27 / 04 / 2024

Essenorada mutluluktan ananızı ağlatacak kampanya

Essenorada mutluluktan ananızı ağlatacak kampanya

Essenora'da mutluluktan ananızı ağlatacak kampanya ile faizsiz, peşinatsız, kredisiz ve kefilsiz ödeme yapılabiliyor. Teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği proje 160 milyon TL yatırımla yükseliyor.

Tapuya giden vatandaş TL'de yaşanan değer kaybı yüzünden parasını valiz ile götürüyor!

Türk Lirası’nda yaşanan değer kaybı ve erime, yapılan alışverişlerde vatandaşın sıkıntı yaşamasına neden oluyor. Örneğin, 5 milyon TL’lik ödeme için 25 bin adet 200 lira lazım. 5 milyon TL’yi oluşturan 200 liralık 250 destenin ağırlığı ise 28 kilogramı aşmış durumda. 

Ev sahipleri dikkat! Kiracı ile yaşanan bazı sorunlarda ev sahibine hapis cezası gelebilir...

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan sıkıntıların hukuki çözümleri maalesef zaman zaman can yakıcı olabiliyor. Ev sahipleri için 3 yıla kadar hapis cezası bile veriliyor.

Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Birliği açıkladı! Halk ucuz ete ulaşamıyor...

Et fiyatlarında yaşanan yükselişe karşı bir uyarı da üretici birliğinden yapıldı. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, ithalatı sınırlı sayıdaki büyük işletmelerin yaptığını kaydederek iç piyasada et fiyatlarının düşmediğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Müteahhitlerden son dakika çağrısı: Sorunlarımız çözülsün konut üretmeye başlayalım!

Müteahhitler, son iki senedir yaşanan sorunlar sebebiyle konut üretemediklerini, İstanbul başta olmak üzere deprem riskine karşı büyük önem taşıyan kentsel dönüşümün hızlanması için hükümetten çözüm beklediklerini belirttiler..

Barınma sorunu çözülebilir!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, ülkemizde yaşanan barınma sorununa değinerek, önemli değerlendirmeler yaptı... İşte Soner Keleş'in o yazısı...

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Altın fiyatları 24 saat sonra böyle olacak! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bakmayan bin pişman olacak!

Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusu merak ediliyor. ABD’de yaşanan borç krizi ve Fed’in faiz kararı belirsizliği altındaki fiyatlamayı zor hale getiriyor. Altın fiyatları 24 saat sonra böyle olacak! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bakmayan bin pişman olacak!

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Kırmızı et fiyatları yine arttı!

Geçtiğimiz hafta kırmızı et fiyatlarında yaşanan düşüş, dün yapılan kesimlerle yeniden artışa geçti. İşte detaylar...

Kızılay'dan personel alım ilanı! En az ilkokul mezunu 40 alanda personel alınacak!

Türkiye'nin en önemli yardım kuruluşlarından biri olan Kızılay, ülkemizde meydana gelen doğal afetlerde ve ihtiyaç sahibi kişilere yardım etmek için çalışıyor. Son dönemde yaşanan depremlerden sonra Kızılay, 40 farklı alanda yüzlerce personel alımı yapacağını açıkladı.

Kırmızı et fiyatlarına yakın takip! Para cezası uyarısı geldi

Kırmızı ete arda arda yapılan zamlar sebebiyle vatandaş günün ilk anlarında ucuz et kuyruğuna girmek mecburiyetinde kalırken Rekabet Kurumu'ndan gelen açıklamada, yaşanan ücret yükselişlerinin yakın takibe alındığı ve fahiş ücret uygulayanlara cirolarının yüzde 10'una varan idari para cezası uygul

Kızılay’dan market kampanyası! Başvuranlara anında alışveriş kartı verilecek! İşte şartlar!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden sonra Kızılay market kampanyasına başladı. İşte istenilen şartlar!

Jeolog Okan Tüysüz peş peşe açıkladı! İstanbul depremi kaç şiddetinde ve nerede olacak? Süre doldu! 

Türkiye yaralarını sarmaya çalışırken, 11 ilde yaşanan deprem felaketi akıllara büyük İstanbul depremini yeniden getirdi. Jeolog Okan Tüysüz peş peşe açıkladı! İstanbul depremi kaç şiddetinde ve nerede olacak? Süre doldu!

Essenorada mutluluktan ananızı ağlatacak kampanya Haberi

Essenorada mutluluktan ananızı ağlatacak kampanya

Gaziosmanpaşa'nın Küçükköy ilçesinde hayata geçirilen Essenora Evleri fiyatları 397 bin TL'den başlıyor. Proje 6 blok halinde inşa ediliyor. 


Essenora'da mutluluktan ananızı ağlatacak kampanya kapsamında banka kredisiz, peşinatsız, kefilsiz ve faizsiz 24 ay vade uygulanıyor. Proje 160 milyon TL yatırım bedeline sahip. 


Küçükköy Essenora'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Proje Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi imzası taşıyor. 


Yüzde 50 peşinde yüzde 7, uüzde 25 peşinde ise yüzde 3, nakitte ise yüzde 15 indirim uygulanan Essenora Rezidans'ta 758 adet daire, 12 adet dükkan ve 1 adet market yer alıyor. Projenin Haziran 2016 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor. 


Essenora Residence ulaşım: Fevzi Çakmak Mah. Kemal Şeker Bulvarı KÜÇÜKKÖY /...