30 / 04 / 2024

estonya gayrimenkul usulsüzlüğü

estonya gayrimenkul usulsüzlüğü

Avrupa Birliği ülkesi Estonya'da, partisinin bir gayrimenkul projesinde yapılan usulsüzlüğe karıştığı ileri sürülen Başbakan Juri Ratas'ın, istifa ettiği açıklandı.

Binalar belirli aralıklarla kontrol edilmeli mi? Edilirse usulsüzlükler engellenir mi?

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin yarattığı yıkımın ardından, binaların güvenli olup olmadığı sıklıkla gündeme gelmeye başladı. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından bir bina görseli paylaştı. İşte o görsel ve gelen yorumlar...

Konut siteleri de usulsüzlüklerle gündemde: Maliyetler fazla gösteriliyor, çalışmayanlara maaş bağlanıyor!

Konut sitelerindeki usulsüzlükler tek tek ortaya çıktı. Peki en çok usulsüzlük hangi alanlarda oluyor? Konut sitelerinde yaşanan usulsüzlükler nasıl engellenebilir?

Gümrük cezaları ve fazla çalışma ücretleri artırıldı

Gümrük Kanunu ve buna dayalı olan mevzuata aykırı hareket edenlere uygulanan usulsüzlük cezası ile fazla çalışma ücretlerine ilişkin rakamlar, yüzde 58,46 olarak belirlenen yeniden değerleme oranında yükseltildiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2019'dan beri daire teslim edilmiyor! Projede usulsüzlük mü var? 

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi Birinci Başkanvekili ve AK Parti Keçiören Meclis Üyesi Fatih Ünal'dan 2019'dan beri daire teslim edilmeyen Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Ev sahibi ve kiracılar aman dikkat: Site yönetimlerinde ciddi usulsüzlükler yapılıyor!

Site yönetimlerini inceleme altına alan KPMG Türkiye, farklı ölçeklerde birçok usulsüzlük yapıldığını ortaya çıkardı. Vatandaşlar hem maddi hem manevi zorluk yaşadı..

O Belediyede arsa satışı kapsamında usulsüzlük ve yolsuzluk yaptığı belirlenen 7 kişi tutuklandı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Belediye'de Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ndeki şüpheli işlemle ilgili 4 personeli görevden alarak, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştu. Olay ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı ve 7 kişi tutuklandı. 

Kiralık konutlara ilişkin denetimler sıklaştı! Usulsüzlük yapanlara 7.2 milyon TL ceza kesildi! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kiralık konutlara ilişkin denetimlerin artırıldığını belirtti. İşte Bakanlığın vergi kayıp ve kaçağını önlemek için gerçekleştirdiği denetimler ve sonuçları...

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tuğba Özel tarafından kuruldu.

İkinci el araçta uçuk fiyat dönemi bitiyor. Resmen devreye girildi. Artık fazla para alan yandı kül oldu

Türkiye'de ikinci el araç alım satımında son dönemde yaşanan usulsüzlükler vatandaşın canından bezdirdi. Ticaret Bakanlığı da konuyla ilgili resmen devreye girdi. Aracın değerinden fazla para alanlar yandı.

İBB'den 'öğrenci' hamlesi! Usulsüzlük yapanlar aboneliği bitti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öğrencilik durumu biten öğrencilerin yıl boyu indirimli kart kullanmasının önüne geçti. Haksız bir şekilde öğrenci indirimi kullananların artık kartları tam bilet basacak..

O işletmeler için yeni düzenleme 1 Temmuz itibariyle başlıyor! Bunu yapanlara usulsüzlük cezası verilecek!

Cirosu 3 milyon TL ve üzerinde olan işletmeler için yeni düzenleme 1 Temmuz itibariyle resmen başlıyor. Bunu yapanlara usulsüzlük cezası verilecek!

Sıfır araç alacaklar dikkat! İnceleme başlatıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı '0 km' araç satışlarına yönelik inceleme başlatıyor. İnceleme sonucunda araç satışlarında usulsüzlük tespit edilmesi halinde inceleme kapsamındaki bayi ve distribütörlere ceza kesecek. İşte tüm detaylar...

 O paralar elektrik faturalarından düşülecek! EPDK Başkanı açıkladı!

Azami uzlaştırma fiyat mekanizmasında usulsüzlük gerçekleştirdiği tespitiyle 40 şirkete yönelik önceki günlerde karar alan EPDK, bu şirketlerden alınacak 11 milyar Türk Lirası bedelinin ise tüketicinin elektrik faturalarından düşüleceğini açıklamıştı. EPDK’dan bugün yeni bir haber geldi: İade süreci

estonya gayrimenkul usulsüzlüğü Haberi

estonya gayrimenkul usulsüzlüğü

Estonya’da Merkez Parti’nin başkanı olan Juri Ratas, başbakanlık görevinden istifa etti.

BirGün'de yer alan habere göre; Ratas’ın istifa ettiği duyurulurken geçen haftalarda da hem partiden hem de kabineden bazı isimler yolsuzluk iddialarının ardından istifa etmişti.

Başbakan Ratas’ın istifasını bugün Cumhurbaşkanı'na sunacağını duyuran sözcü Liisi Poll, “Cumhurbaşkanı istifayı kabul ettikten sonra yeni hükümeti kurmak için adım atacak” diye konuştu.

Başkent Talinn’de bir gayrimenkul projesinde usulsüzlük yapıldığına ilişkin iddialar üzerine soruşturma açılmış ve Ratas’ın partisinin bu sürecin arkasında olduğu ileri sürülmüştü.

Suudi Veliaht Prensi, geleceğin doğayla uyumlu sıfır karbon şehrini...