03 / 05 / 2024

etik

etik

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Derneği (ETİK), İzmir Kültür ve Turizm Müdürlüğü katkılarıyla 15- 22 Nisan tarihleri arasında ve bu yıl 39'uncusu düzenlenen Turizm Haftası kapsamında etkinlik düzenlediler.

Mehmet İşler: Yeni Turizm Yasası'na ihtiyaç var!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, seçim döneminde siyasi partilerden ve milletvekillerinden ülke turizmine yönelik çözümler beklediklerini ifade etti.

İzmir turizminde hedef büyüdü!

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Dursun Bülent Tercan, Ege Turizm İşletmecileri ve Konaklamaları Birliği yönetim kurulu toplantısında, turizmci dostlarıyla buluştu.

Haluk Alay: 2015 için turizmde zor bir sene olacak!

Aqua Fantasy Genel Müdürü ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Alay, Utrecht Turizm Fuarı'nda Türkiye ile ege turizmini değerlendirdi.

Serkan Acar: Aliağa'daki konaklama tesisleri yetersiz!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Mehmet İşler: İzmir turizmde hak ettiği yerde değil!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Kanal 35'te 'Yeni Vizyon' isimli sohbet programına konuk oldu.

İzmir'de 2017'ye kadar yatak kapasitesi 5 bine çıkarılacak!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) yeni rapor yayınladı. Raporda yatırımcı portföyünden sağlanacak olan yatak kapasitesinin 3 sene içerisinde 5 binin üzerine çıkacağı belirtildi.

2014'te 80 tesis çevreye duyarlı tesis belgesini aldı!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliğ'nin raporuna göre iller bazında çevreye duyarlı tesis sayılarına bakıldığında Antalya 41 adet ile ilk sırada yer alırken, Antalya'yı 9 adetle istanbul takip etti.

Mehmet İşler: İzmir turizm liginden düşüyor!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, İzmir turizminin kan kaybettiğini öne sürdü. İşler, yaptığı açıklamada, geçen yıl Mart ayında kente 46 bin 41 turist gelirken bu yıl rakamın 36 bin 511 olduğunu belirtti.

Mehmet İşler: Turistik tesisler bayram dolayısıyla doldu!

Kurban Bayramı öncesi tatilcilerin Ege kıyılarına akın ettiğini belirten Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, tesislerin bayram dolayısıyla dolduğunu sözlerine ekledi

İzmir'de rezidans yatırımları 3 yılda otel yatırımlarını geçti!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, haksız rekabet yaratan rezidans yatırımlarını devletin disipline etmesi gerektiğini savundu...

Ventitre Desing Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ventitre Desing Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100.000,00 TL Sermaye bedeli ile Enes Çetik tarafından kuruldu.

İletişim Başkanlığı'ndan uyarı geldi! Oy kullanırken bunları asla yapmamalısınız!

İletişim Başkanlığı'ndan önemli uyarı geldi! Oy kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı noktaları asla göz ardı etmemek gerekiyor. İkinci tur seçime günler kala İletişim Bakanlığı konuyla ilgili hatırlatma yaptı. Seçim sürecinde, bu hatırlatmaya dikkat etmek, oy kullanma hakkınızı doğru ve etik bir

Bunu yapan restoran yandı! Cezası tam 1 milyon 800 bin lira!

Restoranların etik dışı, müşteriyi yanıltıcı uygulamaları Ticaret Bakanlığı ve ilgili kurumlar tarafından titizlikle takip ediliyor.  Tüketiciye piyasa fiyatının çok üstünde fahiş fiyatla satış yapmak ise ağır şekilde cezalandırılabiliyor. Ticaret Bakanlığı bir işletmeye tam 1 milyon 800 bin lira ce

İstanbul Etik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Etik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Deniz Çınar tarafından kuruldu.

OYAK Çimento, Etik ve İtibar Derneği üyesi oldu!

OYAK Çimento Fabrikaları AŞ, Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımlarıyla 160'tan çok üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği'nin (TEİD) yeni üyesi oldu.

Etik Life Gayrimenkul İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Etik Life Gayrimenkul İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Emre Nuhoğlu, İbrahim Yaş ve Tacettin Köylü ortaklığında kuruldu.

Defne Samyeli'den haciz açıklaması!

Oyuncu Defne Samyeli, 2 senedir kira borcunu ödemediğini öne sürerek kendisini icraya vererek haciz işlemleri başlatan ev sahibi Yusuf Araz hakkında sert konuştu: “Tehdit, şantaj karşısında sinmem, geri adım atmam mümkün değil. İki gün önce yapılan işlem etik dışı. Sırf beni küçük düşürmek amaçlı.”

Bülent Arınç'tan SİNPAŞ açıklaması: Yönetim kurulu üyeliği teklifi geldi ancak kabul etmedim!

YİK Üyesi Bülent Arınç, SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Üyeliği'ne getirildiği iddiasını yalanladı. Teklifi doğrulayan Arınç, bunu 'vicdan ve etik açıdan uygun görmediği için' reddettiğini belirtti.

Çağ Çelik A.Ş, TEİD üyesi oldu!

Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımıyla 150’yi aşkın üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği (TEİD) üyeleri arasına, 1978’de kurulan ve Demir–Çelik üretiminde lider firmalardan olan Çağ Çelik de katıldı.

Etik Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Etik Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Şişli'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Can Kip tarafından açıldı.

Ekrem İmamoğlu: 16 milyon insanın iradesine dikkat edeceğiz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yerel Yönetimlerde Etik Farkındalık Projesi Çalıştayı”nda yaptığı konuşmada, "Ne yaparsak yapalım, hangi yetkiyi kullanırsak kullanalım asıl patronun, asıl efendinin millet olduğunu hiçbir zaman unutmamalıyız” dedi.

ENKA İnşaat TEİD üyeleri arasına katıldı!

2010 yılında kurulan ve Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımıyla bugün 140’a yakın üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği TEİD'in üyeleri arasına ENKA İnşaat katıldı. 

Tekfen Holding artık TEİD üyesi!

Tekfen Holding, Etik ve İtibar Derneği (TEİD) üyesi oldu. TEİD üyesi kurum ve kuruluşlar, ülke genelinde 200 binin üzerinde istihdam yaratıyor.

etik Haberi

etik

Turizm Haftası'nın açılışı ise tarih, inanç gibi birçok kültürü içinde barındıran Selçuk oldu. Selçuk etkinlikleri öncesinde Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Atatürk Anıtı'na çelenk koyulmasının ardından Kökler Çocuk Dans Grubu ortaya koyduğu görsel şovla alanı dolduran katılımcılara neşeli dakikalar yaşattılar. Selçuk ilçesinde yapılan etkinliğe İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, ETİK ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler,Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Sırrı Aydoğan gibi önemli isimler katıldı. Öte yandan 2 tanesi Atina Müşavirliği, 8'i de Sakız Adası Otelciler Birliği Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri olmak üzere 10 kişilik Yunan ekibi ETİK'in misafiri olarak Selçuk'a geldiler. Protokol grubu,...