13 / 05 / 2024

et zam

et zam

Et,  süt ve süt ürünlerine zam yolda. Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sencer Solakoğlu, et ve süt ürünlerine yeniden zam geleceğini belirtti.

10 değil 20 değil yüzde 35 zam! Et ve süt ürünlerine dev zam kapıda! 

Şeker, ayçiçek yağı, ekmek derken bir zamda et ve süt ürünlerine geliyor. TÜSEDAD Başkanı Sencer Solakoğlu, kasım ayına kadar et ve süt ürünlerine en az yüzde 30-35 zam geleceğini söyledi. İşte Solakoğlu'nun dikkat çeken açıklamaları...

Dernek Başkanı Solakoğlu’ndan şok açıklama: Et yılbaşında bin TL’yi geçecek

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Et ve Süt Kurumu, dün ete yüzde 25 oranında zam yaptı. Et fiyatları altınla yarışmaya başladı. Tüm Süt Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sencer Solakoğlu, et fiyatlarının yılbaşında bin TL’yi geçeceğini söyledi.

Et ve Süt Kurumu'ndan et fiyatlarına yüzde 25 zam!

Et ve Süt Kurumu (ESK), et fiyatlarına bugünden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 25 oranında zam yaptığını duyurdu. Buna göre; Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Et ve Süt Kurumu (ESK), et satış fiyatlarına yüzde 25 oranında zam yaptığını açıkladı.

Et fiyatlarına peş peşe zam! 15 günde 45 lira zam gelmişti, yeni zam yolda...

Kırmızı et fiyatlarında artış devam ediyor. İstanbul Perakendeci Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Aydın Tüfekçi son dönemde yükselen fiyatları değerlendirdi.

Son Dakika: Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatları hakkında şok açıklama! Ete zam mı geliyor?

Et ve Süt Kurumu'ndan (ESK) kırmızı et piyasalarındaki manipülatif fiyat artışları hakkında dikkat çeken açıklama geldi. İşte ESK tarafından yapılan açıklama...

Kırmızı et fiyatları uçtu! Serbest piyasadaki fiyatlara kasaplar bile isyan etti! 

Kırmızı et fiyatları aldı başını gitti. Vatandaş eti yüksek fiyattan almakta zorluk yaşarken kasaplar bile yüksek fiyatlara isyan etti. Kırmızı et fiyatlarına 1 yılda neredeyse yüzde 100 zam geldi.

Mutfağın demirbaşına okkalı zam! Ucuza kaçana da kritik uyarı

Mutfağın demirbaşı kırmızı et fiyatlarına zam gelecek. Kıymanın kilosunun 500 TL'yi bulduğunu söyleyen kasaplar, 340 TL'nin altında satılan kıymalar için uyarıda bulundu.

Markete gidenlerin beynine kan sıçrayacak. Et, şeker, un ve sütten sonra o ürüne de zam. Yandık bittik

Markete giden vatandaşlar yeni bir zamla daha karşılaşacak. Vatandaşların mutfağındaki vazgeçilmez ürünlerden biri olan ürüne zam gelmesi bekleniyor. Zaten fiyatı yüksek olan ürünün fiyatı daha da yükselecek.

Et kesim fiyatına zam! Dana ve kuzu karkas kesim fiyatları arttı!

Kurban Bayramı'nın ardından et fiyatlarındaki artış devam ederken et kesim fiyatları da yükseldi. 

Kırmızı et almak lüks oldu! Kırmızı ete yeni zam!

Et fiyatlarına gelen zamlar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Kırmızı ete bir zam daha yapıldı. İşte detaylar!

Et fiyatlarına zam üstüne zam gelmişti! Uygun fiyata et almak için bir fırsat daha var

Et ve Süt Kurumu (ESK) ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokolle, kasaplara uygun fiyatlı kırmızı et satışa sunulacak. İşte tüm detaylar...

Zam üstüne zam! Kırmızı et bir ayda resmen fırladı

Açlık sınırı 10 bin TL'yi aşarken kira, fatura, eğitim, giyim, ulaşım gibi tüm giderlerini kapsayan yoksulluk sınırı ise 33 bin TL'ye tırmandı. Son aylarda gelen fiyat artışları ile dikkat çeken kırmızı ette ise bir aydaki zam oranının 50 lira olduğu ifadelerini belli oldu.

Beyaz ete yüzde 20'lik büyük zam kapıda! Tavuk fiyatları 200 liraya dayanacak! 

Kırmızı et fiyatlarındaki arıtşlar sık sık gündem olurken, Ramazan öncesi başlayan beyaz ete zam furyasına yarın bir yenisi daha eklenecek. 

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Bayraktar açıkladı: Et ve süt fiyatlarına zam gelebilir!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ramazan sonunda market fiyatlarında 39 ürünün 30'unda artış, 9'unda ise düşüşlerin olduğunu söyledi ve et ve süt fiyatlarında artışların görülebileceğini belirtti.

et zam Haberi

et zam

Kırmızı et ve süt fiyatları hakkında yeni açıklamalar peş peşe geliyor. Marmara ve Ege'deki besicilerin maliyet hesapları tutmadı. Süt ineklerinin kesilmesine rağmen kırmızı etin kilosuna 5 TL zam geldi. TÜİK'e göre hayvan yemine gelen senelik zam ise yüzde 145 oldu.

Kırmızı et ve süt fiyatlarına yeniden zam gelebileceği gündeme bomba gibi düştü. Besiciler çiğ süt fiyatında beklediği artışı bulamayınca süt ineklerini tek tek kestirmeye başladı. Büyükbaş hayvan besiciliğinin yoğun olduğu İzmir, Çanakkale ve Bursa'daki şehirlerde kesimhanelerde yoğunluklar yaşanıyor. Süt Konseyi, son toplantıda çiğ süte zam yapmadı. Bu sebeple besici, süt ineklerini bir bir kestirmeye başladı.

Peki kırmızı et ve süte zam ne zaman gelecek? Kırmızı et ne kadar? İşte detaylar...

ÜRETİCİLERİN 'ZAM' BEKLENTİSİ

Maliyetlerin yükselmesi sebebiyle et fiyatlarının yeniden...