20 / 07 / 2024

etiyopya ya toplu konut

etiyopya ya toplu konut

Etiyopya'dan gelen işadamları, Ankara'da gerçekleştirilen iş zirvesinde Türk işadamlarıyla bir araya geldi. Yapılan ikili görüşmelerde enerji, konut, tarım gibi yatırım gerektiren iş alanlarında fikir birliğine varıldı....

Başakşehir Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi Toplu Konut Alanı 2. Etap 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

CHP’li Sevda Erdan Kılıç barınma krizine parmak bastı: Memurlar ya toplu ev tutuyor ya da baba evine dönüyor!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç yaptığı açıklamada yaşanan barına krizine değinerek,  memurların ya toplu ev tuttuklarını ya da tayin isteyerek baba evine döndüklerini söyledi.

Bakanlıktan şok toplu taşıma kararı: 65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma bitti mi? 

Son ayların en çok merak edilen 65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma konusuna bakanlık son noktayı koydu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ücretsiz yolcu taşımama tartışmaları hakkında açıklama yaptı.

65 yaş üzeri ücretsiz toplu taşımada son dakika gelişmesi: Ücretsiz ulaşım sona mı eriyor?

Ankara'da Özel Halk Otobüslerinin indirimli ve ücretsiz taşımacılık yapmama kararı almaları üzerine vatandaşlar ''65 yaş ücretsiz toplu taşıma bitiyor mu?'' sorusunu araştırmaya başladı. İşte 65 yaş üzeri ücretsiz toplu taşımada son dakika gelişmesi...

65 yaş üzeri toplu ulaşımda yeni formül: 65 ila 75 yaşındakiler indirimli, 75 yaş üzeri ücretsiz!

Akaryakıt fiyatlarının artmasından sonra 65 yaş üzeri toplu taşımanın ücretsiz kullanılması tartışmalara neden oldu. Özel Halk Otobüsleri 15 Ekim itibariyle bu uygulamayı sonlandıracağını açıklamasının ardından 65 yaş üzeri ulaşımda yeni formül ortaya atıldı.

Bakan Göktaş: Engelli ve yaşlıların toplu taşımadan ücretsiz yararlanması için destek sürecek! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engelli ve yaşlı vatandaşların toplu taşımadan ücretsiz yararlanabilmeleri için verilen destek ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte Göktaş'ın o açıklamaları...

Flaş! 65 yaş üstüne toplu taşıma ücretli olacak!

65 yaş üstüne toplu taşıma ücretleri ile ilgili flaş bir karar alındı. İşte detaylar...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için müjdeli haber: Toplu ödeme yapılacak!

EYT'lilere müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar toplu ödeme ile 25.000 TL'yi hesaplarında bulacak! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı... Hesaplarını kontrol etmeyi unutmayın! İşte ayrıntılar...

Çalışan kadınlara 25 bin toplu ödeme yapılacak! SGK'ya dilekçe vermeniz yeterli!

Çalışan kadınlar için müjdeli bir haber duyuruldu. SGK’ya dilekçe verilmesi durumunda 25 bin toplu ödeme yapılacak!

Toplu taşımada artık kullanamayacaklar! 65 yaş ve öğrenci kartı kullananlar için peş peşe açıklandı!

EGO’da indirimli olan 65 yaş, öğrenci kartı, engelli kartı gibi toplu taşıma kartı kullananlara kritik bir uyarı yapıldı. İşte detaylar!

Hoşdere 1. Etap Toplu Konut Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir ve Esenyurt İlçesi, Hoşdere 1. Etap Toplu Konut Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Halkalı Toplu Konut Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Toplu Konut Alanı, 420 Ada 6 Parsel ve 419 Ada 1 Parselin Bir Kısmi ile Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ, yurt dışında yaşayan vatandaşları ev sahibi yapacak!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları için mega kent İstanbul'da 420 yeni konut inşa edecek.

etiyopya ya toplu konut Haberi

etiyopya ya toplu konut


Etiyopya'nın eski Ankara Büyükelçisi Mulatu Teshome, 7 Ekim'de yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanı seçildikten sonra, çeşitli sektörlerde iş anlaşmaları yapmak üzere Ankara’ya bir heyet gönderdi. Etiyopya'nın Başkenti Addis Ababa Büyükşehir Belediye Başkanı H.E. Mr. Deriba Kuma’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda Etiyopyalı iş adamı, Baraj Yapımı, HES projeleri, havaalanı, çevre yolu, altyapı projeleri, toplu konut projeleri, tarım üretim projeleri ve demiryolu gibi bir çok alanda projelerin yapımı konusunda Türk işadamları ile fikir birliğine vardı.


Dünya Ticaret Merkezi’nde (DTM) gerçekleştirilen iş zirvesine Türk işadamlarından; Turna Gemicilik Denizcilik A.Ş CEO’su Muammer Turan, Gül-Al Otomotiv A.Ş CEO’su Fahrettin Bilgiç, Metalnet A.Ş CEO’su M.Servet Söylemez, Gena Group CEO’su Gürhan Özdemir, Kartek Group CEO’su Başaran Paşa Alioğlu, Eren Holding CEO’su Yalcın Celik ile Tarım ve Ziraat Bilim...