18 / 05 / 2024

Euro Asia Turizm Danışmanlığı iletişim

Euro Asia Turizm Danışmanlığı iletişim

Euro Asia Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Barhaghı tarafından kuruldu.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi Maltepe'de 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

JW Marriott Istanbul Bosphorus ile Katar merkezli Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi, Marriott International zincirininden olan Sheraton Istanbul City Center’i toplam 93 milyon euro’ya satın aldı...

Asia Group Gayrimenkul Gıda Turizm Hizmetleri Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Asia Group Gayrimenkul Gıda Turizm Hizmetleri Otomotiv Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fateme Otadi ve Mohammadhossein Ghahari tarafından kuruldu.

Thomas Cook'un Türk turizmine borcu 350 milyon Euro'nun üzerinde!

Turizm İstişare Kurulu (TİK), Türkiye'ye yılda yaklaşık 2 milyon turist getiren tur operatörü Thomas Cook'un, Türk turizm sektörüne 350 milyon Euro'nun üzerinde borcunun bulunduğunun tahmin edildiğini, bunun yakın ve orta vadede tahsilinin ise imkansız olduğunu dile getirdi.

Corendon, Curaçao Adası’nda 150 milyon Euro yatırım yapacak!

Bünyesinde 9 otel, üç havayolu ve tur operatörü bulunan Corendon Turizm Grubu, Karayipler Curaçao Adası'nda toplam 150 milyon euroluk yatırım yapacak. Şirket bu yılın sonunda 1.2 milyar euro ciro hedefliyor...

Küçükyalı Elite World Asia Hotel açıldı!

İstanbul, Van ve Marmaris’teki 6 oteliyle 16 yıldır turizm sektöründe faaliyetlerini sürdüren Elite World Hotels, İstanbul Küçükyalı’da Elite World Asia Hotel’i 6 Eylül tarihinde hizmete açtı.

Euro Asia Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Euro Asia Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Barhaghı tarafından kuruldu.

Barbaros Valley'de 690 bin Euro'ya! Yeni proje!

Barbaros Valley projesi Peska Turizm Yatırım imzasıyla Bodrum Yalıçiftlik'te Barbaros Koyu'nun yanı başında hayata geçiriliyor. Projede fiyatlar 690 bin Euro'dan başlıyor.

Antalya'ya 400 milyon euroluk turizm yatırımı!

Antalya'nın duayen turizmcilerinden Akay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Akay Okudur, yeni turizm projesi için 400 milyon euro kredi arıyor.

Cevahir Asia Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Asia Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Dursun Cevahir, İslan Cevahir ve Reşat Cevahir ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tarlabaşı Euro Plaza Hotel kiraya mı verilecek?

Hasko Inşaat'a ait Tarlabaşı Euro Plaza Hotel manzarasıyla dikkat çekiyor. Şu günlerde Hasko İnşaat, tek turizm yatırımı olan bu oteli kiraya vermeyi planlıyormuş.

Antalya’da 2017’de birçok tesis boş kalacak!

2015 Ocak-Mart döneminde 2 bin 500 kulübü ağırlayan ve 100 milyon Euro futbol turizm geliri elde eden Antalya’da 2017’de birçok tesis boş kalacak.

Euro Asia Turizm Danışmanlığı iletişim Haberi

Euro Asia Turizm Danışmanlığı iletişim

Euro Asia Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Barhaghı tarafından kuruldu.

Euro Asia Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi konusu:
Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamakamacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, kara yoluyla yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapabilir, kara, deniz ve hava ulaştırma araçları biletlerini rezervasyonunu yapabilir, satın alabilir ve satabilir...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Euro Asia Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi adres: Cumhuriyet Mh.N.Hikmet Blv....