26 / 05 / 2024

eskişehir Uluönder tramvay durağı

eskişehir Uluönder tramvay durağı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Uluönder Mahallesi Sultan Sokakta bulunan Uluönder tramvay durağında vatandaşların iniş ve binişlerini daha rahat yapabilmeleri amacıyla durak platformu genişletme çalışmalarına başladı.

Belediyeden büyük fırsat! Eskişehir'de 2 adet imarlı satıyor!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Uluönder ve Boyacıoğlu mahallelerinde yer alan 2 adet imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Uluönder ve Boyacığlu mahallelerinde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. 

Eskişehir Kumlubey tramvay hattı açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve Fatih, Zafer, Tunalı, Ömerağa Mahallelerini kent merkezi ve Şehir Hastanesi’ne bağlayan Kumlubel hattı hizmete açıldı. 

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.

Eskişehir'de tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılıyor!

Eskişehir'de kent içi ulaşımda önemli bir yeri bulunan tramvay hatlarında yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılacak.

Eskişehir Uluönder tramvay durağı genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Uluönder Mahallesi Sultan Sokakta bulunan Uluönder tramvay durağında vatandaşların iniş ve binişlerini daha rahat yapabilmeleri amacıyla durak platformu genişletme çalışmalarına başladı.

Eskişehir Tepebaşı'nda kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Uluönder Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İnşaat maliyet bedelinin toplamı 5 milyon 364 bin 970,73 TL olarak belirlendi.

Tramvay Eskişehir’de emlak fiyatlarını artırdı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin 2004 yılında hizmete aldığı hafif raylı sistem (tramvay) ulaşımı sonrası, seferlerin yapıldığı güzergahlar üzerindeki gayrimenkul değer artışları ve kentsel gelişimler göze çarpıyor.

Eskişehir Tepebaşı'nda kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Uluönder Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. Söz konusu inşaatın toplam bedeli 9 milyon 621 bin 550,28 TL olarak belirlendi.

Eskişehir'de tedbirsiz inşaat tehlike oluşturuyor!

Eskişehir Uluönder Mahallesi’nde uzun süredir yapımı süren ve çevresinde yeterli tedbir alınmayan inşaat çalışmasının çevredeki vatandaşlar için tehlike oluşturduğu belirtiliyor...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanlığı tarafından Uluönder Mahallesi, Rauf Orbay Caddesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırılacak. İnşaat işi ihalesi 23 Aralık 2014 Salı günü saat 10:30'da gerçekleştirilecek...

Eskişehir raylı sistem kapasitesini iki katına çıkardı!

İç Anadolu’nun kavşak noktası Eskişehir’de tramvay hatları 4 yeni bölgeye uzatılarak 40 kilometreye çıkarıldı. Estram’ın 40 mahalleyi birbirine bağlayan hafif raylı sistem hattı günlük ortalama 101 bin yolcu taşıyor

Eskişehir Çamlıca ve Batıkent - SSK Tramvay hattı törenle açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Çamlıca ve Batıkent- SSK Tramvay Ring hatlarının açılışında yaptığı konuşmada, "Rahat ve konforlu ulaşım olan tramvay hatlarını Eskişehir’in her yerine götürmek en büyük amacımız" dedi.

eskişehir Uluönder tramvay durağı Haberi

eskişehir Uluönder tramvay durağı


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Tepebaşı’nda bulunan Uluönder tramvay durağında genişletme çalışmalarına başladı. Çalışmaların 10 Ekim 2016 tarihine kadar devam edeceğini belirten Estram yetkilileri, çalışmalar sırasında bölgedeki otobüs hareketlerinde bir değişiklik olmayacağını ifade ettiler. Genişletme çalışmalarından dolayı otobüs duraklarının kaldırıldığını belirten yetkililer, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte otobüs duraklarının yerine tekrar konulacağını ifade ettiler.


 Ulaşımda tramvayı kullanan vatandaşların ise 07 Ekim 2016 Cuma gününe kadar Uluönder tramvay durağını kullanabileceklerini belirten yetkililer, 8-9-10 Ekim tarihlerinde ise alt yapı çalışmaları nedeniyle durağın kullanılamayacağını ifade ettiler. Tramvayı kullanan vatandaşlar bu tarihlerde SSK durağından iniş ve biniş yapabilecekler.



Eskişehir Büyükşehir...