02 / 05 / 2024

Eskişehir Odunpazarında dönüşüm

Eskişehir Odunpazarında dönüşüm

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ilçede uzun süredir büyük sorun olan meselelere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kurt, başta Gündoğdu ve Küçük Sanayinin dönüşümü ve pek çok konuda açıklamalarda bulundu.

Veliefendi İşçi Blokları'nda dönüşüm başlıyor!

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi’nde bulunan İşçi Bloklarının kentsel dönüşümü için hak sahiplerinden meydana gelen sözcü bir grup ile yüklenici firma arasında imzalar atıldı.

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

İzmir Örnekköy’deki kentsel dönüşüm konutları ne zaman teslim edilecek? Örnek dönüşümde son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Örnekköy’de 765 bağımsız birimi inşa ediliyor. İşte kentsel dönüşüme ilişkin tüm detaylar...

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap 247 konut ve iş yerini teslim ederek, bazı tesisler ile millet bahçesi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar?

Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Antalya'da 355 kentsel dönüşüm konutunun temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında 355 konutun temelini attı.

Eskişehir Büyükşehir Odunpazarı'nda arsa satıyor: 74.6 milyon TL'ye!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan arsayı 74 milyon 592 bin 400 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda 1048 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 1048 konut inşa edecek. Projenin ihalesi 11 Nisan 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Eskişehir Odunpazarı'na 598 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 598 konut inşa edecek.

TOKİ'den Eskişehir Odunpazarı'na 1035 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 1035 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Eskişehir'e 1048 yeni konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 1048 yeni konut inşa edecek.

Eskişehir Odunpazarında dönüşüm Haberi

Eskişehir Odunpazarında dönüşüm

İlçede dönüşüm bekleyen alanları artık modem yaşam bölgelerine çevirmek istediklerini anlatan Başkan Kazım Kurt; "Bu dönüşümleri biz yapamazsak artık kimse yapamaz" diye konuştu.


DANlŞMANLIK İHALESİNE ÇIKILIYOR! 


Başkan Kazım Kurt ilk olarak Küçük Sanayi'de yapmak istedikleri dönüşüm modeli üzerine bilgiler verdi. Kurt; "3 ay içerisinde danışmanlık firmamız belli olacak! Bu firma arsa sahipleri ile yapılacak olan görüşmelerden, uzlaşmalara, imar planı düzenlemelerinden, yapım projelerine kadar nasıl bir yol izleyeceğimizi belirleyecek. Mayıs ayında dönüşüm planlan yapılmış olacak. 2 yıl içerisinde de uzlaşmaları bitirip, dönüşüme başlamayı hedefliyoruz. Zaten mahallenin yüzde 70'i dönüşümü istiyor. İyi bir plan ve projeyle uzlaşma çalışmalarının sonlanmasını bekleyeceğiz. Yıllardır yapılacak denilip bir türlü yapılamayan bölgeyi dönüştüreceğiz" dedi. 



İŞALİYE ÜCRETİ FALAN İSTEMİYORUM! 


Sözlerine daha sonra işporta ile yapılacak olan mücadele konusu ile devam eden...