28 / 04 / 2024

Eskişehirde hangi okullar kapatıldı

Eskişehirde hangi okullar kapatıldı

Eskişehir'de FETÖ/PDY ile irtibatı tespit edilen 9 okul, bir yurt, bir vakıf ile 10 derneğin faaliyetlerine OHAL kapsamında son verildi.

En pahalı beton hangi şehirde?

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasının (TTSO) müteahhitlerin yer aldığı 21. Meslek Komitesinden meclis üyesi Aytaç Aydoğan yaptığı açıklamada en pahalı betonun hangi şehirde olduğunu açıkladı. Peki en pahalı beton hangi şehirde?

Betonun metreküpü hangi şehirde, KDV dahil kaç TL? 

Geçtiğimiz aylarda, Ticaret Bakanı Bolat, çimento ve hazır beton sektöründe fahiş fiyat artışlarını gördüklerini belirterek, önlem alınacağını açıklamıştı. Peki beton fiyatları düştü mü? Betonun metreküpü hangi şehirde, KDV dahil kaç TL? 

Konut kira fiyatlarında fren patladı! Güncel kira fiyatları eski kiracıları 4'e katladı!

Konut kira fiyatları, okulların açılması ile yoğun bir döneme geçti. Kira fiyatları yüksek olduğu için kimse evini değiştirmeyi tercih etmezken, eski kiracılar ile güncel kira fiyatları arasındaki fark neredeyse 4 katına çıktı.

Sayıştay'dan son dakika açıklaması: Binlerce bina ve köprü uygunsuz yapılmış! Hangi ilde kaç bina riskli?

Pek çok şehirde can ve mal kaybına neden olan taşkınlarla ilgili Sayıştay tarafından önemli veriler aktarıldı. Peki hangi ilde kaç bina riskli? İşte Sayıştay tarafından açıklanan o rakamlar..

TOKİ 42 şehirde 182 adet konut satıyor! Yüzde 25 peşinat, 120 ay vadeyle ev sahibi olma fırsatı! 

TOKİ tarafından, 42 şehirde 182 adet konut satışa sunuluyor. Peki konutların fiyatları ne kadar? Hangi illerdeki konutlar satılıyor? İşte ayrıntılar...

Ev alanlar ve kiraya çıkacaklar dikkat! Herkes araştırıyordu: Depo fiyatları 500 TL'den başlıyor!

Büyük konutlarından görece daha uygun olan küçük dairelere çıkanlar ile küçük şehirde eşyalı ev tutanlar, eski evlerindeki eşyaları kiraladıkları depolarda tutuyor. Peki hangi ilde depo bedeli ne kadar? 

Akaryakıt fiyatlarında son dakika! Benzin, motorin, LPG litre fiyatı hangi şehirde kaç TL? Sürücüler dikkat! 

Milyonlarca sürücü son dakika benzin, motorin, LPG litre fiyatlarının hangi ilde kaç lira olduğunu merak ediyor. Peki benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son durum ne oldu? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 12 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Okullar uzatılacak mı? Yaz tatilinde okul olacak mı, telafi eğitimi hangi şehirlerde olacak?

Okullar uzatılacak mı ve yaz tatilinde okul olacak mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki telafi eğitimi hangi şehirlerde olacak? İşte detaylar...

İmar barışı verileri peş peşe açıklandı! Hangi şehirde kaç bina imar affından faydalandı? 

Yıkıma neden olan depremler Türkiye’de imar affıyla yapı kayıt belgesi alan binaların depreme dayanıklı olup olmadığını bir defa daha gündeme getirdi. İmar barışı verileri peş peşe açıklandı! Hangi şehirde kaç bina imar affından faydalandı? 

İstanbul'da hangi okullar tahliye edildi? İlçe ilçe tahliye edilen okulların tam listesi! Hemen bakın!

İstanbul'da hangi okullar tahliye edildi sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte İlçe ilçe tahliye edilen okulların tam listesi... Hemen bakın...

Son dakika… Bakan Özer şimdi açıkladı! Okullar ne zaman açılacak?

Geçen hafta meydana gelen yıkıcı depremlerden sonra bölgede arama, kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken,  depremden sonra okullar kapandı ve hayat adeta durdu. Peki okullar hangi tarihte açılacak? Bakan Özer’den son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar…

Zorunlu deprem sigortası ve DASK hangi zararları karşılar? Kalem kalem açıklandı! 

Depremin odağındaki 10 şehirde Zorunlu Deprem Sigortası oranı ortalama yüzde 49 seviyesinde. Peki zorunlu deprem sigortası ve DASK hangi zararları karşılar? Kalem kalem açıklandı!

İstanbul ve Ankara dahil 21 şehirde okullar tatil! Valiler peş peşe açıkladı! Yarın okullar açık mı, tatil mi?

Türkiye genelinde kar yağışı devam ediyor. Son dakika bilgilerine göre, yoğun kar yağışı nedeniyle dokuz şehirde okullar tatil edildi.

Eskişehirde hangi okullar kapatıldı Haberi

Eskişehirde hangi okullar kapatıldı

Eskişehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile irtibatı tespit edilen 9 okul, bir yurt, bir vakıf ile 10 derneğin faaliyetlerine son verildi.


Resmi Gazete'de yayımlanan Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde kente faaliyet gösteren 9 okul, bir yurt, bir vakıf ile 10 derneğin tabelaları, polis ekiplerinin güvenlik önlemleri eşliğinde itfaiye ve iş makineleri yardımıyla söküldü, kapılarına mühür vuruldu.


Kararname kapsamında Özel Samanyolu Gülbahar Okulları, Özel Samanyolu Ertuğrulgazi Lisesi, Özel Samanyolu Ümit İlkokulu, Özel Samanyolu Ertuğrulgazi Fen Lisesi, Özel Samanyolu Anadolu Lisesi, Özel Samanyolu Sağlık ve Meslek Lisesi, Özel Eskişehir Yüzyıl Ortaokulu, Özel Eskişehir Yüzyıl Lisesi, Özel Önder Temel Lisesi, Özel Çınar Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu, Eskişehir Öğretim ve Eğitim Vakfı, Eskişehir Eğitim ve Kültür Vakfı ile...