26 / 05 / 2024

esnaf kredisi 2017

esnaf kredisi 2017

Esnaf ve sanatkarın kredi limiti 200 bin TL’ye çıkarılırken, işyerini satın almak isteyen esnaf 500 bin TL krediyi 10 yıl vadeli kullanabilecek. Taşıt atımında beş yıl vadeli 500 bin TL kredi verilecek. Bu kredilerin faizi düşük oranlı olacak.

İş yerini almak isteyen esnafa 500 bin TL kredi!

Başbakan Yıldırım yaptığı yeni açıklamalar ile esnaf  ve sanatkârdan turizme kadar birçok sektörü rahatlatacak müjdeler verdi. 

Kredi sıkıntısı çekenler müjde! O banka 500 bin TL'yi faizsiz veriyor! Şartları karşılayanlara tıkır tıkır ödeniyor!

Halkbank Kadın Girişimcilere Sıfır Faizli Esnaf Kredisi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında verilen kredi desteğinde faiz olmayacak. İşte kampanyanın tüm detayları...

“Hayata Dönüş Kredisi” nedir? “Hayata Dönüş Kredisi”nin detayları belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan ve "Hayata Dönüş Kredisi" adı verilen esnaf ve sanatkara yönelik desteğin ayrıntıları belli oldu. Kredi paketinin kimlere yönelik olacağı, faizinin nasıl hesaplanacağı açıklandı.

Milyonlarca esnafa faizsiz kredi veriliyor! 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan yeni esnaf destek paketinin şartları ve tüm ayrıntıları netleşti. Genç girişimci esnafa kredi destek paketi yürürlüğe alındı. Peki 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Esnaf kredi başvuru şartları nelerdir? Esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Esnaf ve zanaatkârlara destek olması için çıkarılan 'Esnaf Destek Kredi Paketi'nin başvuru şartları ve bu paketten hangi esnafın yararlanabileceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Esnaf kredi başvuru şartları nelerdir? Esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Esnaf kredisinde son durum! Halkbank kredisi şartları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Esnaf Destek Kredi Paketi'nin detayları ortaya çıkmaya başladı. İşte esnaf ve zanaatkarlara 100 milyar, 60 ay vade ve yüzde 7.5 faiz oranlı esnaf destek paketi hakkında merak edilen detaylar...

Halkbank'ın destek paketi esnafın yüzünü güldürüyor!

Halkbank'ın Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında esnaf ve sanatkarlar için sunduğu "Esnaf Destek Paketi", "İşletme Kredisi" ve "Paraf Esnaf Kart" paketleri, işletmecilerin yüzünü güldürüyor.

Konut kredisi hacmi 2018 Ağustos'ta 198 milyar TL'ye ulaştı!

2018 yılı Ağustos ayı sonunda konut kredisi hacmi 198 milyar TL’yi aştı. 2017 yıl sonunda yüzde 45,6 olan Kamu mevduat bankalarının toplam konut kredisi hacmi içindeki payı 2018 yılı üçüncü çeyreğinde yüzde 48,2 olarak gerçekleşti...

Albaraka Türk 2017’de 1 milyar liralık konut kredisi kullandırdı!

Katılım bankalarının konut kredilerinin son 5 yılda iki kat artığına dikkat çeken Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku, “Banka olarak 2017’de 5 bin 500 müşterimize, 1 milyar liralık konut kredisi kullandırdık” diye açıklama yaptı. 

Faizler konut kredisi maliyetini yüzde 10 artırdı!

2016 sonu ve 2017'de son yılların en düşük seviyesine gerileyen konut kredisi faizlerinin yükselmesi ile kredi maliyetleri de yüzde 10 oranında arttı..

Konut kredisi faiz oranları Ocak 2018!

En son 22 Kasım 2017 tarihinde güncelenen konut kredisi faizleri Ocak 2018 itibariyle yeniden güncellendi. Konut kredisi faizlerindeki değişiklik vatandaşı pek mutlu edecek gibi görünmüyor. 

Konut kredisi faizleri 2. çeyrekte yükseldi!

2017 yılının ikinci çeyreğinde, yeni konut kredisi miktarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 33 artış gösterdi..

Konut kredisi faiz oranları Kasım 2017!

22 Kasım 2017 itibariyle 12 banka konut kredisi faiz oranlarında güncelleme yaptı. İşte konut kredisi faiz oranları Kasım 2017...

Konut kredisi faiz oranları güncellendi!

31 Ekim 2017 itibariyle 4 banka konut kredisi faiz oranlarında güncelleme yaptı. İşte güncel faiz oranları...

esnaf kredisi 2017 Haberi

esnaf kredisi 2017

BAŞBAKAN Binali Yıldırım’dan esnaf ve sanatkara “kredi limiti artışı” ile “işyeri ve taşıt edindirme kredisi” müjdesi geldi. Esnaf ve sanatkarların kullandığı işletme kredisi üst limiti 150 bin TL’den 200 bin TL’ye çıkarıldı. Para Dergisi'nden Hülya Genç Sertkaya'nın haberine göre, işyerini satın almak isteyen esnaf ve sanatkar 500 bin TL’ye kadar krediyi 10 yıl vade ile kullanabilecek. Esnaf ve sanatkar faaliyet konularıyla ilgili olarak ihtiyacı olan sıfır kilometre araçlar için beş yıl vadeli 500 bin TL’ye kadar kredi alabilecek. Bu kredilerin faizi, Hazine’nin desteklediği düşük oranlı özel faiz olacak. Bu kredilerden yararlanmak isteyen esnaf ve sanatkar TESKOMB veya doğrudan Halkbank aracılığı ile başvuru yapabilecek.


ESNAFA 500 BİN TL KREDİ
Başbakan Binali Yıldırım, geçen hafta AK Parti TBMM Grubu’nda yaptığı konuşmada,...