprem uzmanından Eskişehir için flaş uyarı!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Altunel yaptığı açıklamada Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi binasının da içerisinde yer aldığı Meşelik Kampüsü’nde olduğu belirtilen fay hattı hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte Prof. Dr. Altunel2in açıklamaları...

Eskişehir'de inşaat çalışmaları yıllardır devam eden bina ihaleye çıkıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO)’nın yeni hizmet binasının faaliyete sunulması için ihale süreci başlattığını duyurdu. 

Sakarya Hendek İtfaiye Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek İtfaiye Binası'nda çalışmalar son aşamaya geldi. Yeni itfaiye binasının kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

Manisa Kırkağaç'a modern itfaiye binası inşa ediliyor! 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi ortaklığında ilçeye yeni itfaiye binası inşa ediliyor.

Sakarya Hendek itfaiye binası hizmete açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek itfaiye binasının bahar aylarında hizmete girmesi bekleniyor. 

Eskişehir Çifteler hizmet kompleksi tamamlanıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmet kompleksi inşaatında sona gelindi. Yakın zamanda hizmete açılacak komplekste; otogar, itfaiye, ESMEK, eğitim ve toplantı salonları yer alacak.

İzmir Torbalı ve Çeşme’ye modern itfaiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Torbalı ve Çeşme’deki iki itfaiye binasının inşaatını tamamladı.

Eskişehir Odunpazarı'nda 9.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Eskişehir 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, Eskişehir il, Odunpazarı ilçe, Kanlıpınar mahallesi, 133 ada, 6 parselde kayıtlı bahçeli kargir idare ve fabrika binasını 9 milyon 100 bin TL'ye icradan satıyor...

Eskişehir Madame Tadia Otel binası 10.2 milyon TL'ye icradan satılacak!

Eskişehir 7. İcra Dairesi Müdürlüğü,Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Hoşnudiye Mahallesi, 436 ada, 33 parselde yer alan Eskişehir Madame Tadia Otel binasını 10 milyon 250 bin TL'y icradan satıyor...

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

Çubuk itfaiye binası hizmete açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çubuk ilçesinde inşa edilen itfaiye binası hizmete açıldı. Her türlü olayda can ve mal kaybını engellemek için çalışmalar gerçekleşiyor.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatını tamamladı.

Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi'nin temeli atıldı!

Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi (ETİM) binasının temel atma töreni gerçekleştirildi.

eskişehir itfaiye binası Haberi

eskişehir itfaiye binası

Eskişehir merkezine uzak olan Çamlıca, Batıkent, Ertuğrulgazi gibi mahallelerde çıkan yangınlara daha çabuk müdahale edebilmek amacıyla Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 3000 metrekarelik alana yeni itfaiye hizmet binası inşa etti. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Batıkent Mahallesinde yer alan tesis yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak.

3 bin metrekare alan üzerinde inşaatı tamamlanan hizmet binası içerisinde, 10 araçlık garaj, modern eğitim ve toplantı salonu, kontrol merkezi, spor alanları, dinlenme salonu ve yemekhane yer alıyor. Merkez sayesinde acil durumlarda Batıkent, Çamlıca, Ertuğrulgazi, Uluönder ve Ömür Mahallesi ile Baksan Sanayi Sitesi’ne çok daha kısa sürede ulaşılabilecek.

Batıkent İtfaiye Hizmet Binasının en kısa zamanda hizmete gireceğini söyleyen yetkililer, ayrıca Alpu, Han, Seyitgazi, Kırka, Mahmudiye İlçelerine de yeni hizmet binaları kazandırdıklarını...