29 / 04 / 2024

Etstur online satış

Etstur online satış

Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, mayıs itibarıyla biten erken rezervasyon dönemini için "Rezervasyonda önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 51, ciroda yüzde 60 büyüme gerçekleşti" dedi.

Etstur şehir otelleriyle online satışta büyüyecek!

Etstur, ‘şehir otelciliği’ kanalını hizmet yelpazesine kattı. Etstur Online Ürün Müdürü Arzu Topuzdağ, yeni site hazırladıklarını söylerken, “5 odalı otel de, 5 yıldızlı otel de sitede yer alacak” dedi.

Toyota açıkladı! Toyota Corolla Hatchback artık online rezervasyon ile satılacak...

Toyota Corolla Hatchback bundan sonra artık online rezervasyon ve özel fiyat avantajı ile satışa sunulacağı kaydedildi. İşte markanın açıklması ve haberin detayları...

KIA Sportage 300 bin TL kredi desteğiyle satışta! İşte Eylül 2023 fiyatları ve online kredi desteği detayları!

Güney Kore'nin otomotiv devi Kia'nın sevilen SUV modeli Sportage 300 bin TL kredi desteğiyle satışa çıktı. İşte KIA Sportage Eylül 2023 fiyatları ve online kredi desteği detayları...

İkinci el online araç pazarında Ağustos'ta en çok satılan markalar açıklandı!

İkinci el online araç pazarında Ağustos'ta en çok satılan markalar belli oldu. Türkiye 2.el online araç pazarında geçen ay Volkswagen en çok tercih edilen marka olurken, model bazında binekte en çok Clio, hafif ticaride de Doblo satıldı.

İkinci el online oto pazarı hareketlendi! İlana çıkan her 10 araçtan 3 tanesi satıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Ağustos'ta geçen senenin aynı ayına göre yaklaşık olarak yüzde 1 artış göstererek, 125 bin 935 adet şeklinde oldu.

İkinci el online oto pazarında satışlar yüzde 9 arttı: 1 milyon 4 bin 721 araç satıldı! 

Haziran'da online mecralarda 298 bin 4 kurumsal ilan verildi. Bu senenin ilk altı aylık döneminde satışlar, 1 milyon 4 bin 721 şeklinde kaydedildi. 

A101'de Stanley termos çeşitleri uygun fiyata satışa çıktı! İşte A101 online alışveriş sitesi Stanley fiyat listesi...

A101, online alışveriş sitesinde Stanley termos çeşitlerini uygun fiyata satışa çıkardı. Peki, A101'de Stanley termos çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte güncel fiyat listesi...

Topuzlar Madencilik Gayrimenkul İnşaat Online Satış Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topuzlar Madencilik Gayrimenkul İnşaat Online Satış Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Topuz tarafından kuruldu.

Gratis'te yüzde 60'a varan indirim; fiyatlar dibi gördü! Hemen uygun fiyatlara bakın

Gratis'te cilt bakım, makyaj ve saç bakım ürünlerine online satın alımlara özel yüzde 60'a varan indirim uygulanıyor. İşte kampanyanın detayları ve fiyat listesi....

Huawei Mate 50 Pro'nun fiyatı 4 bin TL birden düştü!

Huawei Mate 50 Pro, Huawei'in online satış platformunda büyük bir fiyat düşüşüyle karşılaştı. Mate 50 Pro'nun fiyatı aniden 4.000 TL düşerek kullanıcılar için daha uygun bir hale geldi.

Nisan'da ikinci el online araç pazarında en çok Egea ve Doblo satıldı!

Türkiye ikinci el online araç pazarında Nisan ayında Volkswagen en çok tercih edilen marka olarak belirlenirken, model bazında binekte en fazla Egea, hafif ticaride ise Doblo satıldı.

2. el online oto pazarında Nisan ayında satışlar yüzde 10 azaldı!

Indicata'nın ikinci el online pazar raporundan derlenen bilgilere göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Nisan ayında geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 10 azaldı ve 172 bin 450 adet şeklinde oldu.

Teknosa'da Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da büyük indirim: Fırsatı sakın kaçırmayın!

Teknosa, Xiaomi Redmi Note 11 Pro modelini şimdi bütçe dostu bir fiyatla indirimli olarak müşterilerine sunuyor. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler, Teknosa mağazalarından veya online satış platformundan cihazlarını satın alabilirler.

Akıllı telefon alacak olanlar için büyük fırsat! Vivo telefonlarda 4 bin 500 TL’ye varan indirim!

Son dönemde Türkiye'de de öne çıkmaya başlayan akıllı telefon üreticisi Vivo'nun online satış platformu olan myvivoshop.com’da özel fırsatlar ve kampanyalar sunulmaya devam ediliyor.  İşte Vivo'nun son güncel kampanyası ve detayları...

Etstur online satış Haberi

Etstur online satış

Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, mayıs itibarıyla biten erken rezervasyon dönemini için "Rezervasyonda önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 51, ciroda yüzde 60 büyüme gerçekleşti" dedi. 

Suat Özbek, "Tesislerde fiyatlar 2013 yılına döndü, bunda dış pazardan kaynaklanan önemli etkenler var. Öncelikle Antalya çanağı için ve diğer destinasyonlar için Rus pazarında düşüşler yaşanıyor. Rus pazarının bu sene eksiyle kapanacağını söyleyebiliriz" diye konuştu. Etstur Online Ürün Müdürü Arzu Topuzdağ ise online'de 2015 hedeflerine ulaşacaklarını...