05 / 05 / 2024

Eskişehirspor Stadı açılışı

Eskişehirspor Stadı açılışı

Spor Genel Müdür Yardımcısı Türk: "Önümüzdeki 5-6 aylık kısmı heba etmemek adına, stadyumu tam hazır olmadan açmayı düşünmüyoruz" dedi.

ASKON Başkanı Ali Semih Ünlü: Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!

ASKON Eskişehir Başkanı Ali Semih Ünlü yaptığı açıklamada "Biz Eskişehir'in iş adamları olarak, yaklaşan seçimlerde konuşulması gereken en önemli konunun deprem ve depreme hazırlık olduğunu düşünüyoruz." diyerek, "Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!" dedi.

Alsancak Mustafa Denizli Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve sonrasında yeniden inşa edilen Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor!

Deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilen Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor.

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

Hatay Stadı yarın açılıyor!

Hatay'ın merakla beklenen yeni stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yarın açılıyor.

Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor!

Merakla beklenen Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadyum da ayrıca alışveriş merkezi de yer alıyor.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Yeni Adana Stadı bugün açılıyor!

Merakla beklenen Yeni Adana Stadı, bugün Adana Demirspor-Altay maçıyla hizmete açılıyor...

Yeni Adana Stadı yarın açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı hizmete açılıyor.

Yeni Adana Stadı kapılarını açıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı açılıyor.

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’ndeki riskli binalar yıkılıyor!

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’nde yaklaşık 10 yıl boyunca atıl vaziyette yer alan binaların yıkımına başlandı. Ancak yıkımına devam edilen binalardan birinde hiçbir güvenlik önlemi alınmadı.

Yeni Eskişehir Stadı onarıldı! 

Eskişehir'in stadı, yoğun kar yağışı sebebiyle çatısı, gerdirme demirleri, halatları ve çatı direklerinde hasar oluşmuştu. Stadyum hakkında kapatma kararı verilmişti. Eskişehirspor internet sitesinden stadın onarıldığını açıkladı...

Mehmet Sepil: Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz!

Göztepe Kulüp Başkanı Mehmet Sepil, "Gürsel Aksel Sağlıklı Spor ve Yaşam Merkezi'nin ne olduğunu herkes 8-10 ay sonra görecek. Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz" dedi...

Eskişehirspor Stadı açılışı Haberi

Eskişehirspor Stadı açılışı

Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy ile Eskişehir'de yapımı süren 35 bin seyirci kapasiteli statta incelemelerde bulundu.


Türk, stattaki incelemesinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de 21 stadyum projesini hayata geçirdiklerini anımsatarak, Eskişehir'deki stadın mimarisiyle ve yeri açısından, en iyilerden olduğunu söyledi. 


Stattaki çalışmaların devam ettiğini aktaran Türk, şöyle konuştu:


"Eskişehirspor camiasının sabırsızlığını ve heyecanını anlıyorum. Kentteki 35 bin seyirci kapasiteli stattaki işlerin yüzde 99'u bitmiş. Zeminin bakım süreçleri var. Zeminde çok sorun görünmüyor. Stadyumu doğru ve istenilen zamanda yetiştirmeye çalışacağız. Önümüzdeki 5-6 aylık kısmı heba etmemek adına, stadyumu tam hazır olmadan açmayı düşünmüyoruz. Kurban Bayramı'ndan sonra zeminle ilgili testlere bakacağız. Bayramdan sonraki süreçte bir test maçı ve inceleme...