28 / 04 / 2024

Eskişehir Süperkent

Eskişehir Süperkent

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay: Bakanlığın, Süperkent projesi Eskişehir için büyük bir kazanç. Projenin ne zaman başlayıp biteceğini Eskişehir’de düzenlenecek çalıştayda Bakan Sarı açıklayacak

Eskişehir TOKİ mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup: Vade sayısı düştü, taksit ve KDV arttı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 2019'da başlattığı “100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi” kapsamında hak sahibi olan, fakat konut fiyatları ile taksitlere yapılan zamlar sebebiyle mağdur olduklarını söyleyenler Eskişehir’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup gönderdi.

Eskişehir’de deprem riskine karşı 22 bin bina incelendi! Sıra 28 bin binada!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda üç belediye ile TMMOB İnşaat Mühendisleri arasında imzalanan protokol masaya geldi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesince verilen bilgilendirmede Eskişehir’de 22 bin binanın incelendiği ve incelemelerin sürdüğü aktarıldı.

Eskişehir'de 58 bin metrekarelik arsa satılacak! İhalesi 30 Mayıs'ta!

Eskişehir İli Alpu Belediye Başkanlığı, Eskişehir Alpu'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 30 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alımı yapıyor! Bu fırsat bir daha gelmez!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 282 sözleşmeli personel istihdam edecek. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alımı ilanını açıkladı. İşte o ilanın detayları…

Eskişehir Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeller alıyor! Son başvuru 10 Şubat 2023!

Eskişehir Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeller alacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi 10 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Koronavirüs Eskişehir'de gayrimenkul fiyatlarını yüzde 20 artırdı!

Eskişehir Emlak Komisyoncular Odası Başkanı Gazi Çelik, koronavirüs salgını nedeniyle arsa, tarla ve bahçelere talebin arttığını fiyatlarda yüzde 20 oranında artış yaşandığını açıkladı.

TOKİ Eskişehir 2. Etap projesi 4 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi 2.Etap 428 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 4 Mayıs Pazartesi günü saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 301 konut ihalesi 5 Mayıs'ta!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi 1.Etap 301 Adet Konut , 1 Adet 7 Dükkanlı Ticaret Merkezi Ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Mayıs 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2. Etap ihalesi 5 Mayıs'ta!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi 1.Etap 301 Adet Konut , 1 Adet 7 Dükkanlı Ticaret Merkezi Ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Eskişehir 2. Etap ihalesi 4 Mayıs'ta!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi 2.Etap 428 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Eskişehir'de sıva yaparken yere düşen inşaat işçisi yaralandı!

Eskişehir, Akarbaşı Mahallesi Depboy Sokağı'ndaki çalıştığı inşaatta sıva yapan Feti A. dengesi kaybederek düştü…

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 1. Etap ihalesi 5 Mayıs'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Tepebaşı 1. Etap projesinin ihalesini 5 Mayıs'ta gerçekleştirecek.

Gloria Jean's Coffees 80'nci şubesini Eskişehir'de açtı!

Günün her saatinde kahve keyfini artırmak isteyen Gloria Jean’s Coffees şube sayısını artırıyor. Yeni yılda Antalya ve Eskişehir’de açtığı yeni mağazalarıyla birlikte şube sayısını 80'e çıkardı...

Eskişehir Süperkent Haberi

Eskişehir Süperkent

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay: Bakanlığın, Süperkent projesi Eskişehir için büyük bir kazanç. Projenin ne zaman başlayıp biteceğini Eskişehir’de düzenlenecek çalıştayda Bakan Sarı açıklayacak


Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ekonomi Başdanışmanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan "Süper Kent Projesi” ile ilgili, “Süper Kent, 'Sürdürülebilir Performanslı Kentleşme'nin kısaltılmışı ve Türkiye genelinde uygulanacak bir proje. Kentsel dönüşüm artık çok farklı bir yapıda. Sosyal, kültürel, çevresel, ekonomik verimliliğe dayanan bu bileşenler üzerine oluşturulmuş bir proje. İlk pilot proje de Eskişehir'den başlıyor. Bu da Eskişehirliler için, bizler için büyük bir gurur kaynağı" diye konuştu. 


TEMİZ ENERJİYLE ISINACAK

Günay, proje kapsamında ilk "Süper Kent"in Eskişehir'de Odunpazarı ilçesi Kocakır mevkisinde 838 hektar alan üzerine yapılacağını belirterek, “Bu 'Süper Kent', 4...