28 / 04 / 2024

et stokları

et stokları

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle devam eden buğday krizi bir de Hindistan'ın söz konusu ürünleri ihraç yasağı getirmesiyle daha da derinleşti. Tarım Bakanlığı Türkiye'nin buğday, et ve şeker stoklarıyla ilgili son dakika açıklaması yaptı.

Tarım Bakanlığı'ndan buğday et şeker stokları tükeniyor iddiasına açıklama: Kayıtlarda yok istesek de alamayız

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle devam eden buğday krizi bir de Hindistan'ın söz konusu ürünleri ihraç yasağı getirmesiyle daha da derinleşti. Tarım Bakanlığı Türkiye'nin buğday, et ve şeker stoklarıyla ilgili son dakika açıklaması yaptı.

Kırmızı et satışına kota geliyor! 19 Mart tarihinden sonra...

Et ve Süt Kurumu tarafından kırmızı ete yapılan yüzde 48'lik zam kararı sonrası bir kilogram kıymanın kilosu 56 liradan 83 liraya, 1 kilogram kuşbaşının fiyatı da 62,50 liradan 92 liraya yükseldi. Kırmızı et stoklarında düşen rakamlar sonrasında devlet etin ihracatına kısıtlama getirdi.

Ağaoglu Şirketler Grubu faizsiz kampayasıyla stokların yarısını sattı!

Ağaoglu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, iki ay önce 'Beni seven faizsiz sevsin' sloganı ile başlattıkları '50 ay, 0 faiz, hemen teslim' kampanyası ile stokların yarısını erittiklerini söyledi.

Çayırova’da Deprem Zemin Etüdü çalışması yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin ve Deprem İnceleme Müdürlüğü Çayırova’da zemin çalışması yapacak. Bu kapsamda Çayırova genelinde zemin etüdü yapılan alanların raporu çıkarılacak.

Yalova Akköy Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı!

Yalova Termal İlçesi, Akköy köyü G22D14B2B nolu halihazır pafta 276 - 277 nolu parsellere ait 1/1000 ölçekli İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı....

Neşet Tarhan kimdir?

Mersin Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan kimdir? Neşet Tarhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Neşet Tarhan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Neşet Tarhan..

Yalova Hacımehmet Köyü Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı!

Yalova Merkez ilçesine bağlı Hacımehmet Köyü G22C11A4A, G22D15B3B pafta, 470 parsel numaralı taşınmaza ait İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu onaylanarak, kurumlara iletildi...

Yalova Sultaniye Köyü Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı!

Yalova Çiftlikköy İlçesi, Sultaniye Köyü G22-c-12-b-1-c - G22-c-12-b-4-a ve G22-c-12-b-4-b nolu halihazır pafta sınırları içinde belirtilen alana ait İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı...

1964 yılında Et ve Balık Kurumu tesisleri İzmit'e nakledilecekmiş!

1964 yılında Et ve Balık Kurumu'nun Haydarpaşa'da bulunan tesislerinin İzmit'e nakledilmesi kararlaştırılmış. İstanbul-İzmit yolu üzerinde 10 milyon liraya mal olacak, yeni kurum tesisleri inşa edilecekmiş.

TOKİ 9 ilde proje yapım işi etüd raporu hazırlanmasını ihaleye çıkarıyor!

TOKİ; Balıkesir, Sakarya, Karaman, Karabük, Aydın, Çorum, Düzce, Sivas, Yozgat İllerinde Yapılacak Olan Yapım İşlerine Ait Zemin Etüd Raporlarının Hazırlanması Hizmet Alımı İşini ihaleye çıkarıyor.

Behçet Saatçi kimdir?

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi kimdir? Behçet Saatçi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Behçet Saatçi, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Behçet Saatçi...

Kavasoğlu Et Mamulleri'nin fabrikası 4.3 milyon TL'den satılıyor!

Eskişehir 6. İcra ve İflas Müdürlüğü; Eskişehir Odunpazarı KBI Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan Kavasoğlu Et Mamulleri'ne bağlı fabrikayı satışa çıkarıyor. İhalesi 26 Aralık'ta yapılacak.

Neşet Çağlayan: Orhangazi'nin kentsel dönüşümle tanışma zamanı geldi!

Orhangazi'de Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile ilçedeki müteahhit firma temsilcileri ve belediyenin ilgili birim amirlerinin bir araya geldiği toplantıda kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

et stokları Haberi

et stokları

Dünyada halen devam eden gıda krizi Türkiye'yi nasıl etkiliyor. Buğday fiyatları bu sene TMO tarafından kaç lira açıklanacak. Fırınlar İstanbul'da ekmeğe zam üstüne zam yaparak fiyatı 4 liraya yükseltti. İstanbul Pendik'te simitin 4 liraya satıldıını duyan vatandaş dükkan sahibine saldırarak darp etti. Marketlerde satılan 5 kilogramlık Türk Şeker marka şekerin fiyatı 125 lirayı aştı. Yaşanan gelişmeler ışığında Tarım ve Ormancılık Bakanlığı Türkiye'nin buğday, et ve şeker ürünlerindeki stok miktarını açıkladı. 

 

"HİNDİSTAN'DAN İSTESEK BUĞDAY ALAMAYIZ"

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Aksaray'da düzenlenen  6. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda konuştu. Gizligider, Türkiye'nin et, şeker ve buğday stoklarında bir eksik olmadığını ifade etti. Gizligider, "Basında zaman zaman estirilemeye çalışılan, ulusal kanalların da uzun uzun yer verdikleri haberde, Hindistan’dan...