21 / 05 / 2024

eskişehir Tiliapark 2

eskişehir Tiliapark 2

Eskişehir'in en köklü şirketlerinden olan Goldyapı, büyük ilgi gören TİLİAPARK Evleri Projesi nin ardından iki yeni konut projesini daha hayata geçirdi.

Eskişehir TOKİ'de KDV yüzde 10'a, taksitler 894 TL'den 8 bin TL'ye çıktı! 'Mağduriyet çözülsün' talebi geldi!

2019 Aralık'ta Eskişehir'de 2 bin 450 konut için kura çekilişi yapıldı. TOKİ 100 bin konut projesi kapsamında hayata geçirilecek projede, ödeme koşulları değiştirildi. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, bu durumun düzeltilmesi gerektiğini açıkladı. 

Eskişehir Seyitgazi'de 382 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 2 arsa!

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi, Eskişehir ili, Seyitgazi ilçesinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte satış ihalesi ile ilgili ayrıntılar...

Eskişehir TOKİ kura tarihi açıklandı! 2 bin 297 konut sahibini buluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdelenen sosyal konut projesi kapsamında Eskişehir Odunpazarı’nda hayata geçirilen 2 bin 297 konut için kura tarihi belli oldu. Peki TOKİ Eskişehir projesinin kuraları ne zaman çekilecek?

Belediyeden büyük fırsat! Eskişehir'de 2 adet imarlı satıyor!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Uluönder ve Boyacıoğlu mahallelerinde yer alan 2 adet imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Uluönder ve Boyacığlu mahallelerinde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. 

Eskişehir'de 17.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Eskişehir 8. İcra Dairesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Hoşnudiye Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 17 milyon 600 bin TL'ye satıyor...

TOKİ Eskişehir'de ticaret merkezi inşa edecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 2 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

Eskişehir'e 2. KOBİ-OSB geliyor!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, 2. KOBİ-OSB'yi devreye aldıklarını belirtti. Eskişehir'deki yatırımcılarımızdan yoğun ilgi gösterilen OSB için, oldukça fazla başvuru yapıldı.

TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap kura sonuçları 07.07.2020!

TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap kura sonuçları 07.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap kura sonuçları 07.07.2020 ve TOKİ Eskişehir Beylikova kura sonucu listesi...

TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap kura çekimi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir Beylikova 2. Etap projesinde yer alan 189 adet konutun hak sahipleri bugün açıklanacak...

TOKİ Eskişehir 2. Etap projesi 4 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi 2.Etap 428 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 4 Mayıs Pazartesi günü saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2. Etap ihalesi 5 Mayıs'ta!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi 1.Etap 301 Adet Konut , 1 Adet 7 Dükkanlı Ticaret Merkezi Ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Eskişehir 2. Etap ihalesi 4 Mayıs'ta!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi 2.Etap 428 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

eskişehir Tiliapark 2 Haberi

eskişehir Tiliapark 2

Eskişehir'in en köklü şirketlerinden olan Goldyapı, büyük ilgi gören TİLİAPARK Evleri Projesi nin ardından iki yeni konut projesini daha hayata geçirdi. 


160 metrekarelik 88 adet 3+1 daireleri ile 'TİLİAPARK2 158 metrekarelik 56 adet 3+l daireleri ile 'PARKVADİ' lüksü ve konforu bir arada sunuyor. Öncelikli yer seçme ve lansman fiyatları kaçırmayın. 


Eskişehir Yenigün...