30 / 04 / 2024

esnafa yönelik hibe desteği

esnafa yönelik hibe desteği

Esnaf için yapılan hibe desteğine vatandaşlardan yoğun ilgi geldi. 2 günde toplam 565 bin vatandaş başvuru yaptı. 3 bin liraya 455 bin esnaf, 5 bin liraya 110 bin esnaf başvurdu. 1,4 milyon esnafa toplam 4,6 milyar lira verilecek.

İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik 30 bin TL müjdesi

İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik 30 bin TL müjdesi geldi. Vatandaşlar bu haberle birlikte heyecanlandı.

Akbank emeklilere yönelik promosyonda çıldırdı. Hangi banka varsa solladı geçti acımadı

Akbank tarafından emekli vatandaşlara yönelik önemli bir kampanya geldi. Banka açıkladığı tutardaki parayı emekli vatandaşlara yönelik faizsiz olarak verecek.

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli açıklama

Garanti Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından müşterilere özel yeni bir kredi paketi başlatıldı.

İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik büyük müjde

İş Bankası tarafından müşterilerine yönelik büyük bir müjde verildi. İş Bankası'ndan 70.000 TL trink kredi verecek. İşte detaylar...

Ev hanımlarına yönelik 3.700 TL destek ödemeleri başvuru şartları ve detayları!

Ev hanımlarının yükünü hafifletmek için önemli bir adım atılıyor. Milyonlarca ev hanımı için düzenlenen destek ödemeleriyle ilgili detaylar sonunda açıklandı. Ev hanımlarına yönelik sağlanacak olan destek ödemesi tutarı 3.700 TL olacak. İşte destek ödemesi için gereken başvuru şartları...

Bankaların istikrarlı fonlama yapmalarını sağlamaya yönelik esaslar belirlendi

Bankaların fonlama riskinin likidite düzeylerinin bozulmasına sebep olmasının önüne geçmek amacıyla istikrarlı fonlama yapmalarını sağlamaya yönelik esaslar belirlendi.

İş Bankası resmen çıldırdı. İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik büyük müjde

İş Bankası müşterilerine yönelik kredi imkanlarını ve kampanyalarını peş peşe duyurmaya devam ediyor. Banka tarafından müşterilere yönelik çok önemli bir müjde daha geldi. İşte İş Bankası'nın müjdesinin detayları...

Merkez Bankası'ndan bankalara yönelik kara flaş haber geldi!

Merkez Bankası tarafından bankalara yönelik kara haber geldi. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), bankalara zorunlu karşılık ve menkul kıymet tesisine ilişkin değişiklikler yaptı.

Akbank'tan müşterilerine yönelik bomba açıklama geldi... Akbank müşterileri hemen baksın

Akbank müşterilerine yönelik çok önemli bir açıklama geldi. Akbank, müşterilerine yönelik yaptığı açıklamada kredi kartı çıkaranlara 1000 TL hediye verileceğini açıkladı.

İş Bankası müşterilerine yönelik flaş bir açıklama geldi

Türkiye'de en çok kullanılan bankalar arasında yer alan İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik kredi konusunda çok önemli bir açıklama geldi. İşte İş Bankası tarafından yapılan açıklamanın detayları...

Altın fiyatları hakkında vatandaşlara yönelik önemli bir uyarı geldi

Altın hala Türk vatandaşları açısından çok önemli bir yatırım aracı olmaya devam ediyor. Altın fiyatları hakkında son olarak vatandaşlara yönelik önemli bir uyarı geldi.

Geçici işçilere müjde! Çalışma Bakanından geçici işçilere yönelik son dakika açıklaması! Acil bakın!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçici işçi sorununa yönelik yaptığı açıklamada "Geçici işçi problemini çözüyoruz, bu mesele tarihe karışacak" şeklinde konuştu.

EYT'den emekli vatandaşlara yönelik bir müjde geldi

Emeklikte Yaşa Takılanlar yasası kapsamında emekli olan vatandaşlara yönelik önemli bir haber geldi. EYT'den emekli olanlarla ilgili bu haber 'müjde' olarak lanse edildi.

esnafa yönelik hibe desteği Haberi

esnafa yönelik hibe desteği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs salgını sebebi ile ekonomik açıdan zarar gören esnaf için açıkladığı hibe desteğine iki günde 565 bin başvuru geldi. Bu listedeki 455 bin esnaf 3 bin lira, 110 bin esnaf da 5 bin lira hibe alacak.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; yapılan başvuruların parasal değeri 1,9 milyar liraya ulaştı. Hibe desteği başvuruları 23 Haziran akşamına kadar devam edecek ve bugün kimlik numarasının son hanesi 8 olanlar başvuru yapabilecek.

4.6 MİLYAR LİRA SAĞLANACAK

Ticaret Bakanlığı  iki ayrı grup halinde 1 milyon 384 bin esnafa 4.6 milyar lira destek sağlayacak. Daha önce 3 ay için bin liralık gelir kaybı desteği alanlar, dördüncü ay için bin lira aldıktan sonra hibe desteğine başvurabilirler.

Desteklerden 235 bin esnafın 5 bin lira, yaklaşık 1 milyon 150...