18 / 05 / 2024

Ethem Ülkütaş özgeçmiş

Ethem Ülkütaş özgeçmiş

Mimar Ethem Ülkütaş kimdir? Mimar Ethem Ülkütaş bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Ethem Ülkütaş, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ethem Ülkütaş...

Sinpaş Kızılbük devre mülk projesinde 50 metrekarelik mülkler için Ağustos'ta 1.8 milyon TL isteniyor! 

Marmaris'teki Kızılbük devre mülk projesinde 50 metrekarelik mülkler için Ağustos'ta 1.8 milyon TL istendiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Bayram tatilinde toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de toplu taşımalar ne zaman ücretsiz?

Bayram tatili yaklaşırken, milyonlarca kişi  ''Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Toplu taşıma hangi günler ücretsiz? İstanbul'da Arefe günü toplu taşıma ücretsiz mi?'2 sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir ücretsiz toplu taşıma tarihleri... 

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Dev kurumdan 2024 yılı petrol için 90 dolar tahmini! Akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? 

Dev kurum,Goldman Sachs, 2024 yılı brent ham petrolü için 90 dolar tahmininde bulundu. Açıklamanın ardından akıllara hemen 'akaryakıta indirim mi gelecek?' sorusu geldi. Peki yeni yılda akaryakıt fiyatları ne olur, indirim gelecek mi?

Konut satışında karmaşa! Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Son 5 yılda KKTC'de yabancıların inşaat sektöründeki faaliyetleri oldukça dikkat çekiyor. İngiltere, İran, Rusya, Polonya, Ukrayna ve İsrail’den on binlerce yabancı uyruklunun KKTC’de dev araziler aldığı ortaya çıkmıştı. Peki, Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Mülk sahibi mirasını istediğine bırakabilir mi, diğer mirasçılar bu durumda nasıl hak talep eder?

Anne ve babanın hayatta iken evlatlarına mal vermesine “sağlararası kazandırma” işlemi denir. Peki, Mülk sahibi mirasını istediğine bırakabilir mi? Diğer mirasçılar bu durumda nasıl hak talep eder?

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! İş yeri taşınanlar kıdem tazminatı alabilir mi? 

Milyonlarca çalışanın merak ettiği konulardan biri olan ''iş yerinin taşınması halinde kıdem tazminatı alınabilir mi?'' sorusu yanıt buldu. Habertürk'ten Ahmet Kıvanç, işçilerin merak ettiği soruları tek tek yanıtladı. İşte detaylar...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

SON DAKİKA: Yarın toplu taşıma bedava mı? 30 Ağustos metrobüs, metro, İETT otobüs, Marmaray, vapur, tramvay ücretsiz mi?

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın heyecanla beklenen kutlamalarına geri sayım başladı. Her yıl olduğu gibi, bu önemli tarihte toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet verecek mi, yoksa bu yıl farklı bir uygulama mı olacak, merak konusu. İşte detaylar...

Ankara'da 15 Temmuz etkinlikleri nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak! 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi?

Kızılay Meydanı'nda yapılacak etkinlikler güvenlik tedbirleri gereği yarın araç trafiğine kapatılacak. Peki, 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi? İşte ayrıntılar..

Akaryakıt alacakların beklediği gün! Akaryakıta indirim mi geliyor? Hemen bakın!

Akaryakıt fiyatları araç sahiplerinin yüzlerini güldürecek. Benzine, motorine ve LPG’ye yeni indirim mi gelecek? İşte detaylar!

2023 Belediye taşeron işçilerine kadro ne zaman gelecek? Taşeron işçilere kadro verilecek mi? 

Kamu kurum ve kuruluşlarındaki 900 bin taşerona kadro verilmesinden sonra, yaklaşık 100 bin taşeron işçi kadro müjdesi bekliyor. Peki, Taşeron işçilere kadro verilecek mi? İşte detaylar...

Taşerona kadro gelecek mi? Bakan Bilgin’den peş peşe flaş açıklamalar!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, taşerona kadro düzenlemesine ilişkin konuştu. Peki, taşerona kadro verilecek mi? İşte merak edilenler...

Ethem Ülkütaş özgeçmiş Haberi

Ethem Ülkütaş özgeçmiş

Ethem Ülkütaş kimdir?

Ethem Ülkütaş, 1968 İstanbul'da doğdu. Orta ve Lise öğrenimini İstanbul Özel Amerikan Robert Lisesi'nde tamamlamıştır. 1991 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünü bitirdi. 


Mimarlık eğitimi sırasında Emin Onat Mimarlık Ödülü ve YEM Başarılı Mimarlık Öğrencisi Ödülü'nü aldı. Turizm mimarisi ve turizm yapıları konulu yüksek lisans eğitimini aynı bölümde 1993'te tamamladı. 1993 -1995 yılları arasında İTÜ Mimarlık Fakültesi'nde Bina Bilgisi Ana Bilim Dalı'nda araştırma görevlisi olarak çalıştı. 1995 yılında Doğan Tekeli - Sami Sisa Mimarlık Ltd. Şirketi'nde proje yöneticisi olarak çalışmaya başladı. 


2004 yılında şirketin Tekeli - Sisa Mimarlık Ortaklığı olarak yeniden yapılanması ile beraber ortaklığa katıldı. 2000 yılından beri Çakırkaya Yapı'nın ortaklarından biri oldu. 2000 yılında kurulan İstanbul Salacak Rotary Kulübü'nün kurucu üyeliğini yapıyor. 


1993 yılından beri meslektaşı Yeşim Çakırkaya...