12 / 05 / 2024

eskişehir seyitgazi ilçeleri

eskişehir seyitgazi ilçeleri

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesine bağlı Sarayören köyü, geri dönüş yapanlar ve yazlıkçıların yaptırdığı yeri yerleşim alanları ile bambaşka bir çehreye bürünüyor.

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

Eskişehir Seyitgazi'de 382 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 2 arsa!

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi, Eskişehir ili, Seyitgazi ilçesinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte satış ihalesi ile ilgili ayrıntılar...

Eskişehir'de 328 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Eskişehir Alpu Belediyesi, Eskişehir ili, Alpu ilçesi, Ağaçhisar ve Yunusemre mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Eskişehir'de 562 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! Vakıflar tek tek duyurdu! 

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Eskişehir ili, Mahmudiye ve Çifteler ilçelerinde yer alan 562 adet gayrimenkulü kiraya veriyor. Peki Eskişehir'deki gayrimenkuller için kiralama ihalesi ne zaman yapılacak? 

Eskişehir TOKİ projesiyle tek bir ilçeye 126 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir'de 126 konut inşa edecek. TOKİ Eskişehir projesi Ekim ayında ihaleye çıkacak.

Eskişehir'de 40 adet arsa 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir, Odunpazarı ilçesinde yer alan 40 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

TOKİ Eskişehir projesinde son dakika! Tek bir ilçede 71 yeni konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Eskişehir projesi kapsamında sadece tek bir ilçede tam 71 yeni konut inşa edecek.

Eskişehir'de İlk Evim İlk İş Yerim projesinde 511 konutun hak sahipleri belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 250 bin Sosyal Konut Kampanyası kapsamında Eskişehir ilinin ilçelerinde inşa edilecek 511 konutun hak sahipleri kurayla belirlendi.

TOKİ Eskişehir projesi için tarih resmen belli oldu! O ilçeye tam 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir projesi için tarih resmen belli oldu... O ilçeye tam 142 yeni konut geliyor...

TOKİ Eskişehir Seyitgazi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Eskişehir Seyitgazi  2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Seyitgazi'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Seyitgazi'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Seyitgazi  sosyal konut projesi...

5 soruda TOKİ Eskişehir Sosyal Konut Projesi 2022! Eskişehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Eskişehir konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Eskişehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıları cezbeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Arsa almak isteyenlere müjde! Milli Emlak Eskişehir'de konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Erbab Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

eskişehir seyitgazi ilçeleri Haberi

eskişehir seyitgazi ilçeleri


Eskişehir’in Seyitgazi ilçesine bağlı Sarayören köyü, geri dönüş yapanlar ve yazlıkçıların yaptırdığı yeri yerleşim alanları ile bambaşka bir çehreye bürünüyor. İlçeye 25 kilometre, Eskişehir-Afyon yoluna ile 2 kilometre uzaklıkta olan Karayören köyü, son yıllarda yazlıkçıların ve göç etmiş olanların büyük ilgisini çekiyor. Sarayörenliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tevfik Demir, köylerinin iç kısımlardan Afyon-Eskişehir yolu kıyısına alınmasıyla birlikte özellikle Eskişehir’de ikamet eden Sarayörenliler yeni yerleşim alanına birbirinden güzel evler inşa etmeye başladığını anlattı. Sarayören’e bugüne kadar 40’ı aşkın yepyeni bina yapıldığını söyleyen Demir, “Şu an da yapımı devam eden birçok bina da var. Eskişehir-Seyitgazi yolunun da artık rahat bir yol olması nedeniyle köylülerimizin, arabası olsun olmasın kent merkezinde veya köyde oturması arasında hiç bir şey değiştirmiyor. Umarım bu...