02 / 05 / 2024

Eta Jeoloji Jeoteknik Mühendislik Hizmetleri İnşaat

Eta Jeoloji Jeoteknik Mühendislik Hizmetleri İnşaat

Eta Jeoloji Jeoteknik Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ender Akarsu ve Görkem Kerem Akarsu ortaklığında Beylikdüzü’nde 120 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan Trabzon'a deprem uyarısı: Erzincan depremi Trabzon'u da yıkar!

Trabzon Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Semi Hamzaçebi, Erzincan'da olabilecek bir depremin Trabzon'u da yıkacağına dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. 

Malatya bugün yine sallandı, Jeoloji profesörü uyardı: Depremler devam edecek! 

Malatyalı Jeoloji Profesörü Prof. Dr. Mehmet Önal, bu sabah 05:14'te Malatya'da meydana gelen deprem ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki Malatya'daki bu deprem artçı mı? İşte o açıklamalar...

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Jeoloji mühendisinden korkutan deprem açıklaması! ‘Artçı sarsıntılar en az 3 yıl daha devam sürecek!’

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Doğan Perinçek, 6 Şubat’taki deprem felaketinin artçılarının en az 3 sene daha süreceğini belirtti. Mersin’in kuzeyinde kalan Çamyayla’ya da vurgu yapan Perinçek, “Bana öyle geliyor ki önümüzdeki dönemlerde Çamyayla’da da bir deprem meydana gelecek” dedi.

Jeoloji Mühendisleri okullardan sonra toplam 616 hastanenin çürük olduğunu açıkladı!

Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) okullardan sonra yüksek deprem riski altındaki hastane ve aile sağlığı merkezlerinden toplamda 616 hastanenin yıkıcı etkiye sahip olduğunu açıkladı.

İstanbul jeoloji haritası paylaşıldı! Evinizin altında fay hattı var mı, yok mu? Tıklayıp öğrenin!

Tüm İstanbul'un zemin kalitesini ve fay hatlarının geçtiği noktaları öğrenebileceğiniz İstanbul Jeoloji haritası yayınlandı. Siz de evinizin altında fay hattı olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız tıklayıp öğrenebilirsiniz.

Jeoloji mühendisi uyardı: Beklenen İstanbul depremi, Edirne ile Trakya'yı da etkiler!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Edirne temsilcisi Can Yılmaz, büyük İstanbul depremi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Can Yılmaz'ın o açıklamaları...

Eta Kafkaz Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eta Kafkaz Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Barış Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi Bağcılar’da Tarık Taşar, Mehmet Zeynal Taşar, Özlem Taşar Şeker ve Hasan Taşar ortaklığında kuruldu.

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da Tarık Taşar, Mehmet Zeynal Taşar, Özlem Taşar Şeker ve Hasan Taşar ortaklığında kuruldu.

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan İzmir depreminde yıkılan binalara ilişkin açıklama!

Jeoloji Mühendisleri Odası, İzmir depreminde 117 vatandaşın hayatını kaybettiği, Yağcıoğlu, Yılmaz Erberk, Barış sitesi (B ve D Blok), Emrah Apartmanı, Rızabey Apartmanı, Karagül Apartmanı, Doğanlar Apartman ve Cumhuriyet Sitesi (A blok) binalarının yıkılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan İzmir'deki emsal artışı kararına tepki! 

Jeoloji Mühendisleri Odası, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Bayraklı için alınan emsal artışı kararına tepki gösterdi. 

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan İzmir depremi uyarısı!

Bir yıl önce İzmir’de meydana gelerek 117 vatandaşın hayatını kaybetmesine neden olan depremin yıl dönümünde TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası tarafından açıklama yapıldı.

Eta Jeoloji Jeoteknik Mühendislik Hizmetleri İnşaat Haberi

Eta Jeoloji Jeoteknik Mühendislik Hizmetleri İnşaat

Eta Jeoloji Jeoteknik Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 120 bin TL sermaye bedeli ile Ender Akarsu ve Görkem Kerem Akarsu ortaklığında kuruldu. 

Eta Jeoloji Jeoteknik Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü zeminde zemin araştırma sondajları yapmak, jeolojik, jeofizik, hidrojeolojik araştırmalar yapmak ve yaptırmak;sismik ve elektrik özdirenç etütleri yapmak yaptırmak,zeminden alınan numuneler üzerinde gerekli tüm deneyleri yapmak yapturmak ve laboratuvar verileri doğrultusunda zemin etüt,jeolojik,jeofizik,jeoteknik, geoteknik raporları hazırlamak,ilgili arazilerin jeoloji, eğitim ve mühendislik jeolojisi haritalarını hazırlamak. 2-Her Türlü Deniz Projeleri İçin Batimetri Haritalarını Hazırlamak Oşinografi Ve Hidrografik Ölçümler Yapmak, Batık Gemileri Aramak, Deniz Deniz Jeofizik Ölçümlerini Yapmak. Modelleme Ve Mühendislik Hizmetlerini Vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Eta Jeoloji Jeoteknik Mühendislik Hizmetleri...