24 / 07 / 2024

Eskişehir Vali Yardımcısı Azmi Çelik

Eskişehir Vali Yardımcısı Azmi Çelik

Eskişehir Vali Yardımcısı Azmi Çelik 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile, Bartın Valiliği'ne atandı. Peki, yeni Bartın Valisi Azmi Çelik kimdir? İşte Azmi Çelik..

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce: ‘Konut sorunu, büyük bir krize dönüşmek üzere’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve şehir plancısı Dr. Buğra Gökce, X hesabından konut satışlarının düşmesine karşın fiyatların ve kredilerin artışına dikkat çekti. Gökce, "Yaşadığımız konut sorunu, büyük bir dönüşmek üzere" dedi.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce açıkladı: ‘Askeri alanların imara açılması afet yönetiminde riski arttırdı!’

TMMOB Şehir Plancıları Odası Genel Merkezince düzenlenen 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü 47’nci Kolokyumu’nda konuşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce, “Askeri alanların imara açılması, afet yönetimi bakımından riskleri arttırdı ve şehirlerin planlanması bakımından büyük zaaflar yarattı” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı açıkladı: Emekli maaşlarında ilave düzenleme olacak! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, emekli maaşları ile ilgili açıklamada bulundu. İşte o son dakika açıklaması... 

Yüksek Seçim Kurulu sözlü sınavla 20 seçim uzman yardımcısı alıyor! YSK personel alımı başvuruları bugün başladı! 

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı'na sözlü sınavla 20 seçim uzman yardımcısı alımı başvuruları resmen başladı. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz konuştu: Yeni vergi artışları yapılacak mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, vergi konusunda yeni adımların beklenmediğini açıkladı. Yılmaz, yapılan açıklamada, maktu vergilerin yüksek seviyeye ulaştığını ve hedefin deprem sonrası destekler ve kritik yatırımlar olduğunu vurguladı. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ekonomimiz tüm olumsuzluklara rağmen 2022'de yüzde 5,6 büyüdü!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz, 2022 yılını etkisi altına alan savaşın tüm olumsuzluklarına rağmen ekonominin yüzde 5,6 oranında büyümeyi başardığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17 bakanlığa 68 bakan yardımcısı atadı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı 17 bakanlığa 68 bakan yardımcısı atadı. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan asgari ücret açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz milyonlarca vatandaşın beklediği asgari ücret zammını değerlendirdi. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan önemli açıklamalar! Enflasyon ne zaman düşecek? Dolar ne olacak?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yeni hükümetin öncelikli gündeminin enflasyonu düşürmek olduğunun altını çizdi. Enflasyonun tek haneli rakamlara indirilmesinin biraz zaman alacağını söyleyen Yılmaz, bu süreçte vatandaşı enflasyona ezdirmeyeceklerini ileri sürdü.

Sayıştay Başkanlığı resmen açıkladı: Denetçi yardımcısı adayı alınıyor! Aman başvuruları kaçırmayın! 

Sayıştay Başkanlığı tarafından son dakika bir personel alımı açıklandı. Sayıştay Başkanlığı, boş bulunan 25 kadro için denetçi yardımcısı adayı alımı yapacak. Peki başvurular ne zaman? 

Cumhurbaşkanı yardımcısı Yılmaz'dan kiracıların yüzünü güldürecek açıklama!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kiracıların rahatlaması ve konut arzının artırılması konusunda kararlı olduklarını belirtti. Kiracıları koruma amacıyla sınırlamalar getirildiğini vurgulayan Yılmaz, konut arzını desteklemek için hızla çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan asgari ücretlilere '500 Dolar' planı için kötü haber! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bir canlı yayında asgari ücret hakkında açıklamalarda bulundu. Yılmaz, asgari ücretin 500 dolar olacağı iddialarına karşın "Dolar yerinde durmuyor her gün farklılaşıyor. Biz TL konuşmak durumundayız. Ana ilkemiz çalışanlarımızı enflasyona ezdirmemek." dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan önemli açıklama! Asgari ücretlilere müjdeli haber!

Asgari ücrete zam oranının açıklanacağı Temmuz ayına sayılı günler kala Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan önemli son dakika açıklaması geldi. Yılmaz, görüşmelerde uzlaşılacağının sinyalini verdi.

Eskişehir Vali Yardımcısı Azmi Çelik Haberi

Eskişehir Vali Yardımcısı Azmi Çelik

Azmi Çelik kimdir?

Azmi Çelik, 1967 yılında Erzurum ili Oltu ilçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Oltu'da tamamladıktan sonra 1984 yılında İstanbul Ünv. S.B.F. kazandı. 1988 yılında mezun oldu. 1992 yılında Kaymakam Adayı olarak Trabzon'da göreve başladı. 


Kastamonu – Azdavay, Bayburt- Aydıntepe, Batman – Kozluk, Diyarbakır – Çermik, Isparta – Şarkikaraağaç Kaymakamlıklarından sonra 2004 yılında Havza Kaymakamlığına atandı. 2008 yılı Ağustos Ayı’ndan bu yana Yenişehir’de görev yapan Azmi Çelik, Evli ve 2 çocuk babasıdır.


2008 yılında Samsun Havza’dan Yenişehir’e atanan Kaymakam Azmi Çelik, Kayseri Vali yardımcılığı, 7 Ağustos 2012, 657 Sayılı Kanun ile 2451 sayılı Kanunu'nun hükümleri gereği 1. Derece Kadrolu Eskişehir Vali Yardımcılığı atandı.


Son olarak; Eskişehir Vali Yardımcısı Azmi Çelik 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı...