03 / 05 / 2024

Ev aletlerinden çevreye yayılan gürültüye ilişkin tebliğ yürürlükte mi

Ev aletlerinden çevreye yayılan gürültüye ilişkin tebliğ yürürlükte mi

2003 yılında 25032 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Ev aletlerinden çevreye yayılan gürültüye ilişkin tebliğ, 7 Şubat 2015 tarihinde 29260 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ ile yürürlükten kaldırıldı...

Arzum Ar684 seramik tabanlı ütünün fiyatı resmen çakıldı! Fiyatı görenler gözlerine inanamadı!

Ütü, evlerin olmazda olmaz küçük ev aletlerinden olduğu gibi ayrıca, iş yerlerinde de sıklıkla kullanılan ürünlerden biridir. Giysilerin pürüzsüz görünmesinde son derece önemli bir yeri olan ütü konusunda büyük bir adım atan Arzum, Ar684 seramik tabanlı ütüyü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Birçok yeni özelliğiyle Hutt D10 çift hazneli airfryer görücüye çıktı!

Son zamanların hiç kuşkusuz en moda elektronik ev aletlerinden olan airfyer artık hemen her evde yerini almaya başladı. Hutt da bu konuda bir büyük bir adım atarak çift hazneli bir airfryer üretti.

Yui M30 Maxifry airfyer satışa çıktı! Fiyatı ne kadar? Özellikleri neler?

Son dönemlerin en moda ev aletlerinden airfyer konusunda Yui’den de bir adım geldi. M30 Maxifry airfyer’ı satışa çıkaran Yui, ürüne ilişkin tüm özellikleri de paylaştı.

Merakla beklenen Tefal FV8066E0 buharlı ütünün fiyatı belli oldu!

Her evin olmazsa olmaz küçük ev aletlerinden biri olan ve giysilerin pürüzsüz görünmesini sağlayan ütüler, özellikle ev işlerinde kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor. Tefal de bu alanda büyük bir adım atarak FV8066E0 buharlı ütüyü üreterek ütü konusunda aranan marka olma özelliğini sürdürüyor.

Tefal EY505D Easy Fry & Grill Precision+ airfryer’ın teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Tefal, son zamanların en gözde küçük ev aletlerinden airfryer konusunda büyük bir adım attı. EY505D Easy Fry & Grill Precision+ airfryer’ı üreten Tefal’in bu ürünü kaç liradan satışa çıkardığı merak konusu oldu.

Beko ActiPress Expert Buharlı El Ütüsünde ayın fırsatı!

Beko, küçük ev aletlerinden ActiPress Expert Buharlı El Ütüsünde indirim fırsatı başlattı. Beko ActiPress Expert Buharlı El Ütüsü bu aya özel indirimli olarak satışa sunuluyor. İşte Beko'dan yine cazip bir kampanya...

Beko'dan bir az yağlı Fritöz alana, ikincisi yüzde 50 indirimli!

Beko, küçük ev aletlerinden az yağlı fritözde yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. Az yağlı fritöz alana ikincisini yüzde 50 indirimli vereceğini kaydeden Beko'dan dayanılmaz bir kampanya...

Tefal EY5018 airfryer görücüye çıktı! Teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Son zamanların en gözde küçük ev aletlerinden airfryer, Tefal güvencesiyle satışa çıktı. Tefal, son teknolojik özelliklerle donattığı EY5018 airfryer’ın tüm teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Kumtel Digital Fastfryer 5,5 L Haf-02 airfryer kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Kumtel, son dönemlerin en moda küçük ev aletlerinden airfyer (yağsız fritöz) konusunda sevindirecek bir adım attı. Digital Fastfryer 5,5 L Haf-02 airfryer’ı üreterek görücüye çıkaran Kumtel, ürünü farklı online alışveriş siteleri üzerinden oldukça uygun fiyatla satışa çıkardı.

4 bin 464 TL'ye akıllı robot süpürge: Hem süpürüyor, hem de siliyor

Son dönemin gözde ev aletlerinden biri olan robot süpürgeler araştırılmaya devam ediyor. 4 bin 464 TL'ye satılan bir süpürge hem fiyatı hem de performansıyla ilgi görüyor. İşte detaylar..

Beko’dan az yağlı fritöz alana ikincisi yüzde 50 indirimli! Son gün 30 Eylül!

Beko, son günlerin moda küçük ev aletlerinden az yağlı fritözde indirim kampanyası başlattı. Az yağlı fritöz alana ikincisini yüzde 50 indirimli vereceğini duyuran Beko, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini açıkladı.

Simfer SK-6704 8 litre airfryer’da indirim sürprizi! Airfryer almak isteyenler hemen baksın!

Küçük ev aletleri konusunda alanının en iyi markalarından Simfer, son zamanların en moda küçük ev aletlerinden biri haline gelen airfyer konusunda sürpriz bir adım attı. Simfer, SK-6704 8 litre airfryer’da bin TL’ye varan indirim imkânı sağlayacağını duyurdu.

Simfer SK-6702 airfryer satışa çıktı! En uygun nerede satılıyor?

Simfer, son dönemlerin moda ev aletlerinden airfryer konusunda dev bir adım atarak SK-6702 airfryer’i satışa çıkardı. Bu nedenle, airfryer almak isteyen insanlar Simfer’in piyasaya adeta armağanı olan bu ürünü araştırmaya başladı.

Ev aletlerinden çevreye yayılan gürültüye ilişkin tebliğ yürürlükte mi Haberi

Ev aletlerinden çevreye yayılan gürültüye ilişkin tebliğ yürürlükte mi

Ev aletlerinden çevreye yayılan gürültüye ilişkin tebliğ yürürlükten kaldırıldı!

2003 yılında 25032 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Ev aletlerinden çevreye yayılan gürültüye ilişkin tebliğ, 7 Şubat 2015 tarihinde 29260 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ ile yürürlükten kaldırıldı.


TEBLİĞ


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından:


EV ALETLERİNDEN ÇEVREYE YAYILAN GÜRÜLTÜYE İLİŞKİN TEBLİĞ TRKGM: 2003/02 (86/594/AET)’İN YÜRÜRLÜKTEN KALDIRILMASINA DAİR TEBLİĞ


(SGM-2015/12)


MADDE 1 – 26/2/2003 tarihli ve 25032 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Ev Aletlerinden Çevreye Yayılan Gürültüye İlişkin Tebliğ TRKGM: 2003/02 (86/594/AET) yürürlükten kaldırılmıştır.


MADDE 2 – Bu Tebliğ yayımı tarihinde yürürlüğe girer.


MADDE 3 – Bu Tebliğ hükümlerini Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı yürütür.


Çevresel gürültü şikayetleri nasıl değerlendirilir? 



Işıl Seren...